America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Ok glede 4. dela :
-Tyra je mela spet ruto, je plešasta al kaj? Pa že pri mejkouvrs je mela navijalke gor pa vsa čudna je
-Nataši bi mogli pustit blont lase, ful bol mi je bla prej všeč, pa nevem zakaj skoz dela eno debilno faco da skup oči stiska in se reži ko en norc, ko ma sproščen obraz je ful lepa.
-Ta ki je ven izpadla mi sicer ni bla niti malo lušna, ampak sem ful pričakovala da bo šla tadruga ven, kr ma kr ene slike brezvezne že od začetka
-Renee se prav vidi da je fauš vsem (še posebaj Brittany). Pa ta Brittany je ful čudna kr nekaj se cmeri in ti rdeči "lasje" so obupni
Slikanje samo je blo ful luštno, ta del je bil super
-Tyra je mela spet ruto, je plešasta al kaj? Pa že pri mejkouvrs je mela navijalke gor pa vsa čudna je
-Nataši bi mogli pustit blont lase, ful bol mi je bla prej všeč, pa nevem zakaj skoz dela eno debilno faco da skup oči stiska in se reži ko en norc, ko ma sproščen obraz je ful lepa.
-Ta ki je ven izpadla mi sicer ni bla niti malo lušna, ampak sem ful pričakovala da bo šla tadruga ven, kr ma kr ene slike brezvezne že od začetka
-Renee se prav vidi da je fauš vsem (še posebaj Brittany). Pa ta Brittany je ful čudna kr nekaj se cmeri in ti rdeči "lasje" so obupni
Slikanje samo je blo ful luštno, ta del je bil super
I laugh at gilded butterflies.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
choco.cat napisal/-a:-Tyra je mela spet ruto, je plešasta al kaj? Pa že pri mejkouvrs je mela navijalke gor pa vsa čudna je
Ja sam res mora neki bit na tem. Čeprov na oskarjih je pa mela lepo normalno lase če se ne motim. Zdej bomo tle cele teorije razvijal kaj je z njenimi lasmi Sam če bo mela pa še v naslednjem delu neki na glav da ne vidmo lasišča bom pa res začela dvomit.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Mogoče ma pa prhljaj pa ...
No pa sej zdej v zadnjem delu je mela men čist hudo čupco pa tut tista ruta ji je pasala ... tsite gusarske zadeve so bolj
Drgač pa jst sm kr tečna, k gre tok počas tole, da loh nov del vidmo ... Jst bi jih gledala 5 u enem dnevu ...
No pa sej zdej v zadnjem delu je mela men čist hudo čupco pa tut tista ruta ji je pasala ... tsite gusarske zadeve so bolj
Drgač pa jst sm kr tečna, k gre tok počas tole, da loh nov del vidmo ... Jst bi jih gledala 5 u enem dnevu ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
Prhljaj ti ga pa sekaš ja
Sj bi jst tud mal bolj pogosto pogledala kak del ja, sam kaj čmo, sj je tud fajn če je treba mal počakat.
Sj bi jst tud mal bolj pogosto pogledala kak del ja, sam kaj čmo, sj je tud fajn če je treba mal počakat.
- Tyra
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Tudi men te njeni podvigi niso všeč...
Ampak zdi se mi, da je res samo neka njena osebna modna muha.
Pri toliko denarju, frizerjem in vsem tem, bi lahko imela tudi zelo dobro lasuljo. Tako da ni po moje point v tem, da je plešasta...
Ampak zdi se mi, da je res samo neka njena osebna modna muha.
Pri toliko denarju, frizerjem in vsem tem, bi lahko imela tudi zelo dobro lasuljo. Tako da ni po moje point v tem, da je plešasta...
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Pa zakaj več ne gre gledat na youtube... grrr kak sem jezna
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
Ja noooo sploh se ne da več za nazaj gledat, sam tole kar je zdej aktualno. Ne vem zakaj so to vse dol dal
-
Latte - Debatorica
- Na forumu od: 29. 11. 2005
- Kraj: New York
Našla sm! Še zmeri se da gledat, sam je naziv drugačen in se ful težko najde. Tuki je prvi del osme epizode: http://www.youtube.com/watch?v=u6__iJcJ ... ed&search=
How blind can you get and still have eyes?
-
*SweetGirl* - Kofetarica
Jaaa jaz sem danes tudi KONČNO našla in pogledala 4. del..
Evo še "moj" link- več jih je, več je možnosti, da bo en delal
http://www.youtube.com/watch?v=amLikeyn6zQ
Evo še "moj" link- več jih je, več je možnosti, da bo en delal
http://www.youtube.com/watch?v=amLikeyn6zQ
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
A je kera mogoče že našla 5. del ... To naj bi se učeri predvajal pr njih, sam jst ga na youtube še kr ne najdem
Zdej majo res tko vse čudn zmešan, da mi nč ni jasn ...
Zdej majo res tko vse čudn zmešan, da mi nč ni jasn ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
*SweetGirl* - Kofetarica
Ja ponavadi je gor v čet zvečer po našem času
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
- Tyra
- Debatorica
Gledala 5. del osme...
Nikakor nisem pričakovala, da bo šla tale ven. Res luškano bitje. Samo bi jo prej vidla v kakšnem videospotu ali v kakšni nadaljevanki, kot pa na modni pisti...
Renee je imela hudo fotko ja...samo men je bila od Jaslene bolj všeč. Res se dobro fotografira.
Škoda za Sarah, se mi zdi, da je vsak teden manj opazna.
Ne bi dala jaz te punce ven, ki je sla danes. Prej kaksno Diane, ker je res bolj...brezvezna.
Renee mi gre pa vedno bolj na zivce...to pretvarjanje mi nekak ni...po moje mi nobena še ni šla toliko. No ajde, Jade (iz predprejšne) ji konkurira
Nikakor nisem pričakovala, da bo šla tale ven. Res luškano bitje. Samo bi jo prej vidla v kakšnem videospotu ali v kakšni nadaljevanki, kot pa na modni pisti...
Renee je imela hudo fotko ja...samo men je bila od Jaslene bolj všeč. Res se dobro fotografira.
Ne bi dala jaz te punce ven, ki je sla danes. Prej kaksno Diane, ker je res bolj...brezvezna.
Renee mi gre pa vedno bolj na zivce...to pretvarjanje mi nekak ni...po moje mi nobena še ni šla toliko. No ajde, Jade (iz predprejšne) ji konkurira
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Tyra napisal/-a:Gledala 5. del osme...
Maš slučajno link al si to snela z neta??
- Tyra
- Debatorica
http://www.mininova.org/search/?search= ... op%20model
Mislim, da sem drugo povezavo:
http://www.mininova.org/tor/630739
Mislim, da sem drugo povezavo:
http://www.mininova.org/tor/630739
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]