America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- noele
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 7. 2005
Ok pol pa ostanrjo zadnje tri Marcedez, Yoanna in Shandi...pismo tole je že kr težko ugibat . Mislm...do sedme sezone se morem zverzirat kaj ma kakšna 'v očeh', da gre še zmer lahk naprej.
No...pa važn, da je šla Camille ven. Ja Shandi se je res strgal ampak punce kaj bo šele jutr!
No...pa važn, da je šla Camille ven. Ja Shandi se je res strgal ampak punce kaj bo šele jutr!
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Jaz gledam že 4. krog na YouTube.
Včasih sem ful jezna ko mi na sredi epizode zašteka in negre naprej, pa kaže da se je že cela daunloudala, ampak kr na sredi al pa že takoj na začetku pokaže da je konc epizode?!?! Grrr, mene pa ful zanima kaj se vmes zgodi
Včasih sem ful jezna ko mi na sredi epizode zašteka in negre naprej, pa kaže da se je že cela daunloudala, ampak kr na sredi al pa že takoj na začetku pokaže da je konc epizode?!?! Grrr, mene pa ful zanima kaj se vmes zgodi
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
noele napisal/-a:Ja Shandi se je res strgal ampak punce kaj bo šele jutr!
Kaj, a bodo povedali tisto o ropanju trgovine? Sploh ne vem, a to sploh povejo v oddaji oz. a so že povedali? Ne gledam oddaj sproti, namreč...
Zadnjič spremenil cukr8, dne 02. Jan. 2007 16:28, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
^^ to je že enkrat prej povedala, ko so mele nek intervju... da je bila aretirana in da je dobila 2 leti pogojno, če se ne motim...
ah, jutr bojo z enimi tipčki u đakuziju pa se bo ona z enim lupčkala...
ah, jutr bojo z enimi tipčki u đakuziju pa se bo ona z enim lupčkala...
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
- noele
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 7. 2005
Jah no, če te majo celo življenje za grdega račka, sploh pa se ne počutiš sprejetega niti v familiji pol je nekak kr logično, da gre glava v drugo smer, če te kar naenkrat hvalijo, spodbujajo...pa še negotova je kaj se dogaja s tipom...will see tomorrow what will happen.
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
Jejejej Shandi je ostala notri...Meni ona na začetku sploh ni delovala, da bo iz nje sploh kaj potem pa sem bila samo , ko so jo pobarvala, pa leče pa to... Lepa je in ima lepe poteze zelooo
Tole kar je naredila fantu...Ja no...Meni je še vedno junakinja, da mu je sploh povedala, ker lahk bi preprosto molčala, a ni... Vsaka ji čast!
Pa te gole fotkice danes.... Lepe zelo.... Yohanna itak
Me prav zanima katera po Supermodel...
Tole kar je naredila fantu...Ja no...Meni je še vedno junakinja, da mu je sploh povedala, ker lahk bi preprosto molčala, a ni... Vsaka ji čast!
Pa te gole fotkice danes.... Lepe zelo.... Yohanna itak
Me prav zanima katera po Supermodel...
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
ja sajbr, enako sm misla jst glede Shandi na začetku... zgleala mi je k en geek zdje mi je pa ful lepa...
morm gledat v nedeljo ponovitev
morm gledat v nedeljo ponovitev
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
znati čakati, je še več,
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Ne, v sredo bo na sporedu 9. epizoda sedme sezone, ki pa je ponovitvena, tako da ne bo nobena izpadla. Cela sezona pa mislim da ima 13 ali 14 delov.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov