America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
zdaj pa je, če ktero zanima
Houd de wereld tegen
-
torrent je tudi
Houd de wereld tegen
-
komaj čakam da katarzyno ostrižejo..pomoje ji bo ful pasalo
Houd de wereld tegen
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
men gre ta dominique prov na živce. pa njene fotke mi tut niso ne vem kaj. po novem tut fatime ne maram več preveč. se mi zdi, da je skos ista- pa ta jezik na tej fotki mi je bil čist mim
navijam za katarzyno, claire, lauren. pa whitney tut, ampak itak vedno navijam za plus size modele že iz principa.
a se je še komu zdela anya na panel tko fuuuuuul suha v pasu. men se je zdel, da se bo lih prelomila. mi je pa ful spešl.
mogoče bi lahko mal tut pokazal, kaj punce kej jejo. ker ma po moje 3/4 teh punc (pa sm po moje še mal rekla) kšne motnje prehranjevanja. tko suh po naravi ne morš bit...
navijam za katarzyno, claire, lauren. pa whitney tut, ampak itak vedno navijam za plus size modele že iz principa.
a se je še komu zdela anya na panel tko fuuuuuul suha v pasu. men se je zdel, da se bo lih prelomila. mi je pa ful spešl.
mogoče bi lahko mal tut pokazal, kaj punce kej jejo. ker ma po moje 3/4 teh punc (pa sm po moje še mal rekla) kšne motnje prehranjevanja. tko suh po naravi ne morš bit...
-
Kika napisal/-a:
meni prej se mi sploh ni zdela tak shirana, tam pa ful...je pa posebna ja
drugače pa se mi ne zdi da so nekaj presuhe...danes sem prav gledala so mele lepe postave Aimee recimo, Lauren je pač ful visoka in se to pozna, Claire ma lepo postavo, Katarzyna tudi...vbistvu mi razen Anye pa Fatime noneba ne deluje nekaj shirano...
mi pa Dominique sploh ni všeč in upam da gre čimprej domov...pa še obnaša se ful neprimerno, sploh se ne vklopi v družbo, z vsako se skrega...
Houd de wereld tegen
-
Peony - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Dominique se zelo rada prepira, kot sem uspela opaziti. Prav uživa v tem, da se proti njej obrne cela hiša, tako da ima potem o čem čebljati v spovednici in tako še krepiti svoj značaj "dominique this dominique that".
Prav tako mi ne potegnejo njene slike, v "živo" pa se mi zdi zelo lepa drugače.
Claire me je malo razočarala s tem prepirom. Se je prav videlo, da je uživala ob kreganju. In tudi njena zadnja slika je totalen poraz. Dobila je res dobro vlogo in bi lahko pokazala kaj več. Že tako ima najlepši nasmeh, tu pri tej vlogi bi to lahko odlično izkoristila.
Vse bolj pa mi postaja všeč Anya in po moje zna prilesti do prvih treh. Simpatična mi je postala in tudi lepe slike dela.
Komaj čakam naslednji del hehehe.
Prav tako mi ne potegnejo njene slike, v "živo" pa se mi zdi zelo lepa drugače.
Claire me je malo razočarala s tem prepirom. Se je prav videlo, da je uživala ob kreganju. In tudi njena zadnja slika je totalen poraz. Dobila je res dobro vlogo in bi lahko pokazala kaj več. Že tako ima najlepši nasmeh, tu pri tej vlogi bi to lahko odlično izkoristila.
Vse bolj pa mi postaja všeč Anya in po moje zna prilesti do prvih treh. Simpatična mi je postala in tudi lepe slike dela.
Komaj čakam naslednji del hehehe.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov