America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 2273 prispevkov
• Stran 3 od 152
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 152
Naslednja
- lammy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 9. 2006
- Kraj: Ljubljana
ja elyse je res fuul lusna pa take cute učke ma.adrianne je na uni sliki s kačo fuul huda.taka prov umetniška slika.una ebony mi ni bla preveč všec enkrat bla prjazna drugic se je pa ful rap***.une ta druge 2 sta pa tut cist obsedeni z vero.nimam nc proti ce je clovek veren sam ne drugim vsiljevat.pa kaj se sploh pol z manekenstvom ukvarjata ce bosta kdaj mogle bit pomankljivo obleceni halo.
-
shania - Debatorica
- Na forumu od: 3. 10. 2004
Sem danes prvič gledala to. Mislim meni se je pa to da se je tista k je ustavla enga tipčka zdelo ful iznajdljivo, čeprav te sreče ne bo vedno imela. Ostale pa hm... ta k je šla ven se mi je zdela ful luškana, tista s kratkimi lasmi k so jo pa danes tok hvalil, pa mi sploh ni
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Meni je bla všeč Shannon (čeprau ma največje zobe na svetu) pa Adrianne
Ta Elyse je bla sicer luštkana ampak mi je bla debilna do amena, edina je šinfala skoz pa prau nesramna je bla na cajte in je ful mislila da je več od ostalih Hvala bogu da ni zmagala. Robin mi je bla krneki nisem pa mogla prenašat Giselle, skoz se je nekaj revico delala pa kok je boga gor pa dol
Ta Elyse je bla sicer luštkana ampak mi je bla debilna do amena, edina je šinfala skoz pa prau nesramna je bla na cajte in je ful mislila da je več od ostalih Hvala bogu da ni zmagala. Robin mi je bla krneki nisem pa mogla prenašat Giselle, skoz se je nekaj revico delala pa kok je boga gor pa dol
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Malo pomoči...nikjer na mininovi ne najdem American Supermodel torrentov...mi lahko katera ki to gleda pove kaj moram vpisat?
-
Latte - Debatorica
- Na forumu od: 29. 11. 2005
- Kraj: New York
Jst sm si pogledala vse epizode, morm rečt da mi je bla najbolj všeč Nicole iz 5 epizode, pa Nik je bla tut krasna. V tej sedmi epizodi ki se pa zdej dogaja bi pa izpostavla Caridee, njena hoja in izraz na obrazu spominjata na Karolino Kurkovo, pa Melrose. Sicer mi je pa šov ful všeč.
How blind can you get and still have eyes?
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Js sm lih pogledala 2. in mi je Johanna toook ušeč... Res ma ful lep obraz. Všeč mi je tut to, da je mela do mal pred snemanjem še 20kg preveč... Njen obraz je res za dol past (usaj men je res lepa)
Če nisi del rešitve, si del problema.
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Joanna je tud moja favoritkaEwchk napisal/-a:Js sm lih pogledala 2. in mi je Johanna toook ušeč... Res ma ful lep obraz. Všeč mi je tut to, da je mela do mal pred snemanjem še 20kg preveč... Njen obraz je res za dol past (usaj men je res lepa)
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Zdaj gledam sedmo sezono, na mininovi je do petega dela. V primerjavi s prejšnjimi so mi v tej sezoni ful slabše punce, nobena mi ni izstopala. Zaenkrat je moja favoritka A.J. ker na slikah ful dobro zgleda pa dobro hodi...je že kdo videl kaj več od sedme sezone? Aja čisto mimo mi je pa ta Melrose, ful mi ni všeč vizualno pa še skoz nekaj teži.
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Js pa zdj gledm 3... Nobena me neki ne impresionera. Mogoče Eva (ampak vrjetn sam zarad imena ) pa ušeč mi ja Tacarra (al kaj že je) k je plus size. Drgač so mi pa use ene kokoške. Ampak v 1. in 2. sta ble zmagovalke moje favortike tko da z unimi sm bla zadovolna. Kaj bo pa naprej, bom pa še vidla ... Upam da zmaga črnka al pa ena z mal več kilami kr pa res ni zanimiu če so use zmagovalke si ful podobne. Grem naprej gledat
Če nisi del rešitve, si del problema.
-
Latte - Debatorica
- Na forumu od: 29. 11. 2005
- Kraj: New York
jemina napisal/-a:Jz sem danes gledala un finele na tv3. Ko mi je bla Adrianne všeč
sj Shannon je bla tud fletna, sam ina je men preveč podobna Karolini Kurkovi
Uh men pa Adrianne sploh ni bla všeč, ko govori je čist nekak mrtva pa tut hoja je bla obupna, proporce je mela pa čist moške
Drugače pa ko gledaš posnetek na youtube-u se ti ponavadi čisto na koncu kar sama ikonca nadaljevalne oddaje pokaže.
How blind can you get and still have eyes?
- Tyra
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
***Ally*** napisal/-a:Zdaj gledam sedmo sezono, na mininovi je do petega dela. V primerjavi s prejšnjimi so mi v tej sezoni ful slabše punce, nobena mi ni izstopala..
Meni sta pa vsec dvojčici, Michelle mogoče še bolj.
Pa A.J. je tudi v redu ja.
Melrose gre tud men na živce. Skoda mi je, da je sla Megan
Najbolj mi je bil všeč 4. cycle in Kahlen
Prvi neprebran prispevek • 2273 prispevkov
• Stran 3 od 152
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 152
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov