America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Pomoje bodo Anyo večkrat najeli kot zmagovalko prejšnje sezone Saleisho, ker ona pa mi je res čisto "girl next door" in čist nič model...
Houd de wereld tegen
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
enako sem jaz razmišljala, ko se je pojavila v včerajšnji oddaji. nič posebnega.
sicer pa mislim, da za anyo ni panike. ziher bo dobila delo. in tudi ostale, ki so prišle med prvih 5. če si bodo iskale agencijo in povedale, da so bile med prvimi petimi, jih bodo ziher vzeli. ne nujno, ampak jaz mam neko predstavo, da to gledajo tudi "iskalci" modelov in na račun tega, da je nekdo tam bil zelo popularen in prišel dokaj daleč, najamejo prav te, ki so bili blizu finalu.
sicer pa mislim, da za anyo ni panike. ziher bo dobila delo. in tudi ostale, ki so prišle med prvih 5. če si bodo iskale agencijo in povedale, da so bile med prvimi petimi, jih bodo ziher vzeli. ne nujno, ampak jaz mam neko predstavo, da to gledajo tudi "iskalci" modelov in na račun tega, da je nekdo tam bil zelo popularen in prišel dokaj daleč, najamejo prav te, ki so bili blizu finalu.
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
a da loh kera link?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Meni je pa zmagovalka vizuelno zelo všeč, pa tudi nastop na reviji je bil dejansko boljši. Mi pa ni všeč njeno duvanje, drugouvrščena mi je morda preveč mila za ta kruti svet.
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Koncno je zmagala ena, k mi je bla od zacetka vsec. :usa:
-
sleepyheadgirl - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
men pa zmagovalka sploh ni bla ušeč sploh v teh reklamah je bla tok umetna pa se prsiljeno smejala pa neki pocukrana in mi je šla na k***** ker je taka umetna mislm da igra :S
Gymnastics tells you no. All day long. It mocks you over and over again. Telling you- you're an idiot.
-
ne vem glede te zarote...to da nekatera dekleta poiščejo v raznih trgovskih centrih ipd. in same ne pridejo na avdicijo je itak že znano, samo ne vem če jim obljubijo da bodo 100% v oddaji ali jih samo pripeljejo na casting...
pomoje so tiste fotke bolj fotomontaža, ali pa je bila vmes taka
pomoje so tiste fotke bolj fotomontaža, ali pa je bila vmes taka
Houd de wereld tegen
-
jeseni
Houd de wereld tegen
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov