America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
cukrck - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 11. 2004
sokolja napisal/-a: a je ta sezona zadnja, ki smo jo videli do sedaj pri nas?
Ja, ta sezona je zadnja, ki so jo vrteli pri nas. Upam, da bojo dal zdej še naslednje sezone naprej.
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
No tko, pogledala sm 1. del 10. sezone. Jst res ne vem, a ne more več obstajat nekje ena normalna punca?
Al vrešči k vešča, al misl da je najlepša na svetu, al zgleda ko možača, al hodi ko hlod, al je bl glupa od barbike, al se mora vsem smilt, al je čisti čudak, al pozira ko paličnjak, al misl da je above all, al se boji svoje sence...
Ne vem no... včasih so ble bolj simpatične...
Al vrešči k vešča, al misl da je najlepša na svetu, al zgleda ko možača, al hodi ko hlod, al je bl glupa od barbike, al se mora vsem smilt, al je čisti čudak, al pozira ko paličnjak, al misl da je above all, al se boji svoje sence...
Ne vem no... včasih so ble bolj simpatične...
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
danes zvečer, mi ga bomo lahko gledali jutri dopoldne
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
uiii, 1. del 10 sezone pogledan in tyra ma luštno čupco
drugač pa po prvem vtisu najbolj dopadljivi claire in fatima (samo frizuro nej ji spodobno nardijo), zanimivo bo videt, kaj bojo nardil iz tiste umetnice, katere imena se ne spomnim in kdaj bojo križanca med barbiko in mopsom ven poslal.
drugač pa po prvem vtisu najbolj dopadljivi claire in fatima (samo frizuro nej ji spodobno nardijo), zanimivo bo videt, kaj bojo nardil iz tiste umetnice, katere imena se ne spomnim in kdaj bojo križanca med barbiko in mopsom ven poslal.
...just breathe...
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
hahaha krizanec- pa ravno v tem delu je center pozornosti kr zanimiv del, ceprav ne najdem part 2 in nisem vidla kako je bilo na times squareu
Sem kr pričakovala, da bo šla ta ven, ki je šla. Komaj čakam naslednji del, ker bo makeover... to bo še zanimivo
I miss twiggy, ampak sej bo ta sodnica tut OK po moje
Sem kr pričakovala, da bo šla ta ven, ki je šla. Komaj čakam naslednji del, ker bo makeover... to bo še zanimivo
I miss twiggy, ampak sej bo ta sodnica tut OK po moje
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
Ledenaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2007
- Kraj: Sverige.
Kdaj pa pride nov del? Tole zdej prvič redno spremljam prek youtube, zato vprašam
Drgač se mi pa zdi, da so vsako sezono bolj zmešane.. Pa notr more sigurno bit ena, k se najrajš na svetu krega; ena, k je boga iz revne države, družine bla bla bla in pol to še ene 10× reče med oddajo (nimam nč proti revnim, super, da jim dajo šanso, sam ni treba to izkoriščat preveč). Je pa res, da vse skupi nrdijo raznoliko druščino.
Jooj, pa ena ženska mi tok čudn govori v tej sezoni.. Skor nč je ne razumm (pa ni una blonda, njo sm še razumela.. Še dobr, da je šla vn haha.. Kok sm se smejala..).
Drgač se mi pa zdi, da so vsako sezono bolj zmešane.. Pa notr more sigurno bit ena, k se najrajš na svetu krega; ena, k je boga iz revne države, družine bla bla bla in pol to še ene 10× reče med oddajo (nimam nč proti revnim, super, da jim dajo šanso, sam ni treba to izkoriščat preveč). Je pa res, da vse skupi nrdijo raznoliko druščino.
Jooj, pa ena ženska mi tok čudn govori v tej sezoni.. Skor nč je ne razumm (pa ni una blonda, njo sm še razumela.. Še dobr, da je šla vn haha.. Kok sm se smejala..).
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov