America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
ela85 napisal/-a:bodo/imajo že nove dele na tv3?
Na TV 3 so vrtel samo do 4. sezone... poj pa se ponovitev 1. in 2. zdej je pa konc.. drgač pa u USA ze potekajo avdicije za 8. sezono.
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Jaz sem čist not padla in gledam zdaj na Youtube
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
wow tisto je fant od Elyse? Lepega je našla... kaj pa je s tistim starim, ko sta bila tako zaljubljena?
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
jaz sem gledala danes ponovitev 2. sezone pa je res Yoanna ful lepa, samo ko je pa njen pas pokazalo pa
Gledala pa sem tudi Germany's Next Top Model pa sem bla ful začudena ko je kazalo Heidi Klum na reviji in se je vidlo kolko ma še odvečne maščobe na trebuhu (od poroda) pa brazgotino od carskega reza...prav ne lepo
Gledala pa sem tudi Germany's Next Top Model pa sem bla ful začudena ko je kazalo Heidi Klum na reviji in se je vidlo kolko ma še odvečne maščobe na trebuhu (od poroda) pa brazgotino od carskega reza...prav ne lepo
Houd de wereld tegen
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
najbolj anti pa mi je bila blondinka v 2. sezoni, ki je v zadnji oddaji šla domov, ostali pa sta mercedes in joanna. pojma nimam kak ji je ime. ta mi je grdo suha. sploh ni imela manekenske postave, hoja totalno zanič, niti lušna mi ni bila. me čudi kako je prišla tako daleč
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
***Ally*** napisal/-a:Gledala pa sem tudi Germany's Next Top Model pa sem bla ful začudena ko je kazalo Heidi Klum na reviji in se je vidlo kolko ma še odvečne maščobe na trebuhu (od poroda) pa brazgotino od carskega reza...prav ne lepo
verjetno tole a ne
js sm tut gledala GNTM (komi čakam 2. sezono), mi je bla pa Jennifer najboljša
- Nata_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 1. 2007
- Kraj: Maribor
Yoanna si je res zasluzila zmago, ampak postava od Mercedes uhhhh..
drgac pa me ful moti da ponavljajo vse oddaje spet.. prav na pamet vem kaj se bo dogajalo :\ lahko pa bi sli naprej z oddajami ali pa predvajali tyrin show ( nekaj "PODOBNEGA" kot Oprah ) ..
drgac pa me ful moti da ponavljajo vse oddaje spet.. prav na pamet vem kaj se bo dogajalo :\ lahko pa bi sli naprej z oddajami ali pa predvajali tyrin show ( nekaj "PODOBNEGA" kot Oprah ) ..
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Poison Girl a bo 2. sezona GNTM tut? K jest sem tut 1. gledala in mi je bla ful všeč. Se mi zdi, da je bla mav bol kakovostnejša kot pa Antm oz. so se ustvarjalci oddaje mau bl potrdul.
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
zdej kmalu, ker so že avdicije men je tut bolj všeč kot ANTM
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov