America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
mortisha - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 4. 2008
Js sm predvidevala da bo Kataryzina v finalu...hm, pomoje bo Whitney tretja, v finalu pa bosta Anya in Fatima. Fatima se mi je nekak prikupila v zadnjih delih taka odločna oseba mi zdi, Anya je pa neizmerno cute vedno in povsod kar počne
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Ful se mi zdi da v oddaji takoj pokažejo ktera bo šla ven...zdaj sem že par oddaj pozorna na to, zadnjič so ful Lauren kazali, pa kak ji ne gre, zdaj katarzyno...že takoj na začetku oddaje dobim feeling, katera bo izpadla
Houd de wereld tegen
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Js sm tud za Anyo. Faca mi je. K se je spotaknila k šla z busa
Pa pogrešam Kataryzino pa Lauren. To bi bil zame zanski trio na koncu.
Pa pogrešam Kataryzino pa Lauren. To bi bil zame zanski trio na koncu.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
No jaz sem pogledala zdaj... hmm pac je blo treba v finale dat eno crno, eno + size in eno belo... Mislim, da naslednjič leti Fatima in čist možno je, da zmaga Whitney. Jaz sem za Anyo!![
Hjojojoj pa kak mi gre Fatima na živce tam cela neka boga pred žirijo in išče izgovore, sam da bi se jim zasmilila..
Hjojojoj pa kak mi gre Fatima na živce tam cela neka boga pred žirijo in išče izgovore, sam da bi se jim zasmilila..
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
Peony - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Škodaaaaa..jaz bi tudi z veseljem ven poslala Fatimo. Žirija je že mnogokrat ponovila, da se ocenjuje tudi obnašanje, pa kaj za vraga nikoli ne pogledajo posnetkov, ki nastanejo v hiši. Dotična oseba se preveč smili sama sebi, prav nadležna je. Pfuj!
-
urš* - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 5. 2007
Všeč mi je da je šla Dominique vn... druge res nebi mogl vn zabrisat=)
No, zdaj pa gre zares ane... Uhh... upam na Anyo da bo zmagala... glede na to, da jo "judges" obožujejo... ma kr dobre možnosti, razn če ne nardi kake super neumnosti
Če ne pa Anya, pa naj zmaga Fatima (mal je s tem njenim obnašanjem čudna... ampak dobro no)... Whitney nekak ne prenesem, čeprou vedno navijam za +sized modele.
No, zdaj pa gre zares ane... Uhh... upam na Anyo da bo zmagala... glede na to, da jo "judges" obožujejo... ma kr dobre možnosti, razn če ne nardi kake super neumnosti
Če ne pa Anya, pa naj zmaga Fatima (mal je s tem njenim obnašanjem čudna... ampak dobro no)... Whitney nekak ne prenesem, čeprou vedno navijam za +sized modele.
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
A se še komu zdi Dominique v uvodni špici podobna Leoni Lewis?
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov