America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
Se mi je kr zdel, da bodo odgovorni po hitrem postopku odstranili oddajo, ja ... Sama sem jo na srečo pogledala že včeraj ponoči, yay.
Najprej res moram povedat to, da me Jael iz oddaje v oddajo bolj iritiiira in sploh ne štekam, s katere komune so njo pobral, halo. Niti slišat je ne morm, kaj šele vidt, grr. Domišlija mi dela sto na uro, ampak v njen pa res ne vidim supermodela. Na srečo upam (in tudi sumim, glede na neke fotke, ki so bile objavljene pred kratkim), da bo šla kmalu buhbyeee.
Ponavadi mi ženske s kratkimi lasmi sploh niso všeč, ampak tale Sarah mi je pa noro luštna. Sem kar ostrmela, ko je Nigel (the noted fashion photographer) rekel, da sicer ni tipična lepotica blabla. Štekam, da imajo vsake oči svojega malarja, ampak meni osebno je ona ful lepa.
Edina, ki mi še dobro zgleda, je Rene - ja ja, saj vem, the bitch. Je luštna, ampak ima grozen karakter, čeprav se ji včasih kar nasmejim. Npr. včeraj, ko edina ni uspela priti skozi žarke, kakšno surlo je stegnila, haha. Pa tista scena z Jayem (al kaj je že):
Rene - They all hate me.
Jay - Oh? What happened?
Rene - I'm a bitch.
Ostale bejbe so mi pa totalno KR NEKI.
Najprej res moram povedat to, da me Jael iz oddaje v oddajo bolj iritiiira in sploh ne štekam, s katere komune so njo pobral, halo. Niti slišat je ne morm, kaj šele vidt, grr. Domišlija mi dela sto na uro, ampak v njen pa res ne vidim supermodela. Na srečo upam (in tudi sumim, glede na neke fotke, ki so bile objavljene pred kratkim), da bo šla kmalu buhbyeee.
Ponavadi mi ženske s kratkimi lasmi sploh niso všeč, ampak tale Sarah mi je pa noro luštna. Sem kar ostrmela, ko je Nigel (the noted fashion photographer) rekel, da sicer ni tipična lepotica blabla. Štekam, da imajo vsake oči svojega malarja, ampak meni osebno je ona ful lepa.
Edina, ki mi še dobro zgleda, je Rene - ja ja, saj vem, the bitch. Je luštna, ampak ima grozen karakter, čeprav se ji včasih kar nasmejim. Npr. včeraj, ko edina ni uspela priti skozi žarke, kakšno surlo je stegnila, haha. Pa tista scena z Jayem (al kaj je že):
Rene - They all hate me.
Jay - Oh? What happened?
Rene - I'm a bitch.
Ostale bejbe so mi pa totalno KR NEKI.
now I have you sleeping next to me ... and this is home
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Men je pa lih Jael kul, ker je tko mal drugačna in odštekana
Sarah mi je pa tko tko no ... ne vem, mogoče mal preveč pocukrana.
Renee pa itak cmizdi za vsak drek pa misl kok je ona oh in sploh najbolj wou, pol je pa sama vidla, da edina nima pojma, se je pa spet sam scmerala pa une njene fotke iz fotošutinga se mi tut niso zdele nč kej uau ...
Mi je uživo tko velik boljša kokr pol izpade na fotkah ...
Drgač pa kva pa vem no, v tej sezoni res ne morem rečt kera bi loh zmagala, k so mi vse bl tko tko, nimam nobene posebne favoritke ...
Mogoče Jasleen oz. Miss Čača, čeprou mi gre tko dost na živce, sam fotke ma pa konc hude ...
Drgač pa ja Tyra in njene rute ... Ne vem kaj njej ni jasn ... al ma pa pač piratsko sezono aj ges?!
Sarah mi je pa tko tko no ... ne vem, mogoče mal preveč pocukrana.
Renee pa itak cmizdi za vsak drek pa misl kok je ona oh in sploh najbolj wou, pol je pa sama vidla, da edina nima pojma, se je pa spet sam scmerala pa une njene fotke iz fotošutinga se mi tut niso zdele nč kej uau ...
Mi je uživo tko velik boljša kokr pol izpade na fotkah ...
Drgač pa kva pa vem no, v tej sezoni res ne morem rečt kera bi loh zmagala, k so mi vse bl tko tko, nimam nobene posebne favoritke ...
Mogoče Jasleen oz. Miss Čača, čeprou mi gre tko dost na živce, sam fotke ma pa konc hude ...
Drgač pa ja Tyra in njene rute ... Ne vem kaj njej ni jasn ... al ma pa pač piratsko sezono aj ges?!
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Ja zdaj pa je res že tečna s temi rutami
Meni je nekak favoritka za zmago Jaslene pa Renee mi je luštna, o karakterju raje sploh ne bi... Ne vem zakaj ne pošljejo ven +size Diane- mi sploh ni všeč... Bi raje obdržala izpadlo v 5. delu, kot pa njo
Drugače pa jaz več ne gledam na you tube ampak si potegnem dol na tisti strani mininova in lahko pol pogledam čez cel ekran v "enem kosu"
Meni je nekak favoritka za zmago Jaslene pa Renee mi je luštna, o karakterju raje sploh ne bi... Ne vem zakaj ne pošljejo ven +size Diane- mi sploh ni všeč... Bi raje obdržala izpadlo v 5. delu, kot pa njo
Drugače pa jaz več ne gledam na you tube ampak si potegnem dol na tisti strani mininova in lahko pol pogledam čez cel ekran v "enem kosu"
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Meni gre ta Jael tudi noro na živce, zoprna mi je, vse na njej me moti in ful čudno obliko glave ma.
Ful mi je žal za to, ki je šla ven, meni se je res zdela podobna Tyri, pa dobre slike je mela, medtem ko Diana sploh ni nevemkako luštna pa še slike ma slabe.
Sarah mi je luškana, ampak se mi je zamerila, ko se je ful pametno delala.
Natasha mi je še vedno ful kjut.
Ful mi je žal za to, ki je šla ven, meni se je res zdela podobna Tyri, pa dobre slike je mela, medtem ko Diana sploh ni nevemkako luštna pa še slike ma slabe.
Sarah mi je luškana, ampak se mi je zamerila, ko se je ful pametno delala.
Natasha mi je še vedno ful kjut.
I laugh at gilded butterflies.
-
sinička - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2005
- Kraj: Ljubljana
jst bi pa zdj še omenla 5. sezono, ki jo vrtijo na tv3 trenutno... kok mi gre ta nicole na jetra, taka sladka pa punčkasta in oh in sploh pa tisto cviljenje zarad golobov
močno upam, da ne bo ona zmagala
ok, sm se izkašljala... next
-
ninc - Debatorica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
sinička napisal/-a:jst bi pa zdj še omenla 5. sezono, ki jo vrtijo na tv3 trenutno... kok mi gre ta nicole na jetra, taka sladka pa punčkasta in oh in sploh pa tisto cviljenje zarad golobov
Nicole je bla ze na zacetku oddaje tecna. Se spomnim v polfinalu, ko so sle kao nekaj za jest kupovat in je pol ure cijazila po supermarketu, ker je iskala neke muslije al kaj, in so vse punce morale za njo lazit.
He he, ti ne povem, kdo je zmagal, he he, bos vidla ...
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
A ma že katera link (torrent) do novega dela Ker nad you tube sem že zadnjič obupala
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Ja ona je meni šla na živce že od začetka, skoz je bla sitna in pol so ji punce rekle že v polfinalu da se samo pritožuje in je bla še bolj tečna Đizs, nemorem je niti videt!! Pa tisti njeni ogromni zobje, pa dretje, ou nou, nou, nousinička napisal/-a:jst bi pa zdj še omenla 5. sezono, ki jo vrtijo na tv3 trenutno... kok mi gre ta nicole na jetra, taka sladka pa punčkasta in oh in sploh pa tisto cviljenje zarad golobov
I laugh at gilded butterflies.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Tud jst že sanjam, kako bom našo gusarko vidla, pa je kr ni. Zgleda bo treba na torrentih dobit.
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
sinička napisal/-a:jst bi pa zdj še omenla 5. sezono, ki jo vrtijo na tv3 trenutno... kok mi gre ta nicole na jetra, taka sladka pa punčkasta in oh in sploh pa tisto cviljenje zarad golobov
se izklašljam z istimi besedami
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Tukaj so slike in še neki malga z You tube, ampak na njem očitno ne bomo videli celih delov.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov