America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
sleepyheadgirl - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
nevem men je pa tut dominique ful simpatična, drgač pa valda katarzyna pa claire
Gymnastics tells you no. All day long. It mocks you over and over again. Telling you- you're an idiot.
-
Jaqueline - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2007
Kje ve gledate ANTM...a downloadate al kr tk na youtube...kr sm vidla da so vse epizode gor.
Ok...vem da ste že ful naprej z gledanjem, ampak vseen:
Ne morm se nagledat svojga naj dela ANTM v 7 sezoni epizode 6, v kateri AJ zajebava Melrose. Smell-rose
Ok...vem da ste že ful naprej z gledanjem, ampak vseen:
Ne morm se nagledat svojga naj dela ANTM v 7 sezoni epizode 6, v kateri AJ zajebava Melrose. Smell-rose
- Ancica
- Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
http://www.youtube.com/watch?v=Jy994C-deAM&feature=user
Vse dele od tega uporabnika se da normalno pogledat.
Vse dele od tega uporabnika se da normalno pogledat.
-
Ashlee - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 1. 2005
Oooo, kriza - Fatima! V glavnem, jaz sem še vedno za Claire - mi je všeč tudi njen karakter, ena redkih, ki je res normalna (zaenkrat). Pa Katarzyna, čeprav je manj "opazna", upam, da je ne bodo zaradi tega poslali ven Pa Aimee tudi mislim, da bo še pokazala, kaj zna
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Ja sej ne, da ma nekdo izrecno željo, ampak ene so recimo pr 9 sezoni in itak, da ni fajn zvedet kdo je kdaj izpadel in kdo je zmagal pred pogledaš (čeprav jst gledam sproti).
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Meni pa Claire ne potegne...ne vem, neka groba mi deluje. Drugače Fatima pa Whitney mi majo čisto mimo obnašanje, Stacy pa mi je prav grda. Lauren mi je ql ampak je dejansko ful neprimerna, štorasta...Aimee mi je absolutno premedla, Dominique kot transvestit, Katarzyna pa mi še vedno zgleda kot neka barska plesalka, čeprav deluje prijetna. O Anyi pa nekak nimam mnenja...
Prav bogo se mi zdi v tej sezoni vse skupaj...
Prav bogo se mi zdi v tej sezoni vse skupaj...
Houd de wereld tegen
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]