America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Fusion - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 8. 2007
- Kraj: Gorenjska
ja sej ugotaulam d jemljejo notr tko.. 1/3 punc k so histericne, samousecne, zoprne itd in imajo usaj mal potenciala, 2/3 p takih k so supr po osebnosti, majo velk potencial oz. misljo d ga majo.. zrd gledanosti an.. sej brez takih izpadou bi blo bedn, sam pomisls na une k so normalne p nimajo sans alpa kej.. jebiga ce gledanost pade je brez veze se snemat an.
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Full mi je fajn, da v tretjem delu izpade Alison, ker mi je šla totalno na živce v tem delu.. Ok, sej lahko, da je bla Fatima malo preveč direktna samo vseeno je blo full otročje njeno vedenje.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Meni se pa zdi od Fatime grdo, da stalno tlaci druge dol (da se ona pac boljse pocuti) in se ne zaveda resnosti problema doticne izpadle Glede na njeno starost in izkusnje bi lahko bila pametnejsa.
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
||MuCkAa napisal/-a:Meni se pa zdi od Fatime grdo, da stalno tlaci druge dol (da se ona pac boljse pocuti) in se ne zaveda resnosti problema doticne izpadle Glede na njeno starost in izkusnje bi lahko bila pametnejsa.
točno to sem razmišljala jaz. mislim, ful se grdo obnaša in misli, da ji je vse oproščeno zaradi njene preteklosti. prav nadležna je postala.
jaz favoritke še nimam, čeprav jih je enih par, ki so čist v redu...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov