America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- čokoholičarka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 10. 2006
- Kraj: neverland
kaj je 8. sezone že konc?k piše d je Natasha zmagala?!? mi ni glih jasno tole...
a 5. dela ni na youtubu?jst ga sploh ne najdem...
a 5. dela ni na youtubu?jst ga sploh ne najdem...
The greatest thing you`ll ever learn is just to love and be loved in return....
- čokoholičarka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 10. 2006
- Kraj: neverland
se opravičujem...sploh nisem pomislna na to.. me ni treba tko napadat glede tega...
itak je pa zmagala ta teden kao po izboru gledalcev prek neta.
itak je pa zmagala ta teden kao po izboru gledalcev prek neta.
The greatest thing you`ll ever learn is just to love and be loved in return....
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Oh joj ... Spet mi ni ušeč razplet ... A se sam men tko zdi al sta še najmanj 2 not, k bi jih velik prej vn vrgla, kor pa to deklco k je izpadla ...
Ne vem no, sam men se tut tko zdi, da ma Tyra vedno bolj čudne kriterije ... in fak, da nism nesramna, sam če pa una Diana zgleda hudo na slikah, pol pa res ne vem ...
Drgač so mi mele pa spet konc hud foto šuting, Mizzz Čača mi je vedno bolj ušeč, ker mi je res huda na vseh fotkah pa tko no ... neki spešl mi je ... Jael mi je še vedno konc huda ...
Renee bi pa spet čez ekran okol kepe usekala ...
Ne vem no, sam men se tut tko zdi, da ma Tyra vedno bolj čudne kriterije ... in fak, da nism nesramna, sam če pa una Diana zgleda hudo na slikah, pol pa res ne vem ...
Drgač so mi mele pa spet konc hud foto šuting, Mizzz Čača mi je vedno bolj ušeč, ker mi je res huda na vseh fotkah pa tko no ... neki spešl mi je ... Jael mi je še vedno konc huda ...
Renee bi pa spet čez ekran okol kepe usekala ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Pogledala sem 5. del osme sezone.
OK Tyra je ofišli krejzi z temi rutami in trakovi Še Twiggy je mela en trak v laseh, haha.
Ni mi jasno, zakaj si ta Brittany ne zna nardit spodobne frizure? Te rdeče ogabne lase ma kr skuštrane in vse neurejene
Ne maram Jael, sploh mi ni všeč.
Škoda, da je izpadla ta punca, sploh nisem pričakovala. Nevem kako je možno, da se Diana šverca skozi že 5. teden ker mi je čisto brezvezna.
Pa če se lahko tisti post o zmagovalki zbriše al pa če ga prosim pobeli tista, ki ga je napisala (Čokoholičarka).
OK Tyra je ofišli krejzi z temi rutami in trakovi Še Twiggy je mela en trak v laseh, haha.
Ni mi jasno, zakaj si ta Brittany ne zna nardit spodobne frizure? Te rdeče ogabne lase ma kr skuštrane in vse neurejene
Ne maram Jael, sploh mi ni všeč.
Škoda, da je izpadla ta punca, sploh nisem pričakovala. Nevem kako je možno, da se Diana šverca skozi že 5. teden ker mi je čisto brezvezna.
Pa če se lahko tisti post o zmagovalki zbriše al pa če ga prosim pobeli tista, ki ga je napisala (Čokoholičarka).
I laugh at gilded butterflies.
-
sinička - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2005
- Kraj: Ljubljana
choco.cat napisal/-a:Pa če se lahko tisti post o zmagovalki zbriše al pa če ga prosim pobeli tista, ki ga je napisala (Čokoholičarka).
sej zmagovalka 8. sezone sploh še ni znana... američani gledajo ravno te oddaje, ki jih mi gledamo
tisti post o zmagovalki pa je samo predvidevanje kera bo zmagala
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
girlie napisal/-a:Men sploh ne dela 5. epizoda.
A tut tisti drugi linkci k jih je sinička dala ne? Ker dopoldne je še delal, k sm jst pogledala ...
Ni mi pa jasno zakaj zdej kr kenslajo dol te dele ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov