America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Sunshine357 napisal/-a:La*Perla napisal/-a:Najbolj všeč so mi bile Sara in April.
Men je tut April všeč
April je dobila eno ful hudo ponudbo in ima pogodbo z neko agencijo, ne vem točno kero, tko da dela na tem področju. Sm gledala en prispevek o ANTM, k so vse te punce govorile, k jim je ratal in so tut če so prej vn letele dobile delo.
Tko, da niso samo zmagovalke uspele ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
In Love Girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 8. 2005
- Kraj: Kranj
Eva je najhujša pa z nek mi je znana?? a možn da iz Kevina Hilla?:D un črnčk...se mi zdi da je tm ene parkrat mela vlogo...
...I`m a good girl!...(Only when I`m sleeping!)
-
u_k_i - Debatorica
- Na forumu od: 31. 8. 2005
- Kraj: ljubljana
meni so se dans zdele večinoma vse toook prepotentne da koonc... bi znal bit še zanimiv ok, sej se zdi ql da dajo tut "biger size models" ampak te punce ne bojo mogle sodelovat v recmo Baby Phat reviji, žal... čeprov sta bli ti2 močnejši še najmanj antipatični.
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
a živi svoje sanje
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
lammy napisal/-a: a je gledala kera germany's next top model s heidi klum?tm je bla ena tut fuul lusna mism d ji je lena ime.
js sm gledala samo mi je bla Jennifer bolj všeč
- lammy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 9. 2006
- Kraj: Ljubljana
ja jennifer je bla tut lušna neki posbnega pa tak eksotičen videz.človk ne more verjet da je mela sam 16 let.sam čet tko primerjam ANTM pa GNTM se mi zdi d v nemčiji ful bolj suhcane izbirajo.že v prvem delu je en iz žirije rekle eni da je bla debela pa je bla suha.kaj bi pol šele za uno iz 3.sezone rekel k je za big size model
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov