America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
tiasha napisal/-a:Aaaaaaaaa jst si bom tut zdjle uzela eno urco malce, da tole pogledam ...
Sinička wi lov ju
Gud luck, mene že prvi del zajebava
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
-
sinička - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2005
- Kraj: Ljubljana
ja ful počas loada, zato kr vse filmčke naenkrat pržgi in jih dej na pavzo in medtem, ko boš prvega pogledala, se bojo drugi lepo zloadal dol
drugače pa se tyra iz oddaje v oddajo bolj čudno oblači, pa še te rute... začenjam se spraševati, če je mogoče kaj narobe z njo (mislim fizično)
drugače pa se tyra iz oddaje v oddajo bolj čudno oblači, pa še te rute... začenjam se spraševati, če je mogoče kaj narobe z njo (mislim fizično)
-
gemini - Cosmofrik
No pa smo pogledali do konca
Sploh nism vedla da ma tolk teh punc že otroke.
Ušeč mi je bil izziv, zmer so mi všeč deli, kjer igrajo. Pa snemanje itak tud, k smo vidl spet prejšnje tekomovalke.
Tyra đe zmer tekmuje za vlogo v Piratih
Obedve na konscu ste mi ble antipatične, tko da nism razočarana
Sploh nism vedla da ma tolk teh punc že otroke.
Ušeč mi je bil izziv, zmer so mi všeč deli, kjer igrajo. Pa snemanje itak tud, k smo vidl spet prejšnje tekomovalke.
Tyra đe zmer tekmuje za vlogo v Piratih
Obedve na konscu ste mi ble antipatične, tko da nism razočarana
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
in me prideš nežno krast
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Jops tko jst delam, da dam vse na pavzice pol se mi pa lepo naloži in sploh ni problem pogledat ...
Skratka Tyrina ruta in cote ... ouuu k mon, zdej je pa res že tu mač vse skupi, mislm men je prou hecna no, res hecna
Drugač mi je biu pa ta del ful ušeč, sploh tisto presenečenje, k sta ga dobili Renee pa Dione za nagrado, res suprca ... čeprou Nata se mi je pa čist zasmilla, boga revčka res
Foto šuting je biu itak spet zakon, prou konc hude ideje majo res ... d best da majo po tolkih sezonah še tok idej ...
Kar se pa razpleta tiče ... hmmm ubistvu kaj pa vem no, men je bla ta bejba res ušeč, čeprou ni bla nč kej spešl pa posebna, samo neki je pa vseen mela na seb ... ta k je ostala je pa pa pač neki spešl, čeprou mi gre pa tut že rahlo na živce
Drgač pa ubistvu to sezono nimam nobene favoritke pa nobena mi nč kej spešl vn ne izstopa ... Tko, da so mi na koncu ta izločanja čist tko ... tista k gre pač gre ...
Skratka Tyrina ruta in cote ... ouuu k mon, zdej je pa res že tu mač vse skupi, mislm men je prou hecna no, res hecna
Drugač mi je biu pa ta del ful ušeč, sploh tisto presenečenje, k sta ga dobili Renee pa Dione za nagrado, res suprca ... čeprou Nata se mi je pa čist zasmilla, boga revčka res
Foto šuting je biu itak spet zakon, prou konc hude ideje majo res ... d best da majo po tolkih sezonah še tok idej ...
Kar se pa razpleta tiče ... hmmm ubistvu kaj pa vem no, men je bla ta bejba res ušeč, čeprou ni bla nč kej spešl pa posebna, samo neki je pa vseen mela na seb ... ta k je ostala je pa pa pač neki spešl, čeprou mi gre pa tut že rahlo na živce
Drgač pa ubistvu to sezono nimam nobene favoritke pa nobena mi nč kej spešl vn ne izstopa ... Tko, da so mi na koncu ta izločanja čist tko ... tista k gre pač gre ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Pogledala 8. del
Najprej moram komentirat Tyro: pomojem ona res hoče opozorit okolico, da bi rada nastopala v filmu Pirati s karibov. V vsakem novem delu je mal bolj extremna, dons ji je manjku samo še eye patch pa ta velki uhani in bi bla ta prava
Čist hudo darilo za zmagovalki izziva, super je blo. Se je pa tud men mal Nata zasmilila, ker verjamem da to ni lahko. Mi je bla pa smešna Dionne k je znorel zarad las od tamale haha.
Slikanje je blo kot vedno prov hudo, sj nas ne morjo razočarat kar se tega tiče.
Ugotavljam kdo mi postaja bolj všeč oz katere so mi bolj favoritke za zmago. To je zihr Brittany-slike ma ona men najboljše, čeprov kot osebnost ne "cveti" tok, se mora še mal pokazat. Pa tudi Nata mi je vedno boljša, všeč mi je njen obraz na fotkah. Tud zanimiva mi je ko govori, zarad naglasa in tko se mi zdi da vse tko pove z navdihom oz nekim trudom.
Izpadla deklica-mislm da je blo to več kot pričakovano. Je pa vredu punca, mislm da se bo še kej pojavla.
Najprej moram komentirat Tyro: pomojem ona res hoče opozorit okolico, da bi rada nastopala v filmu Pirati s karibov. V vsakem novem delu je mal bolj extremna, dons ji je manjku samo še eye patch pa ta velki uhani in bi bla ta prava
Čist hudo darilo za zmagovalki izziva, super je blo. Se je pa tud men mal Nata zasmilila, ker verjamem da to ni lahko. Mi je bla pa smešna Dionne k je znorel zarad las od tamale haha.
Slikanje je blo kot vedno prov hudo, sj nas ne morjo razočarat kar se tega tiče.
Ugotavljam kdo mi postaja bolj všeč oz katere so mi bolj favoritke za zmago. To je zihr Brittany-slike ma ona men najboljše, čeprov kot osebnost ne "cveti" tok, se mora še mal pokazat. Pa tudi Nata mi je vedno boljša, všeč mi je njen obraz na fotkah. Tud zanimiva mi je ko govori, zarad naglasa in tko se mi zdi da vse tko pove z navdihom oz nekim trudom.
Izpadla deklica-mislm da je blo to več kot pričakovano. Je pa vredu punca, mislm da se bo še kej pojavla.
-
gemini - Cosmofrik
Men je bla Brittany lušna z dolgmi lasmi. Pa sej po en strani mi je še najbol ušeč, čeprou deluje dost megelna
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
in me prideš nežno krast
-
gemini napisal/-a:Men je bla Brittany lušna z dolgmi lasmi. Pa sej po en strani mi je še najbol ušeč, čeprou deluje dost megelna
Tud me je bla dobra z daljšimi, sam tista lasulja všita ni bla nč no. Res je zgledalo k eno sračje jebališče pardon izrazu, sam tko je blo. Zdej če si bo mal drugač dala lase, rečmo nazaj zalizala al pa kej podobnega bo veliko boljš zgledal
Ja mal deluje megleno, sj pravm, njena osebnost še ni ven prišla. Po govoru in tko pač ne izstopa. Sam mogoče pa za njo velja tisto - tiha voda bregove dere
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Jaz sem tudi pogledala preden snamejo.
Ful mi je blo lepo ko so prišli otročki od Dionne pa Renee, oba sta ful luškana, še posebaj punčka od Dionne. Nisem vedla, da ma Natasha tudi punčko. Se mi je kr malo zasmilila. Pa Dione je znorela zaradi frizure od tamale Sej je mela res ful čudno frizuro-->če smo že pri frizurah, Brittany si KONČNO odstranli to "stvar" ki jo je mela na glavi. Čeprav mi je zdaj še manj všeč, sploh je ne maram pa Jael tudi ne. Ampak na slikah pa je Brittany ful lepa.
Glede izpadle punce-->mi je bla všeč, ampak ni bla nič posebnega, čeprav bi jaz prej tadrugo ven vrgla. Zdi se mi, da bi bla ta izpadla ful dobra igralka.
Ful mi je blo lepo ko so prišli otročki od Dionne pa Renee, oba sta ful luškana, še posebaj punčka od Dionne. Nisem vedla, da ma Natasha tudi punčko. Se mi je kr malo zasmilila. Pa Dione je znorela zaradi frizure od tamale Sej je mela res ful čudno frizuro-->če smo že pri frizurah, Brittany si KONČNO odstranli to "stvar" ki jo je mela na glavi. Čeprav mi je zdaj še manj všeč, sploh je ne maram pa Jael tudi ne. Ampak na slikah pa je Brittany ful lepa.
Glede izpadle punce-->mi je bla všeč, ampak ni bla nič posebnega, čeprav bi jaz prej tadrugo ven vrgla. Zdi se mi, da bi bla ta izpadla ful dobra igralka.
I laugh at gilded butterflies.
-
Pomojem so Jael obdržal samo zaradi njene splošne pojave, ker dejansko je nekaj posebnega. Čeprov men deluje kokr da je mal na drogah Ja in njene retorične sposobnosti so rahlo v podnu. Ampak se da to še popravit. Imam pa občutek, da bo ona naslednja k bo ven letela.
Uuuu v naslednjem delu že nekam odpotujejo a ne, k jih je sam še 6
Uuuu v naslednjem delu že nekam odpotujejo a ne, k jih je sam še 6
-
Sem pogledala tud jaz ja, v Sydney jo bojo popihale
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
Sm ekspresno pogledala in me je blo kr strah, da bo vmes crknlo vse skupi, lol.
Mi je kar škoda te punce, ki so jo izločili ... Meni je res bla res všeč, ful luštna in na nivoju. Po mojem so samo slab posnetek izbral.
Tyra je pa krrr nekiii s temi cotami - kje the eff jih pobira?!
Tista scena s fejk nagradami mi je bla tut ful huda - kaj jim pa bodo tiste majce? Sam men se je vse skupi zdelo nekak načrtovan, hmmm. Luštni bejbiji, rada bi pa tut od Natashe hčerko vidla! In ne morm verjet, da so kr tri punce že mame, halo.
Hud fotošut, ampak jst tut nimam neke favoritke, se mi pa zdi Rene fenomenalna igralka, mogoče clo preveč. Jst se ne bi z njo igrala, ker mi nekako zlobna deluje, ampak ful primerna za top model.
Mi je kar škoda te punce, ki so jo izločili ... Meni je res bla res všeč, ful luštna in na nivoju. Po mojem so samo slab posnetek izbral.
Tyra je pa krrr nekiii s temi cotami - kje the eff jih pobira?!
Tista scena s fejk nagradami mi je bla tut ful huda - kaj jim pa bodo tiste majce? Sam men se je vse skupi zdelo nekak načrtovan, hmmm. Luštni bejbiji, rada bi pa tut od Natashe hčerko vidla! In ne morm verjet, da so kr tri punce že mame, halo.
Hud fotošut, ampak jst tut nimam neke favoritke, se mi pa zdi Rene fenomenalna igralka, mogoče clo preveč. Jst se ne bi z njo igrala, ker mi nekako zlobna deluje, ampak ful primerna za top model.
now I have you sleeping next to me ... and this is home
-
Velouria napisal/-a:Tista scena s fejk nagradami mi je bla tut ful huda - kaj jim pa bodo tiste majce?
Tam mi je bla ful dobra Dionne k prov un črnski naglas pa uno kaj naj dela z majco. Itak smo vsi vedl da tole neki smrdi, ker vedno dobijo prov hude nagrade.
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Res dobra nagrada prav smešno je bilo, ko sta dobile tiste majce pa tisti kisli nasmešek...
JAz tudi mislim, da so Jael obdržali zaradi šova, ker meni sploh ne zgleda za en model in tudi obnašanje ni ravno.. Je pa faca
Najvišje bodo po moje prišle Renee, Natasha in Jasline..
Aja sem opazila na cw, da že potekajo prijave za cycle 9
JAz tudi mislim, da so Jael obdržali zaradi šova, ker meni sploh ne zgleda za en model in tudi obnašanje ni ravno.. Je pa faca
Najvišje bodo po moje prišle Renee, Natasha in Jasline..
Aja sem opazila na cw, da že potekajo prijave za cycle 9
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
*SweetGirl* napisal/-a:Najvišje bodo po moje prišle Renee, Natasha in Jasline..
Jst bi namesto Jaslene dala Brittany, za katero mislim da bo zmagala ali bila druga. Nekak za zmago mam v mislih trenutno Natasho. No bomo videli kako bo v naslednjih delih. Vse se še lahko obrne.
Jaslene je zdej zadnje čase dost povprečna bom rekla. Je res da je na začetku dost izstopala, samo zdej se mi pa zdi tko res mal čudna, preveč moške poteze ima za moje pojme. Je pa pozitivka kar mi je pr nje všeč.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov