America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 2273 prispevkov
• Stran 2 od 152
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5 ... 152
Naslednja
-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jz tole spremlam že od začetka tko da zdle gledam 7 sezono.Drgač mi je bla pa najbolša 4 sezona k so ble res odfukane babe...
- lammy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 9. 2006
js tudi to spremljam in mi je ful v redu. najbol lušna mi je una s kratkimi lasmi.pa ful je fajn spremljat razne fotoshootinge k kamera res svoje naredi.a se kej ve a bo na tv3 pol tudi 2 sezona kmalu glede na to d je v ameriki že 7.?
- Tyra
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
Sledi spoiler o zmagovalki prve sezone:
Zmaga Adrienne, zasluženo
Drugače tudi jaz redno gledam ( preko torrentov )
Tyra je 1A, se mi zdi totalno prizemljena, kar je super sprememba.
Oba Jay-a sta carja, kapo dol.Dickinsonova je malce odštekana ( btw, ona je imela letos tudi svoj reality show : Jenice Dickinson modeling agency, se mi zdi ), kasneje pa jo v ziriji zamenja legendarna Twiggy.
Nigel je pa tud simpaticen Skratka hud tim.
Dekleta pa...
Zmagovalka 2. sezone je zame bila takrat res najlepsa ( ne bom zdej o imenih ), takega obraza in oči ne vidiš velikokrat
Drugače sem pa ponavadi vedno navijala za tiste, ki so bile druge
Zmaga Adrienne, zasluženo
Drugače tudi jaz redno gledam ( preko torrentov )
Tyra je 1A, se mi zdi totalno prizemljena, kar je super sprememba.
Oba Jay-a sta carja, kapo dol.Dickinsonova je malce odštekana ( btw, ona je imela letos tudi svoj reality show : Jenice Dickinson modeling agency, se mi zdi ), kasneje pa jo v ziriji zamenja legendarna Twiggy.
Nigel je pa tud simpaticen Skratka hud tim.
Dekleta pa...
Zmagovalka 2. sezone je zame bila takrat res najlepsa ( ne bom zdej o imenih ), takega obraza in oči ne vidiš velikokrat
Drugače sem pa ponavadi vedno navijala za tiste, ki so bile druge
-
motorola - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2006
meni sta najbolj všeč adrianne in pa elyse (upam, da sem si pravilno zapomnila), pa robin mi ma fuuul ampak res fuuul dobre oči. giselle mi je šla malo na živce, jetra in ledvice
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Gledam.. pa full mi je všeč. Zmaga očitno moja favoritka drugače mi je bla pa tudi Elysse (al neki podobnega) full všeč. Robin mi ma pa tko odbijajoč karakter, da je tudi videt ne morem
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
-
classy - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2005
bejbika napisal/-a:jst sm dans prou vse gledala in sm umirala ...
una bejba s kratko čupo jih je*e u zdravi mozak, pa jo še kr naprej vlačjo ... pa tok vse opravljajo ... kokoši
Jajajaja, haha, kok sm se nasmejala sm dons gledala vse dele, se mi je lih dal. In mi je Elyse res najbolša, ful mi ma hud obraz pa use. Pa še najbl pametna je, une ostale so res use kokoši Pa čist fajn zadevca mi je za gledat =)
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Sem že pod temo manekenke pisala da mi je Adrianne ful huda pa da je bla cel čas moja favoritka samo na enih slikah ful ni lušna je pa v živo ful dobra...
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
ja jst sm tut za Elyse navijala. Punca ma saj neki v glavi pa še ful lepa je. Drgač mi je pa tut Adrianne luštna...sam mal tak čudn glas mi ma!!
Da pa sploh Robin ne omenjam...da ženska je tok razvajena...pa ta njena vera!!ajajaj
Oddaja je pa itak zakon sama po seb...tyra je prov carka, da se spomne take oddaje pa tak dobre shootinge organizira...
Pa še ena slikca
Da pa sploh Robin ne omenjam...da ženska je tok razvajena...pa ta njena vera!!ajajaj
Oddaja je pa itak zakon sama po seb...tyra je prov carka, da se spomne take oddaje pa tak dobre shootinge organizira...
Pa še ena slikca
Prvi neprebran prispevek • 2273 prispevkov
• Stran 2 od 152
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5 ... 152
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov