America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Alice je iz Australian, ampak je pa res povsod. Na fashion TV sem jo zasledila kar na ogromno modnih brveh in prvo sploh nisem mogla verjet, da je ona.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
-
_Larissa_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
alice je bla zmer neki posebna pa takim ponavad uspe...sj tyra zmer poudarja da morjo met modeli neki zarad česa izstopajo in lih alice je to najbol ratal...ni taka k so use...mal bl nenavadna je...
eva j pa itak the diva pa obvlada svoj posu
eva j pa itak the diva pa obvlada svoj posu
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Kaj je blo na Whitney posebnega, kaj je blo na Saleishi (al kako se že napiše)? Meni sta ble obe poosebljeni kokoši, s tem, da mislim, da je Whitney zmagala samo zato, da zmaga pač en močn model.
And if your head explodes with dark forebodings too
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
ja tele dve sta ble pa res kr neki
men je bla recimo tut Naima ful huda, dokler si zj ni zacela pusat lase...zj pa ni nc vec posebnga...
A alice je una k je ciiiist shirana pa ma rdece lase pa pegice?!?! ona mi je tko boga, se mi zdi da res ne bi smel takih postavc reklamirat ker jo je samo kost in koza, kr krivo se drzi, kot da bo lihkr skup padla
men je bla recimo tut Naima ful huda, dokler si zj ni zacela pusat lase...zj pa ni nc vec posebnga...
A alice je una k je ciiiist shirana pa ma rdece lase pa pegice?!?! ona mi je tko boga, se mi zdi da res ne bi smel takih postavc reklamirat ker jo je samo kost in koza, kr krivo se drzi, kot da bo lihkr skup padla
Zivljenje je piskotek!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov