America's next top model

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 26. Apr. 2008 11:25

No dam mal komentiram:

Lauren - hvala bogu, da je šla ven. Sej je mela lepe slike pa vse, ampak sori, če se greš pa neki tazga, moraš pa pokazat eno voljo, da se vsaj naučiš. Hodila je ko štorklja z gipsom, v reklami se je obnašala ko narkomanka, in več kot očitno je blo, da ji dol visi za vse. Tega si wannabe model pač ne more privoščit.

Dominique - joj ne vem, sam ta ženska men zgleda starejša kot je v resnici. Sploh s to frizuro bi jo prej mela za eno mlado (30 let staro) mamico, ko t pa en hud model.

Whitney - polna sama sebe, sklicuje se sam na to, kolk je njen težko, ker je pač močnejša, skoz neki igra, zavija z očmi če kdo drug zmaga, ker itak tista ko zmaga je kao halo, kako je pa ona lahko zmagala.... mah... hitr bo šla ven.

Fatima- resnično sem upala da gre ven, ker mi je s svojim obnašanjem tudi fizično postala grda. Sploh je ne morem gledat. Smili se sama sebi, zgovarja se na pač tisto iz mladosti, po drugi strani pa vse blati in se ima za nekaj več. Da ne govorim o tem, da je lahko tako omejena, da gre na show, kjer se potuje po svetu, brez urejenih dokumentov. In ji uspet 5 pred 12. Mah, jaz bi jo poslala domov.

Anya - ni mi všeč. Sej je ok kot oseba, prijazna in vse, fizično mi je nikol ni bla všeč. Ena izmed mnogih punc, kot jih lahko vidiš na cesti.

Katarzyna - ta mi je pa cuker. Ful mi je lepa, prijazna, nesebična... ne vem no, neka milina je pri njej, deluje pomirjujoče in navijam za njo :)
lammy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 9. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a lammy » 26. Apr. 2008 12:45

Js upam, da bo Katarzyna zmagala:)toook je lušna:)pa k en "miks" med Tiffany Amber Thiessen (Valery Malone iz Beverly Hills, 90210) in Anna Farris (tista iz Scary Movieja). Ne vem no, na njiju me mal spominja, tko določene poteze, frizura,mogoče tut kako govori. Loh pa d se motim:)
Ah Anya...Men tooook čudn govori, ta njen naglas.. Ne morm poslušat:)vizualno pa-na fotkah v redu, tko pa preveč blond,čist umetno vse skp, še posebi tiste obrvi kako so ji pobelili.
Lauren je bla pa res obup, kar se izražanja tiče.Spominja me na A.Curry iz 1.sezone, k una je tut obup bla pri izgovorjavi:)
Tyra
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tyra » 26. Apr. 2008 17:50

Sessa napisal/-a:kaj pa tyrina ocitna necimrnost proti katarzyni?????halooo??

Jaz pa tega ne vidim.... :oops:
Tyra
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tyra » 26. Apr. 2008 17:53

Smreka napisal/-a:
Anya - ni mi všeč. Sej je ok kot oseba, prijazna in vse, fizično mi je nikol ni bla všeč. Ena izmed mnogih punc, kot jih lahko vidiš na cesti.

Se sploh ne strinjam.
Meni pa ravno ona ni "ena izmed mnogih punc, kot jih vidiš na cesti". Prej mi je Whitney naprimer. Anya mi je nekaj posebnega. Lase in obrvi se da spremeniti. Njene slike so faaaantastične :)

Ni mi kul, da je šla ta ven, raje bi, da bi se čimprej znebili Whitney.
Meni je bilo veliko plus size deklet bolj všeč (iz prejšnih sezon).

Dominique ne more zmagat no.... Preveč ma "star" obraz...
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 27. Apr. 2008 17:10

Tyra napisal/-a:

stalno izgovarja narobe njeno ime,ko pa ji je katarzyna hotla objasnit pa ji je rekla:whatever.
Uporabniški avatar
ninc
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ninc » 27. Apr. 2008 21:57

Končno sem si ogledala 9. in 10. del. Saj je 10. najnovejši, ne?

Ful mi je škoda Stacy Ann, ker mi je bla tak smešna. Jaz bi raje izključila Whitney ali Fatimo. Še posebej to drugo. Halo, pa kak nimaš zrihtanih papirjev? Ma že Američani sami so čudni, da se lahko na take šove prijavlja nekdo brez državljanstva. Mislim, pri nas ne moreš nič brez osebne. Še v knjižnico ne.

Moja favoritka pa je Katarzyna, ful je lušna pa taka mirna pa skoraj nič napak ne dela. Pa Anja je tud dobra, samo njen makeover ja katastrofa. M daj, kak so jo lahko pobarvali v belo!!! barvo. Ne rečem v naravno blond, kot je npr. Whitney, ne pa v to nenaravno belo blond. Fuj. Pa njena angleščina ... joooj.
Uporabniški avatar
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *SweetGirl* » 28. Apr. 2008 12:39

Sessa napisal/-a:
Tyra napisal/-a:

stalno izgovarja narobe njeno ime,ko pa ji je katarzyna hotla objasnit pa ji je rekla:whatever.

Meni je to delovalo kot en hec- vse skupaj :gruebel:
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 28. Apr. 2008 14:48

jaz pa sem glede tega deljenega mnenja. najprej se je tyri zdelo ql, da jo je popravila in spregovorila pred žirijo, pozneje pa ji je že prišlo malo čez in je sicer to rekla v hecu, ampak sem dobila občutek, da "zdaj ti pa ne dovolim več, da se zajebavaš z mano, tu sem jaz boss". :D ampak mislim, da tyra ni mislila glih slabo...
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 28. Apr. 2008 19:32

ela85 napisal/-a:jaz pa sem glede tega deljenega mnenja. najprej se je tyri zdelo ql, da jo je popravila in spregovorila pred žirijo, pozneje pa ji je že prišlo malo čez in je sicer to rekla v hecu, ampak sem dobila občutek, da "zdaj ti pa ne dovolim več, da se zajebavaš z mano, tu sem jaz boss". :D ampak mislim, da tyra ni mislila glih slabo...

Nja, men se je tud na zacetku zdel tko, pol pa mi je deloval ze mal nesramen. Kot da Tyra itak vse zna...
Uporabniški avatar
ninc
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ninc » 28. Apr. 2008 20:46

^ eh, ta tyra, v bistvu ne loči razlike med poudarkom na kataržína (torej na i) in katáržina (na drugem a). vsi ostali sodniki so pravilno izgovorili, samo ona ne. ne da se ji potrudit + ne zna.
Saj se spomnite zdrah iz (se mi zdi) 6. cikla z Danielle, ki jo je cel čas popravljala ker kao ne govori prav. v naslednjem ciklu pa je tyra priznala, da se je motila.
Uporabniški avatar
DiamondLollipop
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a DiamondLollipop » 28. Apr. 2008 20:48

:D
nevem kako Tyra lahko kritizira punce da imajo preveč kilogramov če ima tudi sama malce preširoka stegna :?

vsaj meni se zdi da ima Tyra vse prej kot dobro postavo
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 29. Apr. 2008 9:44

DiamondLollipop napisal/-a::D
nevem kako Tyra lahko kritizira punce da imajo preveč kilogramov če ima tudi sama malce preširoka stegna :?

tega sicer nisem nikjer zasledila, ampak vseeno... a se ona trudi biti antm ali tekmovalke? kolikor je meni znano, se tyra z manekenstvom ne bavi več profesionalno oziroma za zaslužek, torej lahko svojo postavo "spusti na pašo". manekenke itak po določenem času niso več za ta posel (mogoče se motim, ampak tako si jaz to predstavljam). itak pa ima tyra svoj show + antm.

meni osebno ima še vedno dobro postavo in še vedno mi je ql oseba, ampak včasih zgleda precej samosvoja (po moje je včasih že sita vsega, kar je povsem razumljivo, saj je samo človek). :)
Uporabniški avatar
zoya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a zoya » 29. Apr. 2008 12:11

Ja no, po skoraj 20 letni karieri top modela in po "upokojitvi" si pa Tyra res lahko privoči malo močnejša stegna. Ona je svoje naredila, dekleta, ki se pa pri 18ih borijo za kariero bodo pač morala paziti na postavo. Simpl ko pasulj...Tyra pa kljub nekaj kilogramom več izgleda top, bolje kot 90% tekmovalk.

Glede kandidatk-meni gresta Whitney in Anja konkretno na živce. Prva se ima za nevemkaj, totalno mimo obnašanje, druga pa mi totalno tupa izgleda, kar naprej ima neke blond momente. Pa njeno govorjenje :roll: . Upam, da naslednji letita ven. Hvala bogu, da je Lauren šla, ker je bila res kot en hlod.

Katarzyna, Fatima in Dominique so mi všeč, čeprav mi tudi od teh nobena nima nekih pretiranih top model kvalitet.
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 29. Apr. 2008 13:44

od kod pa je anya?
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 29. Apr. 2008 14:19

Rojena v Rusiji, zdaj zivi na Havajih :)
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov