America's next top model

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
Ledenaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2007
Kraj: Sverige.

Neprebrana objavaNapisal/-a Ledenaa » 02. Mar. 2008 12:57

Kika napisal/-a:una je iz havajev, zato tko čudn govori. se mi pa zdi, da ma kr potencial :)

Ajaaa no hvala k si povedala. Drgač pa ja, men se tut zdi da ma en potencial, sam mal bolj razločno bi lahko probala govort :)
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
Uporabniški avatar
Ashlee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashlee » 03. Mar. 2008 15:03

Meni so zaenkrat najbolj všeč Claire (komaj čakam, da ji spremenijo frizurco), Fatima (še bolj kar se tiče frizure) in Amis. Aimee in Allison (al kaj je že una črna z dolgimi lasmi) sta mi taki običajni punci, ki bosta po moje s kako spremembo frizure bolj izstopali.

Najhujša mi je pa Anya, ki mi sploh ne potegne. Pa Kim offkors.
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Peony » 03. Mar. 2008 19:25

A katera ve kako se imenjuje intro antm da bi si ga lahko zlowdala?
Uporabniški avatar
ninc
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ninc » 03. Mar. 2008 19:46

^ To poje tyra.
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Peony » 03. Mar. 2008 20:00

Ja že. Evo našla sem Tyra Banks feat. Darkchild. Moj iskalnik ga ne najde. Bi bila katera tako prijazna, da bi ga zlowdala in delila z menoj? Lepo prosim.
Ancica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Ancica » 04. Mar. 2008 10:02

A sta bila od 10. sezone samo dva dela? Tretjega še ne najdem na youtubu.
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 04. Mar. 2008 19:31

yes. jutr bo nov- na youtubu v četrtek :)
Uporabniški avatar
Syringa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Syringa » 04. Mar. 2008 19:32

Ker je tretji šele jutri (v sredo) v Ameriki in potem najbrž v četrtek na youtubu...vsaj zdi se mi tak :roll:

Fatima je ful lepa...samo je preveč cmerava pa zahrbtna tudi....pa malo je že tečno kak v vsaki sezoni padajo na te tragedije, ki so jih doživele te ženske, kot da je to neko opravičilo za njihovo obnašanje...kr nekaj :roll: :D
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 04. Mar. 2008 20:03

Syringa napisal/-a:Fatima je ful lepa...samo je preveč cmerava pa zahrbtna tudi....pa malo je že tečno kak v vsaki sezoni padajo na te tragedije, ki so jih doživele te ženske, kot da je to neko opravičilo za njihovo obnašanje...kr nekaj :roll: :D

Ženske kot je ona mi grejo najbolj na živce. Totalno izkorišča to svoje otroštvo - sej ne rečem, je blo verjetno hudo, ampak obnaša se tako, kot da je najbolj pametna, najbolj razgledana, najbolj oh in sploh... In izziva druge punce na tako kao prefinjen način, da mi je kar slabo.
Ma bolj je nezrela kot vse tiste, ki se derejo in repenčijo...
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 05. Mar. 2008 9:06

Smreka napisal/-a:
Syringa napisal/-a:sej ne rečem, je blo verjetno hudo, ampak obnaša se tako, kot da je najbolj pametna, najbolj razgledana, najbolj oh in sploh...

ne, da je blo verjetno hudo, ampak me si niti predstavljamo ne, kako je ženskam v somaliji in drugje v afriki, kjer jih kot otročke obrežejo in jih s tem pohabijo kot ženske za vse življenje. men se zdi zelo pogumno od nje, da si sploh upa na tak šov in to pove- sploh pa nam nobeni ne bi škodilo malo več razgledanosti v tej smeri. če pa to izkorišča, pa naj- naj ma vsaj kaj od tega, da se grdo izrazim. grem pa stavit, da če bi lahko izbirala, bi se odrekla temu showu zato, da bi bila spet cela kot ženska. lahko je bit pameten, ko še nisi nič podobnega doživel :roll:
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 05. Mar. 2008 11:14

Oprosti, ampak nobena še tako grozna izkušnja v življenju nobenemu ne daje pravice, da podcenjuje ostale! Tista druga črna je imela ravno tako grozne izkušnje - spolne zlorabe itd... pa je precej nad nivojem in ji je na lep način povedala, da ni treba, da je sedaj zaradi svoje izkušnje jezna na ves svet, še na tiste, ki ji hočejo pomagat!
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 05. Mar. 2008 14:59

Smreka napisal/-a:Oprosti, ampak nobena še tako grozna izkušnja v življenju nobenemu ne daje pravice, da podcenjuje ostale! Tista druga črna je imela ravno tako grozne izkušnje - spolne zlorabe itd... pa je precej nad nivojem in ji je na lep način povedala, da ni treba, da je sedaj zaradi svoje izkušnje jezna na ves svet, še na tiste, ki ji hočejo pomagat!

sej sta se pol vse zmenle, sta se pobotale in se dogovorile, da je itak pršlo do tega zarad nesporazuma. vsak ma pa itak svoje reakcije na stvari. verjetno tega niti vidl ne bi, če ne bi mela te izkušnje za sabo, ker za producente zaenkrat sploh še ne bi bila zanimiva. bomo pa vidl, kaj se bo dogajal v prihodnje :)

glede podcenjevanja se sicer strinjam. mislim sicer, da je med puncami tega veliko, le da ostale to znajo skrivat ;)
Uporabniški avatar
Syringa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Syringa » 05. Mar. 2008 17:30

To kar se ji je zgodilo je seveda grozno...brez dvoma...mene samo ta njena dvoličnost moti...pred sodniki nežna, jokajoča, krhka kot da bi prišla na snemanje direkt iz Somalije, potem pa je z drugimi tekmovalkami grda...sej jaz vrjamem da ji je težko, pa potem je tudi pokazala, da ji je žal...mogoče bi mogla it samo na kako tako terapijo kot je ona črna šla :D
Uporabniški avatar
Fusion
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 8. 2007
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Fusion » 06. Mar. 2008 19:13

Omg men je pa una Saleisha tko nenormalno lepa! Crnke so za moj okus zelo lepe ampak ona ima pa prou taprave poteze in na zacetku frizuro in vse.
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Peony » 06. Mar. 2008 21:27

Danes sem na youtubeu našla ogromno posnetkov, ki govorijo o tem, da je bilo v Saleishinem ciklu že zmenjeno, da bo zmagala ona. Ne vem koliko je na tem resnice priznam pa da se me je zelo zelo dopadla od tedaj, ko so ji spremenili pričesko (na paža). Obtožili pa so jo tudi tega, da je že pred snemanjem ANTM sodelovala na Tyrinih snowih, igrala v nadaljevankah (Ugly Betty) itd.

Baje naj bi punce morale pred tekmovanjem povedati ali so že kje delale itd ona pa naj bi stvar zatajila. Vprašanje kaj je res. :?

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov