America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Ledenaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2007
- Kraj: Sverige.
Kika napisal/-a:una je iz havajev, zato tko čudn govori. se mi pa zdi, da ma kr potencial
Ajaaa no hvala k si povedala. Drgač pa ja, men se tut zdi da ma en potencial, sam mal bolj razločno bi lahko probala govort
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
-
Ashlee - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 1. 2005
Meni so zaenkrat najbolj všeč Claire (komaj čakam, da ji spremenijo frizurco), Fatima (še bolj kar se tiče frizure) in Amis. Aimee in Allison (al kaj je že una črna z dolgimi lasmi) sta mi taki običajni punci, ki bosta po moje s kako spremembo frizure bolj izstopali.
Najhujša mi je pa Anya, ki mi sploh ne potegne. Pa Kim offkors.
Najhujša mi je pa Anya, ki mi sploh ne potegne. Pa Kim offkors.
-
Syringa - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 11. 2007
Ker je tretji šele jutri (v sredo) v Ameriki in potem najbrž v četrtek na youtubu...vsaj zdi se mi tak
Fatima je ful lepa...samo je preveč cmerava pa zahrbtna tudi....pa malo je že tečno kak v vsaki sezoni padajo na te tragedije, ki so jih doživele te ženske, kot da je to neko opravičilo za njihovo obnašanje...kr nekaj
Fatima je ful lepa...samo je preveč cmerava pa zahrbtna tudi....pa malo je že tečno kak v vsaki sezoni padajo na te tragedije, ki so jih doživele te ženske, kot da je to neko opravičilo za njihovo obnašanje...kr nekaj
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
Syringa napisal/-a:Fatima je ful lepa...samo je preveč cmerava pa zahrbtna tudi....pa malo je že tečno kak v vsaki sezoni padajo na te tragedije, ki so jih doživele te ženske, kot da je to neko opravičilo za njihovo obnašanje...kr nekaj
Ženske kot je ona mi grejo najbolj na živce. Totalno izkorišča to svoje otroštvo - sej ne rečem, je blo verjetno hudo, ampak obnaša se tako, kot da je najbolj pametna, najbolj razgledana, najbolj oh in sploh... In izziva druge punce na tako kao prefinjen način, da mi je kar slabo.
Ma bolj je nezrela kot vse tiste, ki se derejo in repenčijo...
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
Smreka napisal/-a:Syringa napisal/-a:sej ne rečem, je blo verjetno hudo, ampak obnaša se tako, kot da je najbolj pametna, najbolj razgledana, najbolj oh in sploh...
ne, da je blo verjetno hudo, ampak me si niti predstavljamo ne, kako je ženskam v somaliji in drugje v afriki, kjer jih kot otročke obrežejo in jih s tem pohabijo kot ženske za vse življenje. men se zdi zelo pogumno od nje, da si sploh upa na tak šov in to pove- sploh pa nam nobeni ne bi škodilo malo več razgledanosti v tej smeri. če pa to izkorišča, pa naj- naj ma vsaj kaj od tega, da se grdo izrazim. grem pa stavit, da če bi lahko izbirala, bi se odrekla temu showu zato, da bi bila spet cela kot ženska. lahko je bit pameten, ko še nisi nič podobnega doživel
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
Oprosti, ampak nobena še tako grozna izkušnja v življenju nobenemu ne daje pravice, da podcenjuje ostale! Tista druga črna je imela ravno tako grozne izkušnje - spolne zlorabe itd... pa je precej nad nivojem in ji je na lep način povedala, da ni treba, da je sedaj zaradi svoje izkušnje jezna na ves svet, še na tiste, ki ji hočejo pomagat!
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
Smreka napisal/-a:Oprosti, ampak nobena še tako grozna izkušnja v življenju nobenemu ne daje pravice, da podcenjuje ostale! Tista druga črna je imela ravno tako grozne izkušnje - spolne zlorabe itd... pa je precej nad nivojem in ji je na lep način povedala, da ni treba, da je sedaj zaradi svoje izkušnje jezna na ves svet, še na tiste, ki ji hočejo pomagat!
sej sta se pol vse zmenle, sta se pobotale in se dogovorile, da je itak pršlo do tega zarad nesporazuma. vsak ma pa itak svoje reakcije na stvari. verjetno tega niti vidl ne bi, če ne bi mela te izkušnje za sabo, ker za producente zaenkrat sploh še ne bi bila zanimiva. bomo pa vidl, kaj se bo dogajal v prihodnje
glede podcenjevanja se sicer strinjam. mislim sicer, da je med puncami tega veliko, le da ostale to znajo skrivat
-
Syringa - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 11. 2007
To kar se ji je zgodilo je seveda grozno...brez dvoma...mene samo ta njena dvoličnost moti...pred sodniki nežna, jokajoča, krhka kot da bi prišla na snemanje direkt iz Somalije, potem pa je z drugimi tekmovalkami grda...sej jaz vrjamem da ji je težko, pa potem je tudi pokazala, da ji je žal...mogoče bi mogla it samo na kako tako terapijo kot je ona črna šla
-
Peony - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Danes sem na youtubeu našla ogromno posnetkov, ki govorijo o tem, da je bilo v Saleishinem ciklu že zmenjeno, da bo zmagala ona. Ne vem koliko je na tem resnice priznam pa da se me je zelo zelo dopadla od tedaj, ko so ji spremenili pričesko (na paža). Obtožili pa so jo tudi tega, da je že pred snemanjem ANTM sodelovala na Tyrinih snowih, igrala v nadaljevankah (Ugly Betty) itd.
Baje naj bi punce morale pred tekmovanjem povedati ali so že kje delale itd ona pa naj bi stvar zatajila. Vprašanje kaj je res.
Baje naj bi punce morale pred tekmovanjem povedati ali so že kje delale itd ona pa naj bi stvar zatajila. Vprašanje kaj je res.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov