America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- Tyra
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Punce to morate imeti en program (kot je BitComet), da boste lahko te torrente z njim dol potegnile.
Na isohuntovem linku je 6. del prvi na seznamu!
Na mininovi so pa 6. deli prvi štirje..
Npr: Klik
Samo res rabite BitComet...
Drugač sem pa jaz iz mininove potegnila
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Ja sej se mi je zdelo da ne gre kr takoTyra napisal/-a:Punce to morate imeti en program (kot je BitComet), da boste lahko te torrente z njim dol potegnile.
I laugh at gilded butterflies.
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Tyra napisal/-a:Punce to morate imeti en program (kot je BitComet), da boste lahko te torrente z njim dol potegnile.
JAz ga imam.. tudi prejšnji del mi je čist normalno dol potegnilo, zdaj pa mi javlja neko napako
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
choco.cat jst sm si prejle tuki dol potegnila (Mininova) in sm ravnokar pogledala
Končno je Tyra nehala s svojimi gusarskimi procesijami
Najboljša mi je bla Natascha kot moški, res je bla najbolj originalna Tud miss chacha Jaslene je na fotkah vedno super, samo v real mi pa nikakor ne potegne. Bi jo prov rada vidla v reklami za Cover girl (noot).
Glede izpadle-nekak sm kr slutla, da bo šla ona ven. Mi je druga velik bolj všeč in mislm, da bo tudi daleč prišla.
Končno je Tyra nehala s svojimi gusarskimi procesijami
Najboljša mi je bla Natascha kot moški, res je bla najbolj originalna Tud miss chacha Jaslene je na fotkah vedno super, samo v real mi pa nikakor ne potegne. Bi jo prov rada vidla v reklami za Cover girl (noot).
Glede izpadle-nekak sm kr slutla, da bo šla ona ven. Mi je druga velik bolj všeč in mislm, da bo tudi daleč prišla.
-
Zdaj sem potegnila dol ta BitComet in mi prvo kot prvo ni nič jasno kaj to sploh je in kaj naj počnem s tem. Zdaj sem uspela nekak zloudat dol 6. del ampak piše da se bo loudal še 72 ur Jaz sem res antitalent. Ampak hočem videt 6. del!!
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Ma te programi so čist čudni, jst na mojmu laptopu sploh ne morm nč zlovdat s temi torrenti. Grem pa na družinski pc pa je v eni uri dol en del. Kr ena zbrka. So nam nardil sive lase, k so dal dol z You tube
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
No js sm gledala zdej najnovejši del, in sm vesela da je šla una ven.. Renee bi pa še vedno rada nekam zabila, faaaak.
Pa Sarah mi ni čisto nič luštna, ker druge so mi vse tudi luškane.
Fotošuting je bil the best, najboljša je bla pa valda Natasha. Pa ona ma otroka a kaj? Nism vedla.. Sploh sm pa šele zdej opazla da jih je ene pol starih 21 let
In ja, končn je bla Tyra normalna.
Pa Sarah mi ni čisto nič luštna, ker druge so mi vse tudi luškane.
Fotošuting je bil the best, najboljša je bla pa valda Natasha. Pa ona ma otroka a kaj? Nism vedla.. Sploh sm pa šele zdej opazla da jih je ene pol starih 21 let
In ja, končn je bla Tyra normalna.
- Tyra
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Pogledala sem si 7. del.
Nisem pričakovala, da bo šla ta ven. Jaz bi ji dala še eno možnost.
Jaslene me je mičkeno razočarala ta teden s fotkami, ampak mi ma tolk lepe učke, prou cukerček je.
Renee mi je iz dela v del grša. Ona je zame dokaz, da notranjost vpliva na zunanjost. Ker ima notranjost ogabno, se to kaže tudi navzven. Nisem nasledla tistmu kičastemu govoru: " a have a family" blablabla. Go home Renee.
Sara je bila ta teden res malce boga...
Jeal in tisto s 50 centom. Po mojem mnenju je tudi on izpadel kot največji kreten. Tudi če mu je šla na živce, se ne poriva ljudi v bazen no. Fak...
Whitney nič posebnega...slika je bolj ali manj mimo...
Britt ...kakšen čop je imela pred žirijo.AAA. Ampak fotke so hude do konca. I love it. Postala je moja favoritka. Poleg Natashe (ki je super) in Jaslene
Na Dionne pa tudi ne vidim nič...Kaj pa vem, nič posebnega...
Nadimki so pa obupni
Nisem pričakovala, da bo šla ta ven. Jaz bi ji dala še eno možnost.
Jaslene me je mičkeno razočarala ta teden s fotkami, ampak mi ma tolk lepe učke, prou cukerček je.
Renee mi je iz dela v del grša. Ona je zame dokaz, da notranjost vpliva na zunanjost. Ker ima notranjost ogabno, se to kaže tudi navzven. Nisem nasledla tistmu kičastemu govoru: " a have a family" blablabla. Go home Renee.
Sara je bila ta teden res malce boga...
Jeal in tisto s 50 centom. Po mojem mnenju je tudi on izpadel kot največji kreten. Tudi če mu je šla na živce, se ne poriva ljudi v bazen no. Fak...
Whitney nič posebnega...slika je bolj ali manj mimo...
Britt ...kakšen čop je imela pred žirijo.AAA. Ampak fotke so hude do konca. I love it. Postala je moja favoritka. Poleg Natashe (ki je super) in Jaslene
Na Dionne pa tudi ne vidim nič...Kaj pa vem, nič posebnega...
Nadimki so pa obupni
-
urszika sej ni treba, hvala vseeno. Bom pač en del prešpricala, sem zdaj pogledala 7. del. sinička, hvala za novi del
Dodajam še komentar na ta del:
Tyra je seveda spet mogla posečt po eni ruti Pa ko je šla na razgovor k njim v hišo pa naslednji dan na "sojenju" je mela isto ruto, frizuro in iste umetne trepalnice, vsaj zgledalo je tako. Mogoče je spala na hrbtu in pol kr šla še namazana naslednji dan tja
Skratka, Brittany more nujno nardit nekaj z temi lasmi ker zgledajo obupno, ko ena rdeča slama. Jael mi gre še vedno na živce, Nicole Richie pa se je kr brezveze nekaj vmešavala tam in čenčala đizs
Brittany in Whitney sta meli zlo slabe slike (po mojem mnenju), Jaslene si je zbrala same smešne naslove slik, haha. Pa Dione je mela en naslov HOOD
Pa nevem zakaj so enkrat prej težili Dione da je neprimerno oblečena za model medtem ko ta Jael pride kr z enim razvlečenim šalom pa vsa zanemarjena. Sej je njen stil, ampak ne spada tja. Za to, ki je ipadla itak nisem navijala, ni mi bla preveč všeč.
Dodajam še komentar na ta del:
Tyra je seveda spet mogla posečt po eni ruti Pa ko je šla na razgovor k njim v hišo pa naslednji dan na "sojenju" je mela isto ruto, frizuro in iste umetne trepalnice, vsaj zgledalo je tako. Mogoče je spala na hrbtu in pol kr šla še namazana naslednji dan tja
Skratka, Brittany more nujno nardit nekaj z temi lasmi ker zgledajo obupno, ko ena rdeča slama. Jael mi gre še vedno na živce, Nicole Richie pa se je kr brezveze nekaj vmešavala tam in čenčala đizs
Brittany in Whitney sta meli zlo slabe slike (po mojem mnenju), Jaslene si je zbrala same smešne naslove slik, haha. Pa Dione je mela en naslov HOOD
Pa nevem zakaj so enkrat prej težili Dione da je neprimerno oblečena za model medtem ko ta Jael pride kr z enim razvlečenim šalom pa vsa zanemarjena. Sej je njen stil, ampak ne spada tja. Za to, ki je ipadla itak nisem navijala, ni mi bla preveč všeč.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov