America's next top model

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
Syringa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Syringa » 23. Nov. 2008 19:13

Za Samantho sploh nisem vedla kaj tam dela. :roll:

Mckey mi ima dobre poteze, ampak ji spodnja ustnica pada dol tak da zgleda precej retardirano ko govori...pa še tak preveč zrelo in odraslo deluje, tak da bi lahko delala za anti-age kreme za obraz.

Analeigh je sicer delovala zelo simpatično ampak mi od blizu ni imela tak izrazitih potez obraza. Tako da nje tudi ne bi dala za zmagovalko.

Elina mi je bila ful všeč...ampak je bila preveč določasna (v prvih dveh episodah je povedala vse zanimivo o sebi - veganka, biseksualka, zaščitnica živali - to pa je tudi bilo vse)

Najbolj na živce mi gre to, da ponavadi pride v ozek izbor tak slab spekter deklet, da je že tečno gledat...bogi so že :D
Uporabniški avatar
Jaqueline
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Jaqueline » 23. Nov. 2008 19:31

Samantha je res bla kr ena. Beden obraz je mela.

Mckey mi je cela gorđs. :D

Analeigh mi pa ni ravno delovala kot model, ki bi jo najela večina high fashion dizajnerjev.

Mislim, da je bla zmagovalka kr v redu izbrana.

Meni osebno je od vseh tekmovalk, ki so kadarkoli bile v ANTM, najbolj všeč Yoanna House. Drugače pa nisn na runwayu vidla še nobene izmed zmagovalk (vsaj mislim, da ne) . Mislim, da sm enkrat vidla na fashion tvju amando al pa michelle babin (one dvojčice cycle 7), ko sta hodle za enga dizajnerja. Amapk nisem sigurna.
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 23. Nov. 2008 20:08

Js sem bla cist razocarana. Sem navijala za Analeigh. Zmagovalka mi pa ni všeč.
Uporabniški avatar
Syringa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Syringa » 23. Nov. 2008 22:17

Jaz pa nečesa ne razumem...vedno govorijo high fashion, high fashion...KAJ točno je high fashion na Whitney??? :gruebel:
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 24. Nov. 2008 7:30

Meni včasih uspe potegnit dol del, kjer so tudi reklame in včasih je vmes tudi kak prispevek "Where are they now?". Tako da je bil že za Whitney in za Anyo in baje da nobeni ne gre slabo. Sicer se ne spoznam ravno na dizajnerje in ne vem reči, ampak mislim, da slavni ostajata. Je pa res, da je še daleč od tukaj pa do slovesa ne vem... Giselle recimo. Mislim pa, da znajo te punce slavo izkoristiti in upam, da jo bo tudi Analeigh. Tudi po mojem mnenju je bila najlepša.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 9. 2007
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a KristinĆk » 24. Nov. 2008 11:06

*mala* napisal/-a:^^ Če mislš zmagovalko 6. sezone je (z belo): Danielle.

uuu hvalaaaaa :)
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 24. Nov. 2008 13:36

Analeigh je punca za Victoria's secret in to so za mene prave manekenke, ne pa prekle s popacenimi obrazi, ki naj bi bojda bili zanimivi
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 24. Nov. 2008 14:39

sej je res ful lepa.
drugace pa obstaja razlog zakaj so samo tiste od victoria's secret izglasovane za najlepše in najbolj seksi ženske na svetu.

drugace sem pa ze cist zivcna ko gledam ta NATM, ker mi gre tyra s svojimi dr.phil nasveti ze cist na jetra.
Uporabniški avatar
Syringa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Syringa » 24. Nov. 2008 19:01

floribunda napisal/-a:...ker mi gre tyra s svojimi dr.phil nasveti ze cist na jetra.

true :gut:
Uporabniški avatar
roxy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a roxy* » 27. Nov. 2008 18:33

Syringa napisal/-a:Jaz pa nečesa ne razumem...vedno govorijo high fashion, high fashion...KAJ točno je high fashion na Whitney??? :gruebel:

ja, kaj je high fashion na Whitney??? če so kje dobesedno šli mimo z zmagovalko, potem so po moje pri whitney. čisto povprečna punčara. saj ne da ni lepa... ampak zame ni model. ona je zame cheer-leader bejba.
Uporabniški avatar
roxy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a roxy* » 27. Nov. 2008 18:36

jemina napisal/-a:Men se zdi, da sploh nobena zmagovalka ne tekmovalka ni nč dosegla v svetu mode

mislim da se motiš.

v zadnji sezoni je večkrat pokazalo vmes kaj počnejo tekmovalke iz prejšnjih sezon. ne spomnem se na pamet za katere stiliste paradirajo in za katere revije so se slikale, ampak zgledlo je, da je nekaj iz njih. pa ena je voditeljica na mtv - kako ji je že bilo ime? tista gey, s kratko čupco
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 27. Nov. 2008 18:51

^^ Kim (men je bla ona prov fajn).

Sej neki so že dosegle, brez ANTM še to neb.
Sta mi pa najljubši znagovalki: Joanna in Danielle.
Najbolj škoda mi je blo pa ker ni zmagala Kahlen v 4 sezoni. Men je bla tak cukr.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
roxy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a roxy* » 27. Nov. 2008 21:56

''Winner Adrianne Curry was the first winner of America's Next Top Model, and so much has happened since her win in 2003. She married Christopher Knight who played Peter Brady (Brady Bunch) in 2006, and has appeared twice in nude Playboy pictorials, February 2006 and January 2008. Controversially, she is the only past Top Model winner to be shunned by the show. This came after Curry claimed that she did not receive all the prizes she was supposed to receive upon winning, and she criticized host Tyra Banks. Curry also stated that Banks is fake and that on camera she is nice, and when the cameras are off she acts like Naomi Campbell.''
VIR:http://missvsvoice.blogspot.com/2008/03/americas-next-top-model-where-are-they.html

Na kratko:
-poročena s Petrom Brady
-2x pozirala za playboy
-trdila, da ni prejela obljubljenih nagrad po zmagi (v enem drugem članku sm prebrala, da ni bodila pogodbe z Revlon cosmetics)
-skritizirala Tyro Banks-ko ugansejo kamere, ni več prijazna, ampak se obnaša kot Naomi Campbell

http://www.adriannemcurry.com/
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 28. Nov. 2008 13:56

ene parkrat sm to res gledala,zat ki ni blo nč pametnejšega posla nit nč drugega za gledat pa mi je nekak smotano.jaz nekak nerada gledam take stvari.ful je vse imamljkeno i nenaravno.vsaka nekej glumi po svoje i leze v rit.vsaka se ma za najlepšo,a iskreno povedano meni je edko kera res lepa.ne maram lepotnih tekmovanj,kajti sama lepota ni merilo za človeka.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Uporabniški avatar
roxy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a roxy* » 28. Nov. 2008 19:42

merisima napisal/-a:ene parkrat sm to res gledala,zat ki ni blo nč pametnejšega posla nit nč drugega za gledat pa mi je nekak smotano.jaz nekak nerada gledam take stvari.ful je vse imamljkeno i nenaravno.vsaka nekej glumi po svoje i leze v rit.vsaka se ma za najlepšo,a iskreno povedano meni je edko kera res lepa.ne maram lepotnih tekmovanj,kajti sama lepota ni merilo za človeka.

saj tu se ne gre za to, da bi bila lepota merilo človeka. tu sploh ni bistvo v merilu človeka. gre se za fotogeničnost, dober vtis, dobro hojo ipd. gre se za manekenstvo.
predvsem niti ni vse lepota, kajti vsak po mojem mnenju, nikoli ni ''najlepša'' zmagala.

pa še to, ne vzet ta post kot osebno napadanje, hotela sem obrazložit, kaj si mislim.
in če ti take oddaje niso všeč - it's ok, jih pač ne boš gledala. vsak ima svoje mnenje o vsaki oddaji... o vsaki stvari...

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov