America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
ela85 napisal/-a:||MuCkAa napisal/-a:Meni se pa zdi od Fatime grdo, da stalno tlaci druge dol (da se ona pac boljse pocuti) in se ne zaveda resnosti problema doticne izpadle Glede na njeno starost in izkusnje bi lahko bila pametnejsa.
točno to sem razmišljala jaz. mislim, ful se grdo obnaša in misli, da ji je vse oproščeno zaradi njene preteklosti. prav nadležna je postala.
Podpis sem najprej mislila, da sem jaz malo čudna in nesočutna, sam se res obupno obnaša...
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
*SweetGirl* - Kofetarica
Zelo pricakovano, da je izpadla ta, ki je... Se mi je pa zdelo fajn, kak je odreagirala, ko je niso izbrali
fotošuting pa mi je bil kr nekaj
fotošuting pa mi je bil kr nekaj
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Josephina napisal/-a:Tuki mas gor: http://www.youtube.com/user/888772
Zakaj se kle ne da vec gledat?
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Ja vidla pol sele. Js sem sam refres dajala skoz, nisem sla nic brat kaj sploh pise.
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
zgleda precej stara, sploh s to frizuro
pripisano: sem pogledala 4. del. mislim, fatima gre čez vse meje. vedno govori, kako si ona želi postati naslednja ANTM in hkrati omeni vsaj eno, za katero meni, da je tu zaradi zabave. prav tako med prepiri, ki se nje ne tičejo sodi, kdo je dal povod zuanj oz. kdo je kriv. sama se dela, kot da prepir le opazuje, na koncu pa sama prilije na ogenj z takimi izjavami. v tem delu je obtoževala witney glede prepira, potem pa še kritizirala amis, ker je spala (in spet, da si amis tega ne želi, ona pa seveda ja). prav nadležna je.
in na koncu je dramatizirala. še preden je tyra povedala ime, je zgledala, kot da želi vsem povedati, da to mora biti ona.
ta teden mi je v oči padla kataržina , lauren (se mi zdi - rokerica), witney (ki bo pomoje kar daleč prilezla, ker tyra poudarja, da so močnejše ženske lepe , ampak po moje ne bo ANTM) in tista blondinka s kartkimi lasmi (ki mene spominja na angelino jolie).
ne vem, če sem imena napisala prav, ampak saj veste za katere gre
pripisano: sem pogledala 4. del. mislim, fatima gre čez vse meje. vedno govori, kako si ona želi postati naslednja ANTM in hkrati omeni vsaj eno, za katero meni, da je tu zaradi zabave. prav tako med prepiri, ki se nje ne tičejo sodi, kdo je dal povod zuanj oz. kdo je kriv. sama se dela, kot da prepir le opazuje, na koncu pa sama prilije na ogenj z takimi izjavami. v tem delu je obtoževala witney glede prepira, potem pa še kritizirala amis, ker je spala (in spet, da si amis tega ne želi, ona pa seveda ja). prav nadležna je.
in na koncu je dramatizirala. še preden je tyra povedala ime, je zgledala, kot da želi vsem povedati, da to mora biti ona.
ta teden mi je v oči padla kataržina , lauren (se mi zdi - rokerica), witney (ki bo pomoje kar daleč prilezla, ker tyra poudarja, da so močnejše ženske lepe , ampak po moje ne bo ANTM) in tista blondinka s kartkimi lasmi (ki mene spominja na angelino jolie).
ne vem, če sem imena napisala prav, ampak saj veste za katere gre
-
*SweetGirl* - Kofetarica
Meni je tudi Katarzyna Claire je tudi ful simpatične!
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
claire se mi še vedno dopade, katarzyna tut, lauren res prov obvlada poziranje, zato mi je pa tok manj jasno, da je dobesedno tok butasta pri učenju hoje.
ni mi jasno, kaj za vraga vidijo na stacy, ki ma obraz ko mops in karakter ko barbie najstnica.
fatima je pa samo za tepst, s tisto svojo grozno ključnico.
p.s.: punce, dejte z belo pisat vsaj imena, no, ker ene ne gledajo vnaprej
ni mi jasno, kaj za vraga vidijo na stacy, ki ma obraz ko mops in karakter ko barbie najstnica.
fatima je pa samo za tepst, s tisto svojo grozno ključnico.
p.s.: punce, dejte z belo pisat vsaj imena, no, ker ene ne gledajo vnaprej
...just breathe...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov