America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Uuuu ju mejd maj dej Že šibam gledat juhu
Ampak men te deli sploh ne delajo ... Samo tm do ene 16 sekund pol pa nč več ...
Okej ... sam še en edit ... zdej mi pa kr dela ... ta youtube je tut mal
Ampak men te deli sploh ne delajo ... Samo tm do ene 16 sekund pol pa nč več ...
Okej ... sam še en edit ... zdej mi pa kr dela ... ta youtube je tut mal
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
tiasha - Cosmopolitanka
Huh končno mi je ratal tole pogledat ...
Renee bi oklofala čez ekran, če bi jo lahko ... kvaaaa je ženska pametna k svina ej ... obup, sej ne morem vrjet. Čist čez usako more neki prpomnt in pametvat ... groza
Drgač pa mejkouver hmm ... kva pa vem no, ene so za moje pojme čist zgrešil ... naprimer Britney, ne vem no, sam men je res čudna zdej, al pa recimo Nataška, men ni lih ušeč s tole temno čupo, ker pač ruskinje pa temni lasje nou gou ...
Jael se mi je pa res zasmilla ej, boga reva, sam konc koncev kr hudo zgleda ... Sara mi je tut kjut ... pa una baby Tyra (kaj je že ) mi je konc lušna zdej, sam ni tok neki high fashion pa to, res je bolj hip hop, r'n'b video star ...
Jasleen mi je prou simpatična ratala, sam k je tooookkk suhcana ...
Drugač pa konc hud foto šuting ... nad izidom sm pa res razočarana Kva oni vidjo na tej Diani mi res ni jasn ... k mi ženska tut lušna ni pa kako se naprav, v une čudne oblekce ... obup ...
In prejšnjič so uno vn vrgl, ker ni mela kao osebnosti, zdej pa lih obratno, uno k je mela osebnost ... kr neki
Men je škoda tele k je izpadla, k mi je bla prou huda
Renee bi oklofala čez ekran, če bi jo lahko ... kvaaaa je ženska pametna k svina ej ... obup, sej ne morem vrjet. Čist čez usako more neki prpomnt in pametvat ... groza
Drgač pa mejkouver hmm ... kva pa vem no, ene so za moje pojme čist zgrešil ... naprimer Britney, ne vem no, sam men je res čudna zdej, al pa recimo Nataška, men ni lih ušeč s tole temno čupo, ker pač ruskinje pa temni lasje nou gou ...
Jael se mi je pa res zasmilla ej, boga reva, sam konc koncev kr hudo zgleda ... Sara mi je tut kjut ... pa una baby Tyra (kaj je že ) mi je konc lušna zdej, sam ni tok neki high fashion pa to, res je bolj hip hop, r'n'b video star ...
Jasleen mi je prou simpatična ratala, sam k je tooookkk suhcana ...
Drugač pa konc hud foto šuting ... nad izidom sm pa res razočarana Kva oni vidjo na tej Diani mi res ni jasn ... k mi ženska tut lušna ni pa kako se naprav, v une čudne oblekce ... obup ...
In prejšnjič so uno vn vrgl, ker ni mela kao osebnosti, zdej pa lih obratno, uno k je mela osebnost ... kr neki
Men je škoda tele k je izpadla, k mi je bla prou huda
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
U bistvu sem si ve naštimala pa so vi delal, pa sm pr ostalih prtnisnla pavzo pa gledala sam prvi del... in je tist zaštekou in ni blo nč več rdečga tud pr drugih Zdej vlečem dol s torrentom.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Pogledala 4. del
Najprej moram oment spet Tyro in njene gusarske podvige, sam tokrat je stvar odnesla na "higher level" s tistimi gusarskimi hjuđ uhani in čupco. Jack Sparrow bi jo zihr vzel na svojo ladjo Ok enough of this
Jael-se je tud men mal zasmilila, take situacije so totalno bedne. Samo vseen je kr dobr zvozila vse skup, ta nova čupca ji super paše, mislm da jo bomo še kr neki časa gledal.
Renee-ma dj to ženšče je pa tko zavoženo no, kera pametnjakovička all the time. Pa tm k druge hvaljo se ji prov vid na faci kok jim je fouš.
Brittany-z vsakim delom več k gledam jo vidim nekje bolj v ospredju. Zame ma prov tist high fashion look in tud s čupco so ji super zadel.
Natasha-jao un make over ji pa prov nč ne sede. K ena lasulja iz Magic shopa pa pisker gor in okol postrižen. Men ni všeč ne ona ne frizura.
Izpadla deklica-nisem pričakovala, ker mi je všeč drugač ona. Mislm pa da bo tale k je bla in the final two tud kr dost kmal odletela. Za moje pojme je preveč tiha in neopazna.
Sicer mi je blo pa to slikanje ful všeč, huda tematika, dobra "obleka" Sicer nas pa skor ne morjo več presenetit na antm, ker majo zmer vse na takem nivoju da samo gledaš.
Najprej moram oment spet Tyro in njene gusarske podvige, sam tokrat je stvar odnesla na "higher level" s tistimi gusarskimi hjuđ uhani in čupco. Jack Sparrow bi jo zihr vzel na svojo ladjo Ok enough of this
Jael-se je tud men mal zasmilila, take situacije so totalno bedne. Samo vseen je kr dobr zvozila vse skup, ta nova čupca ji super paše, mislm da jo bomo še kr neki časa gledal.
Renee-ma dj to ženšče je pa tko zavoženo no, kera pametnjakovička all the time. Pa tm k druge hvaljo se ji prov vid na faci kok jim je fouš.
Brittany-z vsakim delom več k gledam jo vidim nekje bolj v ospredju. Zame ma prov tist high fashion look in tud s čupco so ji super zadel.
Natasha-jao un make over ji pa prov nč ne sede. K ena lasulja iz Magic shopa pa pisker gor in okol postrižen. Men ni všeč ne ona ne frizura.
Izpadla deklica-nisem pričakovala, ker mi je všeč drugač ona. Mislm pa da bo tale k je bla in the final two tud kr dost kmal odletela. Za moje pojme je preveč tiha in neopazna.
Sicer mi je blo pa to slikanje ful všeč, huda tematika, dobra "obleka" Sicer nas pa skor ne morjo več presenetit na antm, ker majo zmer vse na takem nivoju da samo gledaš.
-
tiasha - Cosmopolitanka
Hahahaha sam res ... prou k sm gledala tale del sm si rekla ... opet Tyra s temi rutami ... Pol sm pa čist pozabla napisat ...
Sam zdej ga pa res že seka s temi naglavnimi zadevami ... LOL čeprou men je vedno huda no ... itak ji use paše ... Faco ma pač konc hudo ... pa ta afro luk ji je tut na kožo pisan ...
Drgač sm pa tut to pozabla oment, da je mela spet eno svojo sceno tm pr mejkoverju ... mislm ženski čist cufa
Mah men je pa Diana čist smotana, ni mi ušeč sploh ... tko da upam, da počas leti pa Renee tut, k mi je kot osebnost obupna totalno
Sam zdej ga pa res že seka s temi naglavnimi zadevami ... LOL čeprou men je vedno huda no ... itak ji use paše ... Faco ma pač konc hudo ... pa ta afro luk ji je tut na kožo pisan ...
Drgač sm pa tut to pozabla oment, da je mela spet eno svojo sceno tm pr mejkoverju ... mislm ženski čist cufa
Mah men je pa Diana čist smotana, ni mi ušeč sploh ... tko da upam, da počas leti pa Renee tut, k mi je kot osebnost obupna totalno
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
wuhu pogledala. Tele makeover so mi drgač ble zmer najbočš, čeprou nad temi pa niti nism ful navdušena.
Haha in kaj hudiča se dogaja s Tyro in nejnimi lasmi
Haha in kaj hudiča se dogaja s Tyro in nejnimi lasmi
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
in me prideš nežno krast
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Jest sem tut pogledala 4 . del: no Natascho so mi čist uničl, ful mi ni všeč s črnimi lasmi. Drgač mi ma pa Felica ful dobro frizuro, pa Renee mi je ful všeč s to frizurco.
Je bil pa res ful žalostn ta del, tko ene 2krat im je slo res na jok.
Je bil pa res ful žalostn ta del, tko ene 2krat im je slo res na jok.
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Tami napisal/-a:To ve že kej naprej gledate? al gledate to kar je ob sobotah zvečer na prvi tv?
Na netu gledamo naprej, to 8. sezono, ki se trenutno vrti v Ameriki.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov