America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- Tyra
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Ja za videt res ni ne vem kva
Aja mimogrede, tudi ona je imela po tem, ko je nehala bit v komisiji pri ANTM, svoj reality show, če vas slučajno zanima
Aja, za tiste, ki ne veste...v komisiji jo kasneje zamenja Twiggy, ki je pa carica na 2
Aja mimogrede, tudi ona je imela po tem, ko je nehala bit v komisiji pri ANTM, svoj reality show, če vas slučajno zanima
Aja, za tiste, ki ne veste...v komisiji jo kasneje zamenja Twiggy, ki je pa carica na 2
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
Sem si včeraj ogledala še zadnji del.... Nisem pričakovala, da bo Shadi izpadla...Pričakovala sem namreč njo in Yoahnno v finalu... A kakorkoli... Všeč mi je, da je zmagala Yoanna! Ima zelo lepeeeee poteze Obraza! in mislim, da si je zmago bolj zaslužila kot Mercedes, čeprav je ona tudi simpatična.... Samo meni karakterno ni bilo preveč všeč...
Pa mene tudi zamima, če se že danes začne nova sezona? Ali kako?
Pa mene tudi zamima, če se že danes začne nova sezona? Ali kako?
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
o ne no.....jst sm pa čist pozabla gledat včeri zadnji del...stupid stupid grrr....a mogoče kera ve kdaj je ponovitev?
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Mislim, da so v nedeljo podovitve za cel teden nazaj, če na pa si poišči na www.youtube.com vtipkaj ANTM cycle 1 pa poišči zadnji delmycosmogirl napisal/-a:o ne no.....jst sm pa čist pozabla gledat včeri zadnji del...stupid stupid grrr....a mogoče kera ve kdaj je ponovitev?
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
jemina napisal/-a:Zakaj jz druge sezone na Youtube ne morem gledat, ker mi napiše da je privaten video
Jaz sem včeraj pogledala skor celo in pol mi je kar isto nardilo - nisem mogla gledat niti filmčkov, ki sem jih ŽE pogledala.
Pol sem vpisala ANTM cycle 2 in pol je delalo. Poskusi.
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
U ja ja, men je bla ta Yoanna že od začetka took huda, pol ko so jih ostrigl pa sploh! Ful lepa no, tud karakterno uredu, res mi je fajn, da je ona zmagala ...
Kdaj se pa 3. sezona začne, a katera mogoče ve?
Kdaj se pa 3. sezona začne, a katera mogoče ve?
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
MorningStar - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 11. 2004
Jutri se začne naslednji krog...
De gustibus et coloribus non est disputandum.
˝O barvah in okusih se ne razpravlja.˝
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Kaj to majo na tv3 vsak dan? Ob kolkih pa?
-
MorningStar - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 11. 2004
Ja vsak dan ob 17.45 na tv3. Ob nedeljah pa ponovitve celega tedna.
De gustibus et coloribus non est disputandum.
- noele
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 7. 2005
Twiggy jo bo zamenjala? Juppiiii!
Men je Dickinsova po svoje faca po drugi strani pa čista...no...tko, ko je takrat rekla Camille v intervjuju z njo.
Yoanna mi je pa res zelo, zelo lepa in si je resnično zaslužla zmago.
Zanimivo ampak prej, ko je bla še bolj močna se njene lepe poteze obraza sploh opazile niso sedaj pa je 1A. Upam, da je blo hujšanje res zdravo in v mejah norale in ne kakšna obsesija v želji postat model...čeprov...punca se mi zdi kar razumna.
Can't wait what will happen today!
Men je Dickinsova po svoje faca po drugi strani pa čista...no...tko, ko je takrat rekla Camille v intervjuju z njo.
Yoanna mi je pa res zelo, zelo lepa in si je resnično zaslužla zmago.
Zanimivo ampak prej, ko je bla še bolj močna se njene lepe poteze obraza sploh opazile niso sedaj pa je 1A. Upam, da je blo hujšanje res zdravo in v mejah norale in ne kakšna obsesija v želji postat model...čeprov...punca se mi zdi kar razumna.
Can't wait what will happen today!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov