America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
Jst učjri nism mogla do konca gledat. Bi mi ena povedala kjra je izpadla in zakaj. Tenkju.
pa ne tuki pisat kjra zmaga, al pa z belo napište. tenkju še enket
pa ne tuki pisat kjra zmaga, al pa z belo napište. tenkju še enket
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
MoJcHyKa - Debatorica
- Na forumu od: 25. 11. 2006
- Kraj: Primorska
A je kdo gledal danes? meni je bilo tako žalostno, ko je kathen zvedla, da ji je umrla prijateljica, mi je šlo kar na potem pa so imeli še nalogo na pokopališču sem jo prav občudovala kako močna je bila, kljub temu kar se ji je zgodilo
-
Lizzyka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 7. 2006
- Kraj: *dreams*
angeo napisal/-a:MoJcHyKa napisal/-a:A je kdo gledal danes? meni je bilo tako žalostno, ko je kathen zvedla, da ji je umrla prijateljica, mi je šlo kar na potem pa so imeli še nalogo na pokopališču sem jo prav občudovala kako močna je bila, kljub temu kar se ji je zgodilo
A res,boga pa lihk danes nisem mogla gledat kera je pa izpadla danes?
hvala
izpadla je: tatiana
napisano z belo..za usak slučaj če kera ni gledala pa bo ponovitve
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
js sicer navijam za naimo, ampak kathlen me je pa tok prijetno presenetla dons da sm sam kok mors bit to mocna osebnost da prezivis kej tazga! prou zavidam ji! glih zard tega mislm da si zaslus bit med najbolsimi (ne najbolsa, ker pac hocm da zmaga naima)
pa a ste vidl dons k je morala bit janice kao mal sexi pa je nigela skor obliznla ampak je biu pa tok hud teh par sekund, prou tko strasten
pa a ste vidl dons k je morala bit janice kao mal sexi pa je nigela skor obliznla ampak je biu pa tok hud teh par sekund, prou tko strasten
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
samo men je tale Kahlen osupljivo podobna Carmen Kass
-
MoJcHyKa - Debatorica
bella_ napisal/-a:js sicer navijam za naimo, ampak kathlen me je pa tok prijetno presenetla dons da sm sam kok mors bit to mocna osebnost da prezivis kej tazga! prou zavidam ji! glih zard tega mislm da si zaslus bit med najbolsimi (ne najbolsa, ker pac hocm da zmaga naima)
se strinjam čist s tabo, tudi jaz upam, da bo pršla med najboljšimi
drgač pa glede strastnega prizora... sem mislila, da ga je res obliznila zato sem tudi sam hehe drgač pa ja ni velikokrat videt tako strasten, če mene vprašaste....tako da danes je bila prava paša za oči
-
MoJcHyKa - Debatorica
bella_ napisal/-a:ja no!!! prou un zivalski pogled je meu pa tko je neki spremenu se
js bi se kr stopila tm al bi ga pa kr naskocila
hehe pomoje bi ga prej naskočila, kot pa se stopila... tako priložnost je treba izkoristiti a pa glej da ne boš pozabla gledat ponovitev
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov