America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- .twiggy.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 11. 2007
v spotu sem opazila le jade in brooke
moram rect da mi je sla v 6. sezoni najbol na zivce ravn jade, ker se tko nosi in zaradi njenega fejk obnasanja (recmo tist jok pred sodniki k so gledal posnetke k jh je tyra nardila) ... bit.ch please
zdaj v 9. sezoni pa mi seveda zivce para bianca. na zivce mi gre k se spravlja na cisto vse po vrsti, a se vedno nobena od deklet ne pogrunta.. upam, da se bodo kmalu zrajtale in se obrnile proti njej, da bo vsaj mela razlog za tak obnasanje najprej se je spravila na liso kao k je eksoticna plesalka, pol na saleisho.. zdj ze na ubogo heather !? sj se mi je smilila k so ji pobril lase ampak jeb.i ga ane
katere so vase favoritke ?
moram rect da v 9. sezoni nimam nobene , mogoce mi bo kasnej kera prirasla k srcu.. vsec mi je bila victoria.. mogoce ce bi bila prijaznejsa do twiggy v 8. mi je bla defenitivno natasha (the rusian spy ), v sedmem sem bila cisto zadovoljna z zmagovalko.. hm v 6. sezoni sem v bistvu navijala za joanie, a sem vseeno vesela za danielle.
aa episode 9 se mi ze vlece dol
moram rect da mi je sla v 6. sezoni najbol na zivce ravn jade, ker se tko nosi in zaradi njenega fejk obnasanja (recmo tist jok pred sodniki k so gledal posnetke k jh je tyra nardila) ... bit.ch please
zdaj v 9. sezoni pa mi seveda zivce para bianca. na zivce mi gre k se spravlja na cisto vse po vrsti, a se vedno nobena od deklet ne pogrunta.. upam, da se bodo kmalu zrajtale in se obrnile proti njej, da bo vsaj mela razlog za tak obnasanje najprej se je spravila na liso kao k je eksoticna plesalka, pol na saleisho.. zdj ze na ubogo heather !? sj se mi je smilila k so ji pobril lase ampak jeb.i ga ane
katere so vase favoritke ?
moram rect da v 9. sezoni nimam nobene , mogoce mi bo kasnej kera prirasla k srcu.. vsec mi je bila victoria.. mogoce ce bi bila prijaznejsa do twiggy v 8. mi je bla defenitivno natasha (the rusian spy ), v sedmem sem bila cisto zadovoljna z zmagovalko.. hm v 6. sezoni sem v bistvu navijala za joanie, a sem vseeno vesela za danielle.
aa episode 9 se mi ze vlece dol
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Zanim del. Vesela, da je sla ven una k je sla. Navijam pa za Chantal, ceprov je tok bejbikasta, skoz lusna al kako ji ze pravjo.
- Tyra
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Ja, je bilo pričakovano.
Meni sta še vedno najbolj všeč Lisa in Heather.
Najbolj obupna mi je Bianca. Ko se je privoščljivo režala, ko je tip kritiziral Heather, mi je šlo kar na bruhanje. Če ne drugega, si samo želim, da bi Heather prišla dlje, kot Bianca.
No, me zanima, kako se bodo znajdli na Kitajskem
Meni sta še vedno najbolj všeč Lisa in Heather.
Najbolj obupna mi je Bianca. Ko se je privoščljivo režala, ko je tip kritiziral Heather, mi je šlo kar na bruhanje. Če ne drugega, si samo želim, da bi Heather prišla dlje, kot Bianca.
No, me zanima, kako se bodo znajdli na Kitajskem
- estrella19
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 5. 2006
- Kraj: Novo mesto
najbolj smešn del v zadnji oddaji 9. sezone:
twiggy: good'ol biAnca.
tyra: good'ol biAnca. if only that was her name.
twiggy: good'ol biAnca.
tyra: good'ol biAnca. if only that was her name.
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
ne to je zadnji del
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
Heilie - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Za gorami
Končno nov del!!!
Nažalost je šla domov moja favoritka.Nobena od punc, ki so ostale me lih ne navdošuje, sploh pa me Bianca čezdalje bolj živcira. Tisti pogledi, ko se prov smeji če gre kateri slabo. Mislem ženska, spravi se k sebi.
Nažalost je šla domov moja favoritka.Nobena od punc, ki so ostale me lih ne navdošuje, sploh pa me Bianca čezdalje bolj živcira. Tisti pogledi, ko se prov smeji če gre kateri slabo. Mislem ženska, spravi se k sebi.
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Kr zanimivo je blo dans.
Še vedno pa navijam za Chantal.
Bianca mi je pa vedno bolj antipaticna, sploh ne vem kaj so pohvalil na njeni sliki.
Še vedno pa navijam za Chantal.
Bianca mi je pa vedno bolj antipaticna, sploh ne vem kaj so pohvalil na njeni sliki.
- Tyra
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Bedno, da je šla ta ven
Bianca... zdi se mi, da je vsako sezono ena, ki gre večini na živce. Meni takoj na misel pride Jade (6.) No, tokrat je pa pač Bianca. Grozna je predvsem glede Heather. Jaz mislim, da ne bo zmagala.
Poleg tega se mi zdi, da je v večini sezon ena, ki izstopa po drugačnosti. Shandi naprimer (iz "grdega račka" v laboda), Kahlen, Amanda (3.), Kim, pa Mercedes tudi... Letos je tu Heather.
No, meni je H. najbolj všeč...
Bianca... zdi se mi, da je vsako sezono ena, ki gre večini na živce. Meni takoj na misel pride Jade (6.) No, tokrat je pa pač Bianca. Grozna je predvsem glede Heather. Jaz mislim, da ne bo zmagala.
Poleg tega se mi zdi, da je v večini sezon ena, ki izstopa po drugačnosti. Shandi naprimer (iz "grdega račka" v laboda), Kahlen, Amanda (3.), Kim, pa Mercedes tudi... Letos je tu Heather.
No, meni je H. najbolj všeč...
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Hmmm skoda za izpadlo, ne bi si mislila, da bo šla ona.
Joj ta Bianca je prov grda, jest ne vem kaj vidjo na njej.
Pa Saleshia ma tkooo fletno frizurco men, ko ena gobca je.
Joj ta Bianca je prov grda, jest ne vem kaj vidjo na njej.
Pa Saleshia ma tkooo fletno frizurco men, ko ena gobca je.
-
Rory - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2007
Ta k je izpadla je bila res dobra no, ne vem zakaj niso Heather poslal domov, kako bo ona Cover Girl pa snemala oglase? Saleisha mi je najbolj všeč, upam da zmaga, ker je perfect cover girl pa tud za katur fotke je. Bianca gre pa itak vsem na živce pa meni ni nič posebnega, zgleda mi kot opica s temi ušesi. Pomoje bojo prve tri Heather, Chantal in Saleisha.
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
js mam tak občutek da bo Heather zmagala...že na začetku je bilo videt kot da je vse zmenjeno. Ženska ima ok vredu slike..sam niti približno ne tok kot jo oni hvaljo. najbol mi je bilo pa čudn takrt ko jih je nazadne Tyra učila neke gibe (ko so bile v videu z enriqe) in je bila Heather grozna, tam ko je lezla po tleh sem imela občutek kot v grozlivki (Krog k je punčka iz Tv-ja lezla vn) uglavnm groza, Tyra jo je pa hvalila k da dela nevem kaj...mislm halo. pomoje bo ona zmagala, ker jo čist preveč hvaljo, pa še boga je, ima neko bolezen, itd. vse zmenen
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov