America's next top model

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sp3lca » 30. Okt. 2006 11:46

Glede Shandi in ropa: In May 2001, Sullivan (to je njen priimek :wink: ) was arrested for burglary after she broke into a store and stole $650, a fax machine, and a safe. She pled guilty and received a sentence of two years probation.

http://z.about.com/d/crime/1/0/7/8/sullivan.jpg Slikica od takrat

http://images.zap2it.com/ltvimages/show ... van_03.jpg In potem (ta je ena mojih najljubših njenih slikic)
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Uporabniški avatar
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a girlie » 30. Okt. 2006 12:48

Zdele sem do konca pogledala prvo sezono, ker je prej sploh še nisem gledala. Najbolj všeč mi je bila definitivno Elyse Sewell, ful je mela lep obraz pa še pametna je bila. In si nikakor nisem mislila, da bo Shannon prišla dlje kot ona, sej je lušna, ampak je tipična ameriška barbika, ko se smeji, je identična Heidi Klum, poleg tega pa še ni hotela sodelovati na "naked" sešnu. Tko da, men ni ona čist nič posebnega, lušna, ampak dolgočasna, preveč komercialna. Glede Robin - ona je neumna. Sramoto dela vsem kristjanom. In niti podrazno si nisem mislila, da bo prišla tako daleč - prestara in premočna je za model pa a se je samo meni zdelo, da je škilila :D , bolj kot vse to me je pa motilo njeno obnašanje in verska obsedenost. :stupid: Adrienne je rekla: "I think she secretly worships the devil." :lach: Ne vem, kaj je bilo sodnikom, da so Robin tok daleč pripeljali. Glede zmagovalke, Adrienne - ona mi ni lepa, ni mi nič posebnega, ampak mi je ful všeč njena osebnost in attitude, zlo je fotogenična pa dobro je pozirala. Pa všeč mi je, ker je zlo direktna in zabavna, njene izjave so bile svetovne. Poleg Elyse je ona edina, ki mi je bila všeč. Sam na začetku me je malo nervirala njena nemarna govorica. Pa z Elyse sta mi bili took dobri skupaj. :D Pa tud ne vem, zakaj so nekateri izmed sodnikov Elyse govorili, da je presuha, ona je bila ena izmed redkih, ki je sploh imela postavo za top model. Po mojem mnenju bi morala ona zmagati, ampak v bistvu je še bolje zanjo, da je izpadla, ker je v bistvu edina, ki ji je uspelo v tem biznisu. Citiram Wikipedio:

Without much dispute, it has been Elyse Sewell who has enjoyed the most successful modeling career of the ten contestants of Cycle 1 and arguably the most modeling success of any Top Model alumna.

Sewell signed with modeling agencies Wilhelmina West (Los Angeles) and Model Genesis (Hong Kong). Her modeling credits include the cover of the Asian Harper's Bazaar, HIM, Esquire, 3 Weekly, Chow Sang Sang, Jessica CODE magazine, I.S.O., iMaroon, Staccato Shoes, Azona, Nail Nail, and Sa Sa Cosmetics in Hong Kong, China. Sewell was featured in an editorial spread on Hong Kong's Jessica CODE magazine. Sewell has modeled for Paule Ka on a full page spread featured on Apple Daily Newspaper. She has also modeled for multiple spreads on Mingpao Newspaper promoting a variety of clothing lines. Her runway shows include Hermes and Dupre Santabarbara.

Not only does Sewell work as a high end fashion model, she also acts as a commercial model, and has appeared on various commercials in Hong Kong.

In 2006, Sewell signed with a new agency in Hong Kong, Dream Models.
Let the good times roll.
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 30. Okt. 2006 13:33

Sp3lca napisal/-a:Glede Shandi in ropa: In May 2001, Sullivan (to je njen priimek :wink: ) was arrested for burglary after she broke into a store and stole $650, a fax machine, and a safe. She pled guilty and received a sentence of two years probation.

http://z.about.com/d/crime/1/0/7/8/sullivan.jpg Slikica od takrat

http://images.zap2it.com/ltvimages/show ... van_03.jpg In potem (ta je ena mojih najljubših njenih slikic)

Men pa ona toook ne potegne. Nos ma čist sfalen! Aja pa glede tega da je fer da je tipu povedala... Sej bi itak vidu na tvju čez neki časa tko da ni ona neki super ženska ker je povedala... Sej ni mela kej druzga. Men je bla Yoanna od 1. dela najbolša :D
Če nisi del rešitve, si del problema.
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 30. Okt. 2006 16:58

Ja sej ene so kao plus size modeli... Sj če tko pogledaš sej Tyrine joške tut ne pašejo na njeno telo, ker ma mal prevelke in nima lih postave najbl top modelov pa je ena najbl hudih žensk. Use je stvar percepcije.
Če nisi del rešitve, si del problema.
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 30. Okt. 2006 19:04

Bravo Yoanna :D Sej itak sm vedla, da bo zmagala, ampak mene je bejba iz oddaje v oddajo presenečala. Tako mi ma hudo faco, da kr boli :D In tut na pisti mi je bla huda konec ...

Za Mercedes pa niti slučjano nism misnla, da bo tok daleč pršla. Na fotkah bi je bla sicer huda, ampak tko pa niti ne ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
*slatka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 1. 2006
Kraj: v pravljici*

Neprebrana objavaNapisal/-a *slatka* » 30. Okt. 2006 19:38

go Yoanna :cool: :hearts:
tut Mercedes ni napačna. zelo je simpatična, neki je na njej :)
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
Uporabniški avatar
ushergirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 10. 2004
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ushergirl » 30. Okt. 2006 19:45

ah. navijala sem za shandi :( .
Tyra
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tyra » 30. Okt. 2006 21:37

Tyra ni več manekenka, še posebi pe na taka, k bi jo zdaj odkrivali.
Torej? Meni ni nič čudnega.
svobodna in mlada
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 12. 2005
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a svobodna in mlada » 31. Okt. 2006 2:09

Tyra je meni osebno fulllllllllllllllllll luštna. In tudi po načinu govorjenja vidiš, da ni totalna bebka. Razume svoj poklic.
Uživaj življenje!
Ljubi!
Razveseli!
Bodi ti!

Have a nice day!!! mwa
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 31. Okt. 2006 8:28

Ravno v sedmi sezoni je Tyra rekla Caridee da se manekenka ko se upokoji lahko namaže kakor hoče, dokler pa dela pa hodi na castinge pa čim manj da se vidi obraz pa to...
Tyra
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tyra » 31. Okt. 2006 9:48

Ja, se je upokojila....
Zdaj ma celo še eno oddajo The Tyra Banks show...

Men je pa Janice kul. Blekne čisto vse, kar ji pride na misel :D
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 31. Okt. 2006 10:45

Tyra napisal/-a:Men je pa Janice kul. Blekne čisto vse, kar ji pride na misel :D

Ja,sam za videt je grozzna. Una njena usta...Brrrrr. :?
Uporabniški avatar
mičkina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mičkina » 31. Okt. 2006 10:53

sm navijala za shandi in joanno.. in jejj zmagala joanna.. :D kolk ej meni ta pupa lepaa...
even heaven is hell without you
Uporabniški avatar
La*Perla
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a La*Perla » 31. Okt. 2006 10:57

tyra in komisija so čist preveč nesramni, brez potrebe :!: me zanima, kaj bi bilo, če bi stari vešči Janice Dickinson rekla, da je kot prostitutka.

Najbolj všeč so mi bile Sara in April. Morda tudi Camille.
*Diamonds are forever*
Uporabniški avatar
*slatka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 1. 2006
Kraj: v pravljici*

Neprebrana objavaNapisal/-a *slatka* » 31. Okt. 2006 12:29

Tiavanna napisal/-a:
Tyra napisal/-a:Men je pa Janice kul. Blekne čisto vse, kar ji pride na misel :D

Ja,sam za videt je grozzna. Una njena usta...Brrrrr. :?

še hujše so pa njene obrvi :tot:
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov