America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- svedrčk <3
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 11. 2006
- Kraj: Lj =)
a bo amanda kej hmau vn letela? =) mi rahlo žiuce žre k na usakih 5 minutk pove da je skor slepa ..
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
greyangel napisal/-a:jemina napisal/-a:Aha to pa možno. Torej morem gledat. To bo zagrizen boj
Ja:) Jutri obvezno gledat! Se mi pa zdi da ro res ostale tri najboljše!
dj nehej no. amanda je prav odvratna...na pogled in kot osebnost
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Solo tu, solo yo
-
greyangel - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 9. 2005
- Kraj: Six feet from the edge
jemina napisal/-a:greyangel napisal/-a:jemina napisal/-a:Aha to pa možno. Torej morem gledat. To bo zagrizen boj
Ja:) Jutri obvezno gledat! Se mi pa zdi da ro res ostale tri najboljše!
dj nehej no. amanda je prav odvratna...na pogled in kot osebnost
Kot osebnost mi je nemogoča samo slike ma pa dobre-predvsem zarad oči. Čisto drugačna zgleda- nekaj posebnega. Če gledamo pa osebnosti so pa vse zanič. Eve zna bit prava bitch na trenutke, Yaya je preveč samovšečna, Amanda pa sploh živa katastrofa.
Njaboljše se mi zdijo samo na podlagi slik
Angels fall first...
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
sam da je Ann spokala... k nje pa reees nism mogla ne razumem, kako je lahko sploh tko deleč pršla
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Tiavanna napisal/-a:Kok je blo bedno včerej k se je Amanda začela jokat, ko so jih učili, kako se morajo obnašat na čajanki...Ker ona kao toook ceni japonsko kulturo...Wtf?
Ta Amda se dela nekej kar nikoli ne bo. In skoz se dela nekej bogo...kokoška. Ne maram je. A lahko jokaš, ko ti tam ena stara razlaga, ker te ne zanima...jz nevem no
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Solo tu, solo yo
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
upam, da bojo naslednjo sezono bolše deklce. k te, k so ostale, so mi karakterno pa tut vizualno vedno bolj mimo. sploh yaya mi je ornk doyayala s tistim svojim "jst sem najpametnejša in najlepša" attitudom
...just breathe...
- noele
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 7. 2005
Tut men se je Ann zelo zamerla zdejle na koncu. Res, da mi tut Eva ni prov preveč všeč ampak Ann jo je izkoristla.
Že od začetka je pričakovala, da bosta kar skoz skupaj in če nista ble je blo vse narobe. Včeraj pa je Evo imela samo za to, da ji je pomagala najt trgovino pa, da je šla lahk z njo za nagrado...kaj je Eva dobila v zameno pa boljš, da ne omenjam. Punca se mi je v glavnem učeri zasmilila.
Že od začetka je pričakovala, da bosta kar skoz skupaj in če nista ble je blo vse narobe. Včeraj pa je Evo imela samo za to, da ji je pomagala najt trgovino pa, da je šla lahk z njo za nagrado...kaj je Eva dobila v zameno pa boljš, da ne omenjam. Punca se mi je v glavnem učeri zasmilila.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]