America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Brez skrbi, da boste pozable, do takrat je še 3 leta; imena pa boste pozable pomoje čez 3 dni.
Men je Isis grd(a), ampak se mi pa zdi, da ima veliko prednost, ker je tehnično gledano na photoshoot-u popoln(a). Ve kako se streže stvari.
Men je Isis grd(a), ampak se mi pa zdi, da ima veliko prednost, ker je tehnično gledano na photoshoot-u popoln(a). Ve kako se streže stvari.
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Sej ko bodo začele ven izpadat bomo začele z belo pisat
Houd de wereld tegen
-
natašika - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 1. 2007
Isis je mela najboljšo sliko v tem prvem slikanju pa ful se mi je zdelo hudobno, ko so jo nekaj šimfale kr na snemanju tak.. fuj bitches
najbolj na živce sta mi šle clark pa samantha.. vredu pa mi je še sheena pa mogoče elina.. bomo vidli kak se bo vse razvilo
najbolj na živce sta mi šle clark pa samantha.. vredu pa mi je še sheena pa mogoče elina.. bomo vidli kak se bo vse razvilo
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Hehe, men je Sheena dobra pa tist od Mr. "Geja" Hooch!
-
Peony - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Tudi meni je zelo všeč Elina. Morda zato, ker te z očmi, posebno, ko je namazana, kar hipnotizira. Ostale mi pa še niso ostale v spominu, no mogoče samo ta, ki je nazadnje letela ven. Imela je izredno naporen karakter in preveliko gofljo.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Jutr bo šele. Ker je šele dons zvečer v ZDA.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
who says the girl from bronx can't make it. bitches!
cist so smešne te američanke. pa grde. no...bom tko rekla. na avstralskem top models so doooodt lepše.pa malček bolj pametne in razgledane.
cist so smešne te američanke. pa grde. no...bom tko rekla. na avstralskem top models so doooodt lepše.pa malček bolj pametne in razgledane.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Saj jaz že od skos pravim, da so Avstralke in Nemke v splošnem lepše, pa tudi bolj kulturne kot pa te (večinoma) butaste Američanke, ki ne vidijo dlje od lastnega nosa in se samo derejo ena preko oz. mimo druge.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Saj meni so tudi Nemke pa Avstralke hude, ampak se mi skoz zdijo tako "s ceste pobrane"...saj tudi v ANTM so mi nekatere takšne (iz prejšnjih sezon CariDee, iz te pa Smantha, Analeigh), medtem ko so mi nekatera dekleta iz ANTM delovale veliko bolj "high fashion" (Anya iz prejšnje sezone)
Houd de wereld tegen
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov