America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
hubabuba - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Sem zelo vesela,da je šla ven tista, ki je šla. Grand finale bo pa vseboval Rennee, Natasho in Jaslene. Jaslene mi sicer ni neki simpatična, ampak je pa precej dobra v tem, kar počne. Se pa ne morem odločit, ktera mi je ljubša - Rennee al Natasha. Če ostanejo te tri, potem bodo na ANTM vsaj enkrat vlekli pametne poteze, ker se ne spomnem, kdaj so ble nazadnje tri resnično dobre v finalu... Sam Dione še mora it, men je ona dost slabša kot sveta trojica.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Že kdo našel zadnji del?
-
sinička sj smo ti že povedal, da te imamo radi ne? :bussi: btw kako ti vse najdeš, jst pa ne?
Super del je bil spet, prov komaj sem ga čakala. Spet je presenetla Jaslene, Natasha je bla tko huda na fotkah in tud njena osebnost oz reakcija mi je bila všeč. Mal sem bla presenečena nad odhodom Brittany ampak je bil očitno res že skrajni čas. Napeto bo vse do konca, še vedno navijam za Natasho. Sigurno bo naslednja izpadla Dionne. Torej vemo kdo ostane.
Super del je bil spet, prov komaj sem ga čakala. Spet je presenetla Jaslene, Natasha je bla tko huda na fotkah in tud njena osebnost oz reakcija mi je bila všeč. Mal sem bla presenečena nad odhodom Brittany ampak je bil očitno res že skrajni čas. Napeto bo vse do konca, še vedno navijam za Natasho. Sigurno bo naslednja izpadla Dionne. Torej vemo kdo ostane.
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
Yaaay, kolk sem vesela, da je tale bejba letela, jst bi jo že zdavni ven vrgla! Tole njeno obnašanje pa RES ni blo na nivoju, halo?! Poleg tega je pa sama kriva, ker taksistu sploh ni nič naročila itd. So long, beeyotch!
Mislim, da bo glavni boj potekal med Rene in Natasho - in pojma nimam, katera bo zmagala.
Mislim, da bo glavni boj potekal med Rene in Natasho - in pojma nimam, katera bo zmagala.
now I have you sleeping next to me ... and this is home
-
sinička - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2005
- Kraj: Ljubljana
imam shranjen link do uporabnice na you tube, ki daje gor te dele... ne najdeš jih pa zato, ker jih uporabnica poimenuje "EP 11 Part 1" itd.
očitno le tako ne pobrišejo oddaj
drugač pa tut jst še vedno za natasho navijam
sm pa navdušena, da je Brittany izpadla, ker mi ja šla že prav na živce s svojim nemogočim obnašanjem
očitno le tako ne pobrišejo oddaj
drugač pa tut jst še vedno za natasho navijam
sm pa navdušena, da je Brittany izpadla, ker mi ja šla že prav na živce s svojim nemogočim obnašanjem
-
Aaa ja ja najbrž zato ne najdemo. Sj mamo tebe zadolženo tukaj, da nam naštimap vsak del tko da nam ni panike Hvala ti še enkrat.
Zdej bosta najbrž samo še 2 dela ne?
Zdej bosta najbrž samo še 2 dela ne?
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Jaaa faakkk ker hud del ... Jst sm čist naudušena nad temle fotošutingom, adijo pamet kere hude fotke ...
Nataša mi je božanska res, konc hude fotke ... tut Jaslene mi je bla konc huda in Renee, tko da te 3 bodo sigurn v "polfinalu" Mislm, da majo vse tri neki posebnega v seb al so pa res tok hudi fotografi, da tok hude fotke izpadejo ...
Drgač pa alelujjaaa, da je šla tale končno vn, ker mi je bla res konc bedna ... sej nč ne rečem, uno sexy slikco je mela hudo, samo njena osebnost pa ... podn
Tko, da komi čakam naslednji del ... huh kje je šele naslednji četrtek
Nataša mi je božanska res, konc hude fotke ... tut Jaslene mi je bla konc huda in Renee, tko da te 3 bodo sigurn v "polfinalu" Mislm, da majo vse tri neki posebnega v seb al so pa res tok hudi fotografi, da tok hude fotke izpadejo ...
Drgač pa alelujjaaa, da je šla tale končno vn, ker mi je bla res konc bedna ... sej nč ne rečem, uno sexy slikco je mela hudo, samo njena osebnost pa ... podn
Tko, da komi čakam naslednji del ... huh kje je šele naslednji četrtek
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Uuu GO SEE day Jaslene je bla ful luškana z spetimi lasmi, ko en bonbon.
Pa mislim, da ma Dione prav glede Brittany, da si zmišljuje. Kratkoročni spomin je, da se ne spomniš kaj si ravnokar prebral, ne pa da pozabiš kaj si se napamet piflal 1 uro Zakaj je pol vse znala ko so igrale predstavo? Pa kako se je drla tma pred agencijo... Sploh pa ni rekla taaksistu naj jo tam počaka, skoz nekaj laže ta ženska
Dionne je kr nagrebla stvari iz teh go see-jev, jaz nebi niti vprašala, če lahko obdržim.
Pa Natashi ful ne paše ta visoki čop, ki si ga pridno dela, ko grejo na eliminejšn
Hvalabogu, da je ta šla domov.
Pa mislim, da ma Dione prav glede Brittany, da si zmišljuje. Kratkoročni spomin je, da se ne spomniš kaj si ravnokar prebral, ne pa da pozabiš kaj si se napamet piflal 1 uro Zakaj je pol vse znala ko so igrale predstavo? Pa kako se je drla tma pred agencijo... Sploh pa ni rekla taaksistu naj jo tam počaka, skoz nekaj laže ta ženska
Dionne je kr nagrebla stvari iz teh go see-jev, jaz nebi niti vprašala, če lahko obdržim.
Pa Natashi ful ne paše ta visoki čop, ki si ga pridno dela, ko grejo na eliminejšn
Hvalabogu, da je ta šla domov.
I laugh at gilded butterflies.
-
Latte - Debatorica
- Na forumu od: 29. 11. 2005
- Kraj: New York
Men je tut Natasha čist preveč huda na fotkah, sam k je pa elimination mi je pa obupna, pa ne vem zakaj, vratu sploh nima, bela je ko sir, pa še ta grd čop si skos dela Ampak je pa ful simpatična, pa njena osebnost ga čist seka. Drgač mi je pa Renee tut model material.
Hvala bogu, da je šla ta vn
How blind can you get and still have eyes?
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Latte napisal/-a:Men je tut Natasha čist preveč huda na fotkah, sam k je pa elimination mi je pa obupna, pa ne vem zakaj, vratu sploh nima, bela je ko sir, pa še ta grd čop si skos dela Ampak je pa ful simpatična, pa njena osebnost ga čist seka. Drgač mi je pa Renee tut model material.
Pol ga je pa še čist zasekala s tisto rdeče šminko ... Drgač sm pa jst že na začetku rekla, da ji teli temni laski ne pašejo, tko kot cela frizura ne ... men se zdi, da ko ma spuščene lase, da je še bolj grozna, ker ji kr neki vse u zraku stoji Pa še veliko bolj bela zgleda v obraz, s temnimi lasmi ...
Ampak še useen mi je huda konc res ... mislm tko karakterno je ona moja zmagovalka definitivno ...
Renee mi je pa mal tko no ... čist navadna je, ni mi fullll neki oh in sploh, čeprou fotke ma tut adijo ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov