America's next top model

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 16. Sep. 2010 22:15

Jaaaaa, naslednji del bodo preobrazbe. Objavili na FB :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 3. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tammy_De » 16. Sep. 2010 22:34

sam men tole s cmizdrenjem res ni jasn... k da ne vejo da bojo mele makeover pa da je treba edgy look met :roll:
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LanaMaxim » 16. Sep. 2010 22:45

Ja, Annamaria je čisto preveč suha za moje pojme. Ampak sem mislila, da bodo dam poslali uno ta drugo, ker je bila slaba na šutingu.

Meni je Ester kar zanimiva, samo čudi me od kje ima tok jošk glede na to, da je dost suha :D Pa Lexie ima dobr videz, Rhianna mi je kul zaradi predstavitvenega filmčka, ki sem ga nekje videla. Ann tudi veliko obeta. Čeprav to je res že čist high fashion :)
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 16. Sep. 2010 23:07

Še ena nova, ki gleda :D Ste me prepričale ko ste tak dobre komentarje pisale za to sezono.

Men je najbolj všeč Chelsey. Potem Liz in Ann. Te tri so mi najbolj, drugač jih je pa še nekaj, ki so mi tud kar všeč. Sestri mi gresta na živce pa tud najmanj sta mi všeč. Kayla mi je mela ful lepo sliko. Anamaria mi je bla luštna, sam čist preveč vzvišena (kao najboljša), pa presuha, itak. Sam ko je oblečena se sploh ne opazi, da je tko suha (vsaj jst nisem). Mal me spominja na Whitney Port iz The Hills.

Kakšen ubijalski runway :eek: Jst ne vem če bi zmogla, ker me je ful strah višine, če se nimam za kaj prijet. Sem bla presenečena da ni nobena paničarla.
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 17. Sep. 2010 20:50

Ravno gledam to sezono, ki jo predvajajo na Tv3 in me zanima... sem samo jaz, al je tota Mckey res že strašljivo grozna? Če ma usta taka jo jocker, mene je dejansko strah jo gledat. vem da se ne sme ljudi ocenjevat po zunanjosti, ampak to je bistvo tega šova... torej? kaka se zdi vam?
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 17. Sep. 2010 22:04

Meni se je zdela super. In prečudovit nasmeh ima.
It was forever..but it didnt last long..
×Sweety×
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 1. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ×Sweety× » 18. Sep. 2010 16:16

Men je tut ona bla super, in mislim da glede na to da je zmagala ni glih kr ena in strašna :D
modra_kapica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a modra_kapica » 18. Sep. 2010 22:24

men je bla tud McKey ful fajn. večina zmagovalk mi niti ni bla, ona je pa ena redkih k mi je bla :D
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 22. Sep. 2010 10:27

Mckey je bla tudi meni vse prej kot lepa. Taka čudna usta ma, postrani.

Za sezono 15. pa se nism še odločla za koga navijam. Chris mi je ena lepših. Tista Anamaria me je pa ful spominjala na Lady Gaga - tkod a hvala bogu da je šla vn. :D
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 22. Sep. 2010 10:35

Mene je spominjala na kombinacijo Lady Gaga in Scarlett Johannson :)
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 26. Sep. 2010 17:48

Eeej a nov del je žee? Kje na netuu??
Uporabniški avatar
Pearl*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Pearl* » 26. Sep. 2010 21:32

http://www.youtube.com/user/iPLAYANTM
Tule so vsi trije deli do zdej, drugač ji pa tak al tak sproti gor dajejo. Js kr tuki gledam :)

Zaenkrat mi je najbolj všeč Liz, zanimiva me je tut Ann. Kayla mi je pa po tej preobrazbi res čist mim :(

Sicer pa...
http://www.youtube.com/watch?v=IEb2FysxpIk
Natural blonde for sure :lol:
I never fall apart because I never fall together.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 11. Okt. 2010 16:56

Komi komi čakam naslednji del!
Patrick :hearts:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 22. Okt. 2010 11:26

Evo, sem še jaz začela s 15. sezono.... Men sta najbolj všeč Kayla in Esther, Kayla po slikah in osebnosti, Esther pa je prav najlepša. Ful sem vesela da je šla ven Kacey, ker je bla res nadležna, takisto mi postaja vedno bolj sitna Liz. Ann je na fotkah res super, ampak v živo je pa to katastrofa od ženske, tako po izgledu kot karakterju. Jane in Chris sta mi simpatični, ampak to je pa vse, nista mi neki ekstra zanimivi. Res upam da ne zmaga Ann, čeprav je kao najboljša, ker ji tolk manjka samozavesti in nastopa, da to res ni. Pa prej so sodniki skoz frčkal te babe če so ble brez osebnosti, njej pa kr skoz prste pogledajo ker ma kao najboljše fotke. :roll:

Od izpadlih mi je bla pa najbolj všeč Rihanna, taka zanimiva bohemska deklina,. pa še lušna mi je bla, sam je res skoz zgledala isto na fotkah, tak da so jo upravičeno skenslal.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 22. Okt. 2010 18:27

Preview za naslednji del Zac Posen:

:lol: :lol: Kakąna bo ąele Ann na kotalkah.

Chris je luąkana, ampak niti malce high-fashion.
Kayla mi je preveč plain Jane, kar so pomoje poskuąali razbiti z lasmi.
Ann bi bila najbolj primerna za Vogue Italia, ampak bo zihr obupna pred kamero in me skrbi kak bo z njo na castingih.
Chelsey mi je itak največji cukr :hearts:
Liz mi je bila na začetku vąeč, sedaj mi gre pa ľe na ľivce. Je bila pa kul John Galliano (čeprav sramota, da ne ve kdo je).
Jane mi ni nič posebnega.
Esther mi je srednje vąečna.

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov