America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
jemina napisal/-a:Na kero popeni Tyra? Me res zanima, kera je ta koza A je slučajn una klovnesa
Nad uno, ko je bla že v prejšni sezoni in je vrgla kozarec v eno. Na začetku je skos jokala kok so bogi, pa da ma otroka pa tko, pol pa ne vem kaj ušpila, da Tayra znori.
Ta rokoborka je tut men totalno mim. Se mi zdi da zmer dajo eno tako not, ko očitno ne paše, dapotem zgleda kot da dajo vsem možnost. Včeri ko so se tehtal, je bla spet ena kao predebela (ok res je mela ene 62 kil), v prejšni sezoni je bla pa Toccara čist ok in ni smel noben nč rečt, čeprav je mela 30 kil viška
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
mily napisal/-a: Včeri ko so se tehtal, je bla spet ena kao predebela (ok res je mela ene 62 kil), v prejšni sezoni je bla pa Toccara čist ok in ni smel noben nč rečt, čeprav je mela 30 kil viška
In točno ta je mogla spokat domov. Britta.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
choco.cat napisal/-a:^^Ja, to je v 4. sezoni. Poglej si na internetu al pa na linku ki ga je ena dala prej.
uu to sm si ze pogledala neki cajta nazaj, sam me tko cela epizoda zanima...
- Tyra
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
mily napisal/-a: Včeri ko so se tehtal, je bla spet ena kao predebela (ok res je mela ene 62 kil), v prejšni sezoni je bla pa Toccara čist ok in ni smel noben nč rečt, čeprav je mela 30 kil viška
Mar ni očitno?
Toccara so uvrščali med PLUS SIZE dekleta. S tem namenom se je od začetka prijavila, ni nameravala med oddajo shujšati 30 kilogramov.
Britta naj bi se pa uvrščala med "tipične" modele. V bistvu ni bila dovolj suha, da bi bila lahko med temi, pa ni bila dovolj debela, da bi bila lahko med plus size. Je razlika.
Drugače se pa z Bageero ne strinjam. Bom napisala z belo, da ne uničim komu veselja: Punci so dali še eno možnost, glede na to, da se je prijavila in obnašala kot cestni pretepač. Tako je bila vesela, ko je notri prišla pa jokala pa ne vem kaj vse. Na koncu se enostavno ni več trudila. Pika na I za Tyro je pa bila, da se je punca delala kot da ji je vseeno, ko so jo izločili. Glede na to, da si ji dali še eno priložnost ( prijavi se pa na tisoče deklet ), se je Tyri zdel tak odnos mimo.
To je to.
Bedno mi je, da gre Michelle ven v 7. sezoni zdaj
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
Tayra sej jst čist štekam da je bla kao plus size model, ampak tle ne zbirajo takih. Sej ja na nobenem snemanju ni dobila normalnih cot gor, torej je itak blo brezveze, ker se ne zbirajo taka dekleta. Pa sej drugač me ne moti, ker je Britta šla včeri domov, nisem navijala za njo, ampak na živce mi gre, da so pri njej ful izpostavl to, da ima preveč kil za supermodela, pri Toccari pa ni noben nč reku, ker je bila "kao" ponosna na svoje telo. Dvojna merila, nič druga.
- metuljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 10. 2004
Pliz naj mi ena na zs pove katera zmaga v 4.sezoni. Na netu nočem pogledat, ker hočem samo vedet katera je zmagala, ne pa tudi celih epizod. To pa zato, da se potem lažje osredotočim le na tisto, pa gledam kako se je obnašala in tako. Pliz naj mi ena sporoči.
Svet je okrogel zato, da ga obkroža prijateljstvo
-
angel_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
- Kraj: Primorska
am meni pa je žal, da je šla brita ven
am sam pa ne vem zakej te toliko zanima, metuljčica, katera bo zmagala...a ne zgubi potem ves čar jst če bi vedla, pol ne bi najbrž niti toliko spremljala
am sam pa ne vem zakej te toliko zanima, metuljčica, katera bo zmagala...a ne zgubi potem ves čar jst če bi vedla, pol ne bi najbrž niti toliko spremljala
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Po eni strani se strinjam z tabo, to kar je pa Tyra napisala pa je tudi res. Meni je blo bedno, da je Tyra (Tyra Banks, da ne bo pomote ) ful kričala, lahko bi ji lepo povedala, občutek sem mela, kot da hoče poudarit da je "glavna". Je pa res da je punca bla ful nehvaležna..Bageera napisal/-a:jemina napisal/-a:Na kero popeni Tyra? Me res zanima, kera je ta koza A je slučajn una klovnesa
Mah to je Tyra s tem kričanjem čist pretiravala...kr neki vse skup. Je blo vidt, da je že vsega konc, pol jo pa nazaj pokliče sam zato, da jo nadere... Men je vse skup čist bedno izpadlo sploh ne vem, kje je bla fora, da jo je nazaj poklicala. No ja, sej boste vidl.
Zdaj gledam 5. sezono in mi je najljubša Nik, ful navijam za njo
I laugh at gilded butterflies.
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
zdej se vrsti četrta, ne tretja
so pa blazno otročje, sploh brittany z unimi svojimi "to ni fer". pa kt da jim bo kapa z glave padla, če bojo mogle enmu čevlje prodat
je pa lih kar miss overconfidence (rebecca) skup padla...
so pa blazno otročje, sploh brittany z unimi svojimi "to ni fer". pa kt da jim bo kapa z glave padla, če bojo mogle enmu čevlje prodat
je pa lih kar miss overconfidence (rebecca) skup padla...
...just breathe...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov