America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
iskala... pa ne najdem.. samo preview najdem..
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
je že mininova
Houd de wereld tegen
-
moj_zlobni_jaz - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
Hm...ne najdem na mininnovi....link maybe?
Why be an angel when I can play god?!
-
kaj ni 9 del zdaj?
bom editala da nebo kakih bruk od taglavnih al to je dovoljeno?
bom editala da nebo kakih bruk od taglavnih al to je dovoljeno?
Zadnjič spremenil ***Ally***, dne 18. Apr. 2008 15:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Houd de wereld tegen
-
Je ja...sam nevem kam sem gledala, da nisem vidla
Hvala ti! U are very nice
Hvala ti! U are very nice
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
tukilele:
http://www.youtube.com/user/888770
wuhu, prva pogledala prvi del na you tube-u
jooo kok mi gre whitney na živce.. anya je pa res the best.. fuuul luštna na rdeči preprogi... predvsem pa nič bahava... supr res... full luštna v oblekci je bla tud stacy ann.. škoda da je šla vn.. ona tud ni bla nč bahava, full prijetna.. fatima... sej po eni strani čist štekam ... mora bit gadno da ni mela tega zrihtan, sam vseen... misl da je neki več še enkrat nej se pohval... grrr
http://www.youtube.com/user/888770
wuhu, prva pogledala prvi del na you tube-u
jooo kok mi gre whitney na živce.. anya je pa res the best.. fuuul luštna na rdeči preprogi... predvsem pa nič bahava... supr res... full luštna v oblekci je bla tud stacy ann.. škoda da je šla vn.. ona tud ni bla nč bahava, full prijetna.. fatima... sej po eni strani čist štekam ... mora bit gadno da ni mela tega zrihtan, sam vseen... misl da je neki več še enkrat nej se pohval... grrr
-
hehe...a zdaj pa kar obe naekrat? No hvala obema, da sta se potrudle, po kateri verziji bom gledala pa še nevem odvisno, kdaj se mi zalusta gledat
- Tyra
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Meni gre Whitney ful na živce z njenimi nizkimi izjavami Get over yourself
Pa tudi njena zadnja fotografija je bila grozna.
Vsekakor je moja favoritka Anya. Všeč mi je njena posebnost, zdi se mi tudi taka neškodljiva, očitno je ful talentirana, tako da... Anya
Če ne bo ona, naj bo vsaj Katarzyna.
Kaj se pa kej z bivšimi zmagovalkami dogaja? Je kakšni še posebi uspelo?
Pa tudi njena zadnja fotografija je bila grozna.
Vsekakor je moja favoritka Anya. Všeč mi je njena posebnost, zdi se mi tudi taka neškodljiva, očitno je ful talentirana, tako da... Anya
Če ne bo ona, naj bo vsaj Katarzyna.
Kaj se pa kej z bivšimi zmagovalkami dogaja? Je kakšni še posebi uspelo?
-
Mislim da je to ful težko rečt ker ne vidimo na ameriški trg...jaz mislim da so dekleta kar uspešna, ampak do take slave kot so Tyra, Heidi, Giselle...je potrebno kar nekaj in dvomim da se bo za katero iz antm tako razvedelo. Najbrž pa punce delajo v poslu (ne samo zmagovalke, tudi ostale, ki so bolj izstopale).
Houd de wereld tegen
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
***Ally*** napisal/-a:Mislim da je to ful težko rečt ker ne vidimo na ameriški trg...jaz mislim da so dekleta kar uspešna, ampak do take slave kot so Tyra, Heidi, Giselle...je potrebno kar nekaj in dvomim da se bo za katero iz antm tako razvedelo. Najbrž pa punce delajo v poslu (ne samo zmagovalke, tudi ostale, ki so bolj izstopale).
ja jst se tut strinjam. niso sicer ful mednarodno prepoznavne, v ameriki pa najbrž kar. sej jih dostkrat pokaže- zmagovalke iz prejšnjih ciklov, pa tudi kakšne druge, ki so potem nadaljevale v poslu, pa niso zmagale v antm. to je pač šiht- ni pa ta šiht tak, da si prepoznaven kot filmska zvezda. drgač pa itak zmagovalka dobi pogodbo z elite. če je pa tut kašna druga tko dobra, da jim je všeč, najbrž tut njej ponudjo pogodbo ipd...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]