America's next top model

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 3. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tammy_De » 23. Apr. 2010 13:20

Če bi gledali samo zunanjost, bi rekla da mi je Jessica najlepša.
Sam glede na to da je top model, ima najboljše kvalitete res Reina. Una najmlajša tam mi gre res najbolj na živce (še posebi s tem zamujanjem).
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Uporabniški avatar
janeva
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a janeva » 29. Apr. 2010 19:11

Yessssss...Alasia je šla ven :D

Sm pa vidla, da Raina res nima neke hude postave (in hoja) :? tak da nwm...in tud to mi gre na živce, da Jessico skoz označujejo za preveč commercial...men je pa ful všeč :)
Vedno bolj se mi zdi, da bo zmagala Krista (sam ona ma čudn fris!).

In upam, da Angalea ne pride v top 3.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 29. Apr. 2010 19:20

Mislim da bi morala Alexandra dobit top fotko, ker mi je bila res najboljša ta teden. So mi ble pa na splošno ful lepe fotke ta teden.

Res je, da Raina nima top postave, ampak na tem se da ogromno naredit, medtem ko se na obrazu ne da :D Meni je tudi Jessica preveč plain Jane. Mi pa tud Krista ni nič posebnega (čeprov postavo ima pa ubijalsko).

Pa sheep Prince :D :lol: Pa ko je ena vprašala (Angalea se mi zdi), če se lahko usede nanj.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 28. Jun. 2010 17:10

Snemanje nove sezone: Tyra (outfit)
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 28. Jun. 2010 17:40

Čudovita je. :) Pa spet je shujšala(razen v rit al pa ji te hlače precejšnjo krivico delajo :D).
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Boa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Boa » 28. Jun. 2010 19:50

mi ni pretirano všeč tale stil. Pa a se sam men zdi al na teh fotkah zgleda res stara?
Ne kadim, a vedno vžgem.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 09. Sep. 2010 17:05

Včeraj bila v ZDA že nova sezona :wink: Še v iskanju torrenta.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
kremsnita
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kremsnita » 09. Sep. 2010 17:50

Že pogledala. Tokrat bodo iskali high fashion. Me like. Pa zmagovalka se bo slikala za Vogue Italia. Po moje bo ta sezona fajn.
Zadnjič spremenil kremsnita, dne 09. Sep. 2010 19:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 09. Sep. 2010 18:49

Vogue Italia? Noro!!

Končno sezona zame (še posebno po tisti s premajhnimi modeli...).
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 10. Sep. 2010 21:46

S to sezono so res pokazali svoj obraz. :) prej so štulil notr močnejše, manjše, whatever ženske in pač niso nikamor dlje prišle, kao z izgovorom, da ma vsak šanso bit model. Grem stavit, da so ob sklepu pogodbe z Vogueom imeli polemiko glede tega, da bodo sprejeta dekleta, ki so res primerna za manekenke, torej visoke in suhe, pika. Ker res praktično vsaka ima telo in mere za manekenko v tej sezoni. :) In one word: LIKEY!!!! :D

Zdj bom res izpadla rasistična ampak P***a te črnke, wtfuck is their problem :D res vreščijo, skačejo ipd. :D Za Jordan(uno high wannabe intelectual blondinko) sm pa vesela, da je šla. :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 10. Sep. 2010 22:11

Ma nora bo tale sezona. Kar precej mi je všečnih- končno.
Edino sestri sta mi zaenkrat kr neki.
Super fotografi, kreatorji, nagrade. Mogoče bo ANTM končno ustvaril dejansko uspešen model, kar bi bil že cajt.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 11. Sep. 2010 21:27

Ravno pogledala. Omg, I'm in love with cycle 15. To bo pa res sezona zame, takrat ko so bile one pikole sploh nisem gledala. Končno so se spravil k seb in naredil to, kar bi mogli že 1. sezono
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mycosmogirl » 12. Sep. 2010 12:01

Ah, sestre sta sam zato tam, da sta fillers :D Super, ko se avstralski top model lih končuje se ta dobro začenja :)
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 12. Sep. 2010 14:37

*mala* napisal/-a:Ma nora bo tale sezona. Kar precej mi je všečnih- končno.
Edino sestri sta mi zaenkrat kr neki.
Super fotografi, kreatorji, nagrade. Mogoče bo ANTM končno ustvaril dejansko uspešen model, kar bi bil že cajt.

oni dve sta mi totalni no-go, niti makeover ju ne reši :irre: plus tista come-back Kaycee oz. karkoli..go home
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 12. Sep. 2010 16:37

Ona je pa men fenomenalna! Kaka oblika obraza waaaaw. Sm obsedena z izrazitimi ličnicami in čeljustjo. :D In una k ma kratko črno pričesko mi je tud noraaa.. Prov te dve bosta moji favoritki. :)
WAW kakšna faca no! :D
Slika

Ona mi je tud všeč:
Slika

Pa Liz, ki bi ji odstranla piercinge in ji spremenila stil oblačenja. :P Grem stavit, da jo bodo pofarbal ali na blond(vred z obrvmi upam) ali na rdečo.
Slika

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov