America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
Jst sm pogledala vse do 7., sicer tut ne po vrsti, mislim, da sm najprej 3. pol 4. pol 1., 2., 5. in 6. Najboljša zmagovalka mi je bla v 4. sezoni - Naima(če slučajno še ktera ni gledala), pa zmagovalka 2. sezone mi je tut všeč. V 5 sezoni bi mogla pa ta druga zmagat za moje pojme. 6. sezona mi je bla pa čist mim. Zmagovalka mi je bla horror, res nikakva, Jade mi je non-stop živce pila. Fajn mi je, kadar se kej posebnga dogaja, če se 2 kregata al pa kej, take napete situacije maram Upam da bo v 7. sezoni kej tega.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Aaaaaaaaaaaa men je bla pa lih 6. sezona čist hudaaaa Pa zmagovalka mi je tut konc huda ... sploh na slikah, wou res prou neki posebnga mi je ...
Kok mamo različne okuse ... hehe
Kok mamo različne okuse ... hehe
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
nutella napisal/-a:Jst sm pogledala vse do 7., sicer tut ne po vrsti, mislim, da sm najprej 3. pol 4. pol 1., 2., 5. in 6.
Jaz sem imela isti vrstni red haha.. sam, da sem 7mo že tut pogledala
Drugač pa je meni zelo všeč zmagovalka 6. sezone.. sem navijala za njo!! Sem bila pa živčna, ko sem gledala Jade sam po drugi strani pa je ravno zaradi tega zanimivo
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
nutella - Kofetarica
Angel Girl, narekovaji delajo Še enket hvala. Zdej sm pr 6. delu 7. sezone in zaenket je super. Full sm bla vesela ko je šla Monique domov. Ta je pa bla ena koza.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Jap nutella, tale ženska je bla pa natkejs Čist friki, vsem je morila do amena. Ampak sj je v vsaki sezoni kakšna taka. Kera je tvoja favoritka trenutno?
-
*Sparks* - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Jst sm zdaj še vedno pri 6.sezoni in so se mi punce prav smilile ko jim je Tyra dala za nalogo hodit v čevljih od Vivienne Westwood. Reve boge kako so se lomile, prov bolel me je ko sem gledala njihove gležnje. Čudn da je sam ena na konc z beglami pršla!
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
sinička napisal/-a:na you tube sm čist po na klučju odkrila, da majo tut oddajo "America's Next Top Model Men"
sam na žalost sm našla sam uvodne špice, ne pa oddaj
Hmmm sliš se zanimiv.
-
Uau za fantke Neki sm najdla sam tko kakega sajta na netu pa glih ne, zato se mi zdi mal čudn
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
sinička napisal/-a:na you tube sm čist po na klučju odkrila, da majo tut oddajo "America's Next Top Model Men"
sam na žalost sm našla sam uvodne špice, ne pa oddaj
Ne ne.. to je fake, mal poglej komentarje. So rekl, da je to očitno nekdo sestavu, ki je mel dost pojma o tipih, k je dal res kao znane manekene moške (sej tud slikce v špici so take s piste pa vse profesionalne, ne pa ene slikce po makeoverju).
Sicer pa s tipi ne bi blo tako zanimivo, ker se ne bi tok kregal. Razn če bi bli kšno geji mogoče no
-
Ja sej če bi blo to res bi mi pomoje že vedle za to oddajo in jo veselo gledale
-
nutella - Kofetarica
Evo pogledala 7. sezono (zdej mi je vsega zmanjkal ). Z zmagovalko sm kr zadovoljna, mogoče bi se jst na konc odločla za Melrose, nekak mi je delovala bolj model kot Caridee, ampak je kr OK. Kdaj se začne 8???
-
nutella si obsedena ne Tko kot vse tle haha.
Dokler čakamo 8. sezono si poglej še Canada's next top model. Je tud kr ok
Dokler čakamo 8. sezono si poglej še Canada's next top model. Je tud kr ok
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov