America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- Leilani.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 8. 2008
punce jst že 2 uri iščem slikico od louise watts in je ne najdem. Naslednji teden grem k frizerju, pa bi se rada postrigla na tak frufru in pobarvala na tako barvo kot jo ima ona v tej oddaji (britan's next top model)
naj mi katera pomagaa
naj mi katera pomagaa
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Ava87 - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 6. 2008
ja d best hvala, tudi meni je to ful dobr gledat.
Ful mi je fajn, ko tudi kakšne ful fajn nasvete dajo, glede oblačenja, make-upa in nekater majo ful fajn stil in se ful fajn oblačijo in potem tudi sama poberem kakšno idejo, res kul.
ful thx za linke
Ful mi je fajn, ko tudi kakšne ful fajn nasvete dajo, glede oblačenja, make-upa in nekater majo ful fajn stil in se ful fajn oblačijo in potem tudi sama poberem kakšno idejo, res kul.
ful thx za linke
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Nasleden teden se na TV3 začnejo novi deli AMTP. Mislm, da 8. sezona, če sm prou ujela v napovedi.
Komi čakam.
Komi čakam.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Kdaj oni to predvajajo v USA? Ob četrtkih?
In, katera vam je všeč v tej sezoni? Meni je všeč Sheena čeprav mi na začetku ni bila, ostale so mi pa vse nekam medle. Prav ne morem pa one boksarke, Clark zaradi obnašanja in Samanthe, ki res zgleda kot iz 80' let. Ne morem pa se odločiti glede Eline, ker je o eni strani ful simpatična, po drugi pa kar odbijajoča.
In, katera vam je všeč v tej sezoni? Meni je všeč Sheena čeprav mi na začetku ni bila, ostale so mi pa vse nekam medle. Prav ne morem pa one boksarke, Clark zaradi obnašanja in Samanthe, ki res zgleda kot iz 80' let. Ne morem pa se odločiti glede Eline, ker je o eni strani ful simpatična, po drugi pa kar odbijajoča.
Houd de wereld tegen
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Ob sredah v Zda, v četrtkih na torrentih/youtube.
Men pa Isis (transvestit) dejansko ful zakon! Pa Elina.
Drugih se pa ne spomnem...
Men pa Isis (transvestit) dejansko ful zakon! Pa Elina.
Drugih se pa ne spomnem...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Men pa Analeigh pa Elina pa Sheena, ker mi je tok energetična! Clark se mi zdi mal preveč samozavestna, pa odkrita! Hehe, drugače kar pove je po eni strani res! Ko je tista boksarka na fotošutingu neki boksala je blo res mal smešen!
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 18. Jan. 2010 10:26, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Ve, ki gledaste na netu nam boste pokvarle uso zabavo, ker bomo me, ki čakamo, da pridejo deli v Slo, že use vedle.
Čeprou obstaja možnost, da bomo do tiskrat že use pozable, ker bo tolko časa rablo.
Čeprou obstaja možnost, da bomo do tiskrat že use pozable, ker bo tolko časa rablo.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema