America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Jaqueline - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2007
Edina ko se mi zdi tak primerna za model je ona A.J, ki ma krajše temne lase. Ona je dost lepa pa nekot mi ne deluje zahrbtna.
Pa na živce mi gre ko se nekatere nonstop jočejo za vsako stvar...med tem ko se ta še ni zjokala pred Tyro.
Pa na živce mi gre ko se nekatere nonstop jočejo za vsako stvar...med tem ko se ta še ni zjokala pred Tyro.
-
Ledenaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2007
- Kraj: Sverige.
MilkyWay napisal/-a:ja...in še skoz jih neki preseravajo skupi...1x bojo slikali neke pošasti, in onedve bosta siamski dvojčici...jao mislim, sej se ve, da ko gre ena naprej, gre tudi druga...
Maa jaa.. Pol pa tko prestrašn ena gleda če bodo še drugo naprej spustil.. Za zjokat! Pa obraz mi mata čist sfalen za manekenko, pa postavo mata men osebno obupno (k deska) Una indijka (zdj upam da milsm tapravo) mi je neki posebnga, ni mi lepa sam ma mi pa neki.. Pa upam da ji bodo obrvi mal poštimal Drgač sm pa prejšne sezone navajena.. Se morm novih obrazov navadt sam te dvojčice sta mi res no go!
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
ma vrjetno mislimo isto indijko ja...tista k so ji višali čelo ku je blo meni to smešno ampak ne no, ni za manekenko...
a u prejšnji je zmagala danielle? k meni je bla una bjonda ful bol ušeč...
mi je pa ful doro k najdejo tolko dosti novih tem za slikat, nove ideje za snemanje in tako...zakon
a u prejšnji je zmagala danielle? k meni je bla una bjonda ful bol ušeč...
mi je pa ful doro k najdejo tolko dosti novih tem za slikat, nove ideje za snemanje in tako...zakon
-
Ledenaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2007
- Kraj: Sverige.
Ja ne vem če so ji čelo večal, jst to prvič zdej gledam (to sezono) Če je že blo sm pa zamudila.
Men je tut to ful ušeč, take hude teme so pa nakoncu so ene slike res hude! Jst bi se šla tut tko slikat pa da bi mi zobe za đabe popravl Majo res ogromn idej pa slike hude izpadejo na koncu, čeprov si mislš, da bodo obupne. Prejšno sezono k so jih "plešaste" slikal sm si mislna, da bodo slike za smejat, ubistvu so ble pa zlo dobre! Pač valda mal photoshop hehe, sam vseen.. Hude slike ratajo!
Men je tut to ful ušeč, take hude teme so pa nakoncu so ene slike res hude! Jst bi se šla tut tko slikat pa da bi mi zobe za đabe popravl Majo res ogromn idej pa slike hude izpadejo na koncu, čeprov si mislš, da bodo obupne. Prejšno sezono k so jih "plešaste" slikal sm si mislna, da bodo slike za smejat, ubistvu so ble pa zlo dobre! Pač valda mal photoshop hehe, sam vseen.. Hude slike ratajo!
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
-
Jaqueline - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2007
Meni je Anchal (indijka) tk na čudn način lepa. V bistvu se ne morm odločt al je lepa al čudna. Mogoč glih zato sodniki vidjo v njej lepoto zato k je tk posebna.
Dvojčke v živo res nista nč posebnga...niti mal lušne...delujeta mi anoreksične. Sam na slikah pa dost dobr izpadeta. Ena dvojčka bo baje priznala da je lezbijka . To morm vidt.
Mal sm se že navadla teh deklet, pa snemanja so res huda. Vseen mi je bla prejšna sezona boljša.
Naj zmaga A.J!
Dvojčke v živo res nista nč posebnga...niti mal lušne...delujeta mi anoreksične. Sam na slikah pa dost dobr izpadeta. Ena dvojčka bo baje priznala da je lezbijka . To morm vidt.
Mal sm se že navadla teh deklet, pa snemanja so res huda. Vseen mi je bla prejšna sezona boljša.
Naj zmaga A.J!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]