America's next top model

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 11. Apr. 2008 10:00

Kva je zdej še ni al kaj??
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 11. Apr. 2008 11:15

je. sam je recap in ni nč kej dost zanimiv :)
Tyra
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tyra » 11. Apr. 2008 11:39

No, tega ne bom gledala :)
Navijam pa za Anyo. Vsec mi je tudi Katarzyna.
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 11. Apr. 2008 12:02

men se tud ne da tega gledat.Ja jst tud navijam za anyo,mi je res ful zanimiva punca.
lammy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a lammy » 12. Apr. 2008 15:02

Ne vem, če je kera že omenila, samo letos grejo v Italijo :) Tyra je bla pa čist bliz nas hehe. No, sklepam, da so šle tja, k ena epizoda se imenuje Viva Italia. Drgač mi je pa Katarzyna s temi kratkimi še bol lušna! Una dominique mi je res k drag queen, prov ne prenesem je. Sam una sodnica kao svetovni znan supermodel..Js prvič slišm zanjo... Je Twiggy preveč keša zahtevala, pa so kr eno vzel:)
Zadnjič spremenil lammy, dne 13. Apr. 2008 15:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 12. Apr. 2008 18:18

meni so ti deli, ki povzemajo celotno dogajanje do sedaj, brezvezni. ponavadi ga na hitro preletim. to bi bilo mogoče zanimivo bolj proti koncu ali pa če bi prikazali res kako hudo dogajanje, ki nam ga drugače ne prikažejo...
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Peony » 12. Apr. 2008 18:39

Jaz sem si vse te epizodice pogledala in se nasmejala predvsem, ko sem gledala Anyo v vlogi fotografa. :D Meni so bili te videi kul, samo vseeno komaj čakam naslednje epizode!
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 12. Apr. 2008 18:51

lammy napisal/-a:Ne vem, če je kera že omenila, samo letos grejo v :) Tyra je bla pa čist bliz nas hehe. No, sklepam, da so šle tja, k ena epizoda se imenuje Viva Italia. Drgač mi je pa Katarzyna s temi kratkimi še bol lušna! Una dominique mi je res k drag queen, prov ne prenesem je. Sam una sodnica kao svetovni znan supermodel..Js prvič slišm zanjo... Je Twiggy preveč keša zahtevala, pa so kr eno vzel:)

Kam grejo???
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 12. Apr. 2008 18:52

lammy napisal/-a:Ne vem, če je kera že omenila, samo letos grejo v :) Tyra je bla pa čist bliz nas hehe. No, sklepam, da so šle tja, k ena epizoda se imenuje Viva Italia. Drgač mi je pa Katarzyna s temi kratkimi še bol lušna! Una dominique mi je res k drag queen, prov ne prenesem je. Sam una sodnica kao svetovni znan supermodel..Js prvič slišm zanjo... Je Twiggy preveč keša zahtevala, pa so kr eno vzel:)

Že ne poznaš dost sveta mode, da ne veš kdo je Paulina Porizkova. Se mi zdi zakon sodnica. Bolj stroga k Twiggy, kar mi je kul.
Nekaj njenih slikic:
Slika Slika Slika Slika
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 9. 2006
Kraj: MB

Neprebrana objavaNapisal/-a Maya19 » 13. Apr. 2008 10:17

kamis napisal/-a:

Kam grejo???

^Mislim, da v Italijo. Meni najprej tud nič ni blo jasno, potem pa sem vidla da je napisala VIVA ITALIA...
lammy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a lammy » 13. Apr. 2008 15:36

Jao, ne vem, zgleda sm ponesreč zbrisala, da grejo v Italijo, k vem , da sm napisala to. Mal comp zajbava. Tako da se orpavičujem :D Bom popravila
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 14. Apr. 2008 9:01

*mala* napisal/-a:Že ne poznaš dost sveta mode, da ne veš kdo je Paulina Porizkova. Se mi zdi zakon sodnica. Bolj stroga k Twiggy, kar mi je kul.

jaz ne poznam sveta mode, niti te modelke, pa vseeno gledam antm in podam mnenje o tej sodnici. meni se zdi, da ful nasprotuje tyri, da želi uveljaviti svoj prav in ga vsiliti drugim. žal mi je, da ne vidimo celotnega komentiranja. ampak že parkrat se mi je zdelo, da je tyro prav zabila, ko je rekla "meni pa je všeč" (ne vem za katero se je šlo). včasih zgleda, kot da ostali nimajo pojma o modi, le ona ga ima. mogoče pa bi rada svojo oddajo, kjer bo imela glavno besedo. :roll:

pač, vsak si ustvari svoje mnenje...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 14. Apr. 2008 13:18

^^ Lej, nisem rekla da ne smeš met svojega mnenja. Sam hotela sem povedat, da je Paulina precej slaven model, to je to.
In sem samo podala svoje mnenje, da je men pa kul, kakor si ti povedala svoje mnenje.
Simple as that.

Drgač pa fajn da grejo v Italijo, ki je res veliko bolj modno pomembna kot lokazije v zadnjih nekaj sezonah. A se slučajn ve kam v Italijo? Spet Milano (kot v 2. sezoni), al kam drugam?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sinička » 14. Apr. 2008 16:09

v Rim grejo...
Uporabniški avatar
°°°ČeŠnYa°°°
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a °°°ČeŠnYa°°° » 18. Apr. 2008 13:36

A je že ta nov del... sm pogledala sam reklamo pa bo neki zanimiv.. k da bi jih šlo več vn al neki tacga... :o

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov