America's next top model

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

estrella19
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 5. 2006
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a estrella19 » 03. Mar. 2007 9:50

uuu, pogledala prva dva dela :razz:

še dobr da je šla Kathleen ven, ker mi je šla res na živce s tistim svojim "jeah, i don't 'nooo..".

drgač mi je pa ful luškana Renee, sam ni za topmodel..neki ljubosumje zganja..grooozno mi gre na živce Natascha :x , všeč sta mi pa Felicia pa Samantha.

kdaj bo tretji del? :D
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 03. Mar. 2007 10:30

Men je pa še zmer najbl ušeč Nigel .
Od punc pa Rene pa Sarah.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
bella_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 5. 2006
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a bella_ » 03. Mar. 2007 13:36

men je najlepsa felicia, zenska je ful lepa pa res je tyri podobna. lepa mi je tut renee, ampak je tok ljubosomna na vse, tko da mi gre na zivce. kathleen mi je pa ista bree (iz nevem kere sezone ze). tut sarah mi ni vsec, ker ma tak attitude - i'm the best.

nigelck pa...grrrrrrrr :twisted:
Uporabniški avatar
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a girlie » 03. Mar. 2007 14:07

Men je Natasha ful lepa, sicer je čist poneumljena, ampak mi je definitivno najlepša. :hearts: Pa ful ma lepe lase.
Jael mi je tud zlo simpa, sam še vedno težko verjamem, da je njena mama črnka..?! :D
Sarah je tud luškana, sam se mi zdi, da je mal arogantna.
Jaslene mi je tud prou simpatična postala (v prejšnji sezoni je nisem prebavljala) pa Felicia aka Baby Tyra je tud čist lušna pa še res je ful podobna Tyri v mladih letih. :D
Let the good times roll.
Uporabniški avatar
bella_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 5. 2006
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a bella_ » 03. Mar. 2007 14:15

aja sj res pozabla sm napisat da mi je po obnasanju najbolsa jael
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 03. Mar. 2007 15:11

bella_ napisal/-a:aja sj res pozabla sm napisat da mi je po obnasanju najbolsa jael

Men isto, mi gre pa po obnašanju Renee ful na živce se mi zdi taka hinavska, pa skoz neki joka da vse to dela za njenga sina,. ... Najlepša pa Natascha (kadar ne govori) :D pa Felicia mi je fletna.
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 03. Mar. 2007 23:14

Jaaaa juhuhu juhuhuh ... jst sm tut že učeri gledala prva dva dela :D In se čist strinjam z vami ...
Jael mi je konc huda, res mi ma hudo faco ... pa mal drugačna je, to da je njena mama črnka pa samo :eek: .
Renee mi je lušna pač ja, ampak taka cmerava pa pač taka navadna lepotička pač.
Sarah mi je konc preveč pametna, čeprou je taka pač ... tipična fešn frik.
Natascha pa bolš da je tih k ... je res ena butasta baba :D

Nigel je pa itak :twisted:

Joojjj komi čakam, da bo 3 del gor, kr skos čekiram če je že :D
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 03. Mar. 2007 23:18

Jaz sem u bistvu presenečena, da je šla Kathleen ven. Pa ne zaradi tega, ker bi mi bla všeč, sam...ne vem, čist nepričakovano. ;)
Uporabniški avatar
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a girlie » 04. Mar. 2007 13:34

sofia83 napisal/-a:No kokrkol, men je bla všeč tista s tatuji, ker ma tud obraz zelo lep pa zlo edgy je in predvsem drugačna :cool: No žal ni pršla naprej.

Ja, ta je bila tud men všeč, ful zanimiva in sem bila čist presenečena, da ni prišla naprej. Renee mi je pa ful zoprna, niti mi ni lepa kej preveč.. Samatha je tud čist simpatična, pa Cassandra mi ma zlo lepe poteze, sploh na uni "pro-meat" fotografiji. :D
Let the good times roll.
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 04. Mar. 2007 13:52

^^Isto, ful sem navijala za tisto z tatuji, pa ni prišla niti v ožji izbor.Res je bla posebna, ful lepa. (pa pod pazduho je mela tatuje, auč )

No, glede ostalih:
-Jaslene mi je luškana, čeprav je nekak "preozka". Presuha pa previsoka pa preozek obraz ma, ampak je ful simpatična.
-Natasha mi je ful všeč po izgledu,ampak je stupid :stupid: Nevem, kaj hoče dokazat :?
-Drugače mi je bla tista z rdečim afrotom ful lepa, ampak prau N.E.U.M.N.A.
Jael pa Renne mi gresta na živce :?
-Sarah pa, no comment, ženska je arogantna pa skoz nekaj poudarja da je profešnl fotografr in da je delala fešn šou za Šanel :roll: Šopiri se. Je pa lepa.
-Felicia pa je kr simpatična, ampak ma okrog obrvi BELO KOŽO :D Ženska si je očitno FUL populila obrvi in ma zdaj okrog vse belo, to me ful moti na njenem obrazu in mi gre ful na smeh ko jo vidim.
I laugh at gilded butterflies.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 04. Mar. 2007 17:24

...
Zadnjič spremenil sončk, dne 04. Nov. 2010 18:34, skupaj popravljeno 1 krat.
lammy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a lammy » 04. Mar. 2007 18:15

Ja js gledam GNTM. Pa men osebno se zdi da tuki,za razliko od ANTM izberajo "normalna" dekleta, k niso nora tko k npr Lisa iz 5. sezone:) Sm si zdj še enkrat ogledala GNTM 1. sezono pa sta mi bli Lena pa Janine najlepši. Zdj sam čakam nove dele 2. sezone, da vidim kakšne fotke bojo posnele:)Ene par je kr lušnih, sam zdj se nobenga imena ne spomnm!
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 04. Mar. 2007 18:34

No da še jst mal pokomentiram tekmovalke 8 .sezone:
Nism si misnla da bo izpadla Kathleen, ker se mi je zdela kr zanimiva oseba. Totalno bedna mi je miss Russia Natasha, k misl da je all that halooo :roll: Sj je lepa pa mislm da bo tud tko dobra, sam kot osebnost se mi je zdela pa čist anoying.
Gdč Jaslene Gonzalez je uletela kr z eno čupo, mislm da ji prov nč ni pasala. In tud obnašanje njeno je men :? , sicer sliko je pa mela pa hudo. Zanimiva se mi je zdela pa Sarah, čeprov ni neki spešl tko pa mal se res baha, ampak ma pa tist poseben obraz.
Oa Jael - ker odbitek haha. Ona bi znala bit še dobra.
Renee se mi pa zdi pa taka naduta ženska, ja ok sj maš otroka pa vse ok, sam dj no vsake dve sekunde to omenjat pa neki se delat ful tuff v resnic se pa zjoka v dveh sekundah.

In že čakamo nov del :jump:
Uporabniški avatar
*LittleBug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *LittleBug* » 04. Mar. 2007 18:50

sončk napisal/-a:A katera gleda Germany's next top model na Pro7? Začel se je prejšnji teden, vod ga pa Heidi Klum. :) Men je full všeč, pa voditelji so bol normalni (še zapel so eni za RD in jo objel), pa Heidi je full prjazna. :) Zdej jih je 15 ostal.

Sm gledala že prejšn let.Najbl sta mi bli ušeč Jennifer pa Ivonne u prvi sezoni.Zdej od teh tanovih pa navijam za Anne-Kathrin,Barbaro in Hano.
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 04. Mar. 2007 19:00

Angel girl napisal/-a:No da še jst mal pokomentiram tekmovalke 8 .sezone:
Nism si misnla da bo izpadla Kathleen, ker se mi je zdela kr zanimiva oseba. Totalno bedna mi je miss Russia Natasha, k misl da je all that halooo :roll: Sj je lepa pa mislm da bo tud tko dobra, sam kot osebnost se mi je zdela pa čist anoying.
Gdč Jaslene Gonzalez je uletela kr z eno čupo, mislm da ji prov nč ni pasala. In tud obnašanje njeno je men :? , sicer sliko je pa mela pa hudo. Zanimiva se mi je zdela pa Sarah, čeprov ni neki spešl tko pa mal se res baha, ampak ma pa tist poseben obraz.
Oa Jael - ker odbitek haha. Ona bi znala bit še dobra.
Renee se mi pa zdi pa taka naduta ženska, ja ok sj maš otroka pa vse ok, sam dj no vsake dve sekunde to omenjat pa neki se delat ful tuff v resnic se pa zjoka v dveh sekundah.

In že čakamo nov del :jump:
Hahaha, ja res je :D Pa na tej Jaslene je nekaj narobe. Nevem kaj, ampak nekaj ni prav na njenem obrazu, čeprav sliko je mela res dobro.
Pa ta, ki je izpadla mi je bla ful luškana v obraz, pomojem bi jo blo zanimivo notr obdržat.

Pa včasih se mi ful zdi, da Tyra not pusti ene, kr jih pač hoče not pustit, neglede na sliko. Recimo tedve, ki sta plus size sta na tem fotošutingu ble obe ful slabe :? Vsaj meni sta se zdele brezvezne in bi jaz raje eno izmed njiju ven vrgla, pomojem so jih notr pustili samo zato ker sta +size, pa ker sta dve in zato, da nebi že takoj ene "debele" ven vrgli.
I laugh at gilded butterflies.

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov