America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
zelo zadovoljna! dominiq je šla domov. vesela sem za whitney, da ni bila med zadnjima dvema. no, upam, da bo fatima tretja, whitney druga in anya prva. ali da se slednji dve zamenjata. fatima mi gre ful na živce. dela se bogo krhko deklico, in kot so ji rekli, ne posluša navodil. to me res razjezi, tudi v resničnem življenju, ko nekomu kaj razlagam, pa mi samo kima, potem pa itak naredi vse narobe!
komaj čakam finalno oddajo. aja, miss j je zmagal z izjavo "zato pa je covergirl, da prekrije moške v nas". v angleščini se boljše sliši...
komaj čakam finalno oddajo. aja, miss j je zmagal z izjavo "zato pa je covergirl, da prekrije moške v nas". v angleščini se boljše sliši...
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
eh bedno res... razočarana, pa ne zato ker je plus size ampak ker je fake, ne zna pozirat, skoz naredi eno samo faco...itak se mi zdi da je zmagala samo zato ker se je sodikom zdelo, da Anya ne bo mogla bit "spokesmodel", kot je Nigel enkrat rekel, ker kao nima nekega extra karakterja pa ker ma weird naglas...
Houd de wereld tegen
-
Peony - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Jaz sem tudi razočarana nad zmagovalko. Sem pa prepričana, da bodo Anyo večkrat najeli, čeprav ni zmagala. Titula ti omogoča samo več možnosti, da se kje pokažeš, ker to sodi k nazivu in ti ne obljublja večne podpore.
Ah škoda. No, vsaj Fatima je letela ven.
Ah škoda. No, vsaj Fatima je letela ven.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
pomoje je Anya prav naj*bala ker so se v tej sezoni odločli da bo zmagala plussajzerica
Houd de wereld tegen
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
razočarana do amena..
mislm kva je blo pa tole zdele... na ***** mi gre njena samovšečnost... kaj so mel v glavi men ni jasn, res ne... anya je mela res stalno hudo hude fotke... takšne da se jih res zapomniš.. kr neki, res.. jz sm čist razočarana..
mislm kva je blo pa tole zdele... na ***** mi gre njena samovšečnost... kaj so mel v glavi men ni jasn, res ne... anya je mela res stalno hudo hude fotke... takšne da se jih res zapomniš.. kr neki, res.. jz sm čist razočarana..
-
urš* - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 5. 2007
Ful sem vesela za Whitney, čeprou mi je mogoče mau žiuce pila par epizod nazaj... sam je ful fajn da je +sized zmagala =) Mau mi je škoda za Anyo, sam ona nebo mela težau prit v fashion world no=)
Tko da ja.... woooohoooo
Tko da ja.... woooohoooo
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Meni je tudi všeč... Sploh potem, ko se je nehala ves čas tako grozno spakovat. Sedaj se mi zdi res fajn in samozavestna punca in moram priznati, da sem potihem navijala zanjo.
Anya mi pa že od začetka ni potegnila. Mogoče je res high fashion, ampak meni je s tistim nosom in blond lasmi čisto mimo. Kot osebnost mi je pa tudi ona fajn, ampak še vseeno mislim, da so se prov odločili.
Anya mi pa že od začetka ni potegnila. Mogoče je res high fashion, ampak meni je s tistim nosom in blond lasmi čisto mimo. Kot osebnost mi je pa tudi ona fajn, ampak še vseeno mislim, da so se prov odločili.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov