America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
sej sem vedla, da se bo moglo zgodit, ampak vseeno mi je mal žal, da je šla ven lauren. sicer si je zaslužila it, ker se niti potrudila ni (kako je lahko nekdo tako super pred kamero, pri hoji pa TAKO obupen?!?), ampak jst bi vseeno raje domov poslala zoprno, avšasto, smart-ass-wannabe whitney .
trenutno sem indiferentna glede fatime: ni več tako zoprna. samo ta njena zavita ključnica mi je še vedno srhljiva
dominique se mi včasih smilio, včasih mi je zoprna, katarzyna je končno dala glas, ker se je že skoraj popolnoma izgubila v ozadju. in ja, tyra bi rabila eno lekcijo iz bontona.
še vedno mi je od preostalih najboljša anya, blond momentom navkljub.
trenutno sem indiferentna glede fatime: ni več tako zoprna. samo ta njena zavita ključnica mi je še vedno srhljiva
dominique se mi včasih smilio, včasih mi je zoprna, katarzyna je končno dala glas, ker se je že skoraj popolnoma izgubila v ozadju. in ja, tyra bi rabila eno lekcijo iz bontona.
še vedno mi je od preostalih najboljša anya, blond momentom navkljub.
Zadnjič spremenil bubbles, dne 29. Apr. 2008 22:22, skupaj popravljeno 1 krat.
...just breathe...
-
Afrodita - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 1. 2007
- Kraj: ljubljana
zdej pa je na youtube. tuki mate link do dela
http://youtube.com/watch?v=yWLH7BjiSs8
http://youtube.com/watch?v=yWLH7BjiSs8
- lammy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 9. 2006
- Kraj: Ljubljana
A deeej noo, zakaj je šla dam?!?!K js sm njo vidla med top2, ker je res fuul lušnta, prijazna, neki tko nedolžno lepega izžareva al kako naj rečm Kr neki no...Tista Dominique mi je drag queen vedno bolj,že tko kako ma obrvi. Pa kaj je tm delala k so oponašale gladiatorke, kr neki no.
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Meni tudi ni bil vsec izdi. Sicer mi v noben primeru ne bi bil, saj sta bile obe moji favoritki. Najbolj sta mi pa antipaticni Anya in Dominik - al kako se ze napise , no ša tud Fatima mi ni glih ful vredu, sam k mi ma vedno slike ful lepe. Pa pomoje bo tud ona zmagala.
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
jaz sem tudi razočarana Zdaj pa sem za finale anya-dominique, samo po moje bo kr whitney v finalu, če ne celo zmagala, kr do zdaj še nobena plus size ni...
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
tudi jaz sem navijala za obe. mi je kar malo žal. bi raje videla, da izpade dominiq ali pa fatima. sicer pa so glede osebnosti izpadle imeli kar prav. za ta posel mora biti punca močna osebnost. ona žal tega ni kazala, je pa imela super slike.
po moje gre naslednjič domov dominiq. potem ostanejo anya, fatima in whitney. slednja gre naslednja domov in tako bo "pravici" zadoščeno, ker je enkra prišla + size med prve tri. sicer pa bomo videli razplet že v naslednjem delu, komaj čakam. jaz zmago privoščim whitney ali pa anyi... zakaj ne bi bila prav 10 sezona nekaj drugačnega (v smislu + size)? ostali dve bi dala prvi ven.
po moje gre naslednjič domov dominiq. potem ostanejo anya, fatima in whitney. slednja gre naslednja domov in tako bo "pravici" zadoščeno, ker je enkra prišla + size med prve tri. sicer pa bomo videli razplet že v naslednjem delu, komaj čakam. jaz zmago privoščim whitney ali pa anyi... zakaj ne bi bila prav 10 sezona nekaj drugačnega (v smislu + size)? ostali dve bi dala prvi ven.
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Ah js sem vedno bolj prepricana da bo zmagala anya.. Pa tok mi nekak ne potegne.
Mas pa ela85 prov glede Katarzene. Ni vse cist v slikah. Sam skoda, ker je vedno ena taksna k je men vsec, pa gre vn sam zarad tega, ker ne zna pokazat vec osebnost itd.
Mas pa ela85 prov glede Katarzene. Ni vse cist v slikah. Sam skoda, ker je vedno ena taksna k je men vsec, pa gre vn sam zarad tega, ker ne zna pokazat vec osebnost itd.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov