America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Hyades - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 6. 2008
Jaa... Jaz gledam vsake toliko, ko imam cas!
Mi je ful zanimivo, se bolj zabavno je kot traci . Ce pogledam dve seriji zapovrstvo mi pa postane dolgcas.. zal.
Je pa lustno tko, da vidis kako delajo fotografi po svetu.. In da ni to tko kot pri nas, ko je fotograf v bistvu stilist in idejni 'oce'..
Tam jih imajo samo za to, da luci postavi pa skljocne,... Hm hm..
No ok, dost o temu.
Zanimivo.
Mi je ful zanimivo, se bolj zabavno je kot traci . Ce pogledam dve seriji zapovrstvo mi pa postane dolgcas.. zal.
Je pa lustno tko, da vidis kako delajo fotografi po svetu.. In da ni to tko kot pri nas, ko je fotograf v bistvu stilist in idejni 'oce'..
Tam jih imajo samo za to, da luci postavi pa skljocne,... Hm hm..
No ok, dost o temu.
Zanimivo.
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
*mala* napisal/-a:25. februarja se začne nova sezona.
Res? Ful dobr.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Tekmovalke:
Kortnie, Sandra, Natalie,
Teyona, London, Tahlia, Nijah
Allison, Aminat, Celia
Fo, Isabella, Jessica
EDIT: 4. marca je nova sezona.
(ta CW vsakič drugače objavlja med drugimi nadaljevankami)
Kortnie, Sandra, Natalie,
Teyona, London, Tahlia, Nijah
Allison, Aminat, Celia
Fo, Isabella, Jessica
EDIT: 4. marca je nova sezona.
(ta CW vsakič drugače objavlja med drugimi nadaljevankami)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Ja, so prestavl za en teden (BTW: sm že malo višje napisala)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tamceek - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2008
Jaz tud ne vem zakaj so Marvito izbrali, mogoče zaradi tega ker je bla že prejšnič na avdiciji, zdaj pa se je kao poboljšala. Čeprav je bla včeraj že s5 agresivna Me prav zanima kak dolgo bo ostala not
..just wanna dance, wanna go insane...
-
candy. - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 9. 2008
Po teh preobrazbah so vse precej bolj izgledale
Marvita izgleda nekoliko bolj normalno, saj je prej bila kot klošar, Fatima mi je noro všeč zdej ^^, pa ostale so tudi precej boljše
Sem pa vesela, da je Allison izpadla, ker se je res preveč napihovala in se še na druge spravljala..
Marvita izgleda nekoliko bolj normalno, saj je prej bila kot klošar, Fatima mi je noro všeč zdej ^^, pa ostale so tudi precej boljše
Sem pa vesela, da je Allison izpadla, ker se je res preveč napihovala in se še na druge spravljala..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov