America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Tud jst sem nazadnje vidla epizodo 5 sedme sezone in komi čakam, da vidim naslednje. Najbolj sta mi všeč Caridee in Megg, ampak Megg je na žalost že izpadla (meni je mela ful lep obrazek pa še pegice je mela ). Ampak čist vsako sezono se more najt ena spoiled lil' bitch, v tem primeru je to Monique (ki je na srečo že šla ven). Mislm haloo, ženska je bila 3 ure na telefonu samo zato, da druge ne bi prišle do njega in ker ni dobila postelje, jo je eni vzela in nanjo polila vodo, da je zgledal, kot da se je poscala. Brooke mi je tud luškana pa simpatična, sam ni niti podrazno model material, dvojčici mi nista nič posebnega, Melrose mi pa tud deluje kot ena razvajena ameriška smrklja.
Let the good times roll.
- Blondie
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 3. 2005
^^
Jaz tudi gledam tole zadnjo sezono in ravno danes je na sporedu (v ZDA seveda) nov del - 6.del 7.sezone... Komaj čakam, da bo na netu...
Drugače pa je tudi meni še najbolj všeč Caridee...
Jaz tudi gledam tole zadnjo sezono in ravno danes je na sporedu (v ZDA seveda) nov del - 6.del 7.sezone... Komaj čakam, da bo na netu...
Drugače pa je tudi meni še najbolj všeč Caridee...
Zadnjič spremenil Blondie, dne 25. Okt. 2006 15:26, skupaj popravljeno 2 krat.
- Deepsea Princess
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 10. 2006
katera sezona je sedaj na TV?mi je kr zanimivo gledat.
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
Js tudi gledam pa mi je zeloooo všeeč Zelo zanimiva oddaja!
Sara mi je bila pa luštkana, pa so jo kar izločili...
Sara mi je bila pa luštkana, pa so jo kar izločili...
- Deepsea Princess
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 10. 2006
katera pa bo zmagala v 2 sezoni?
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Camille se piše McDonald Camille McDonaldAngel girl napisal/-a:Men je ta Camille čist mim, sploh mi ne paše tja. Sj ok kam bi jo že dal ampak ni pa tak tip ženske, k bi bla lahk povsod. Ker so ostale punce velik bl večstranske za moje pojme. Tko da upam da gre Camille dons vn
Meni glih ta Camille ne zgleda za visoko modo, Sara mi je bla ful lepša in mi je blo ful žal, da je šla. Ona pa Aplril sta ble moje favoritke, pa Yoanna mi je tudi všeč
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
mhm, neki sta se kregala... on je hotu it s frendico u kino, njej pa to ni blo ušeč... dons sm pa vidla, da bo u naslednji epizodi z enim tipom...
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
angeo napisal/-a: Ampak res Shandi se je čist utrgal Sam jo pa razumem,če ti cel življenje govorijo da si grdi raček,potem pa pristaneš v oddaji NATM in si še ena od favoritkinj Men bi se tud mal skeglal
Uf, njej se je že pred tem izborom utrgalo, ko je baje izvedla / skušala izvesti rop neke trgovine ... Sploh nisem mogla verjeti ...
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Yohana ... al kokrkol se že napiše ... zmaga
Men osebno je ona najboljša, čeprou sta mi tut April pa Shandi, ampak Yohana mi ma tok hudo faco da adijo ...
So mi ble pa dans na unih skuterčkih fenomenalne pa italijančki ... mmmm
Men osebno je ona najboljša, čeprou sta mi tut April pa Shandi, ampak Yohana mi ma tok hudo faco da adijo ...
So mi ble pa dans na unih skuterčkih fenomenalne pa italijančki ... mmmm
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov