America's next top model

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 8. 2004
Kraj: Za gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a Heilie » 26. Nov. 2007 14:42

Jaz lih kar gledam 8. sezono, ki je še nisem vidla in mi ima Renee took hudo čupico. Pa me zanima, če katera ve kje bi lahko kakšno njeno slikico našla, ker sem na netu mal iskala pa ni nobene lih uporabne, da bi se čupica dobr vidla.
Uporabniški avatar
Rory
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Rory » 26. Nov. 2007 17:16

tanika* napisal/-a:js mam tak občutek da bo Heather zmagala...že na začetku je bilo videt kot da je vse zmenjeno. Ženska ima ok vredu slike..sam niti približno ne tok kot jo oni hvaljo. najbol mi je bilo pa čudn takrt ko jih je nazadne Tyra učila neke gibe (ko so bile v videu z enriqe) in je bila Heather grozna, tam ko je lezla po tleh sem imela občutek kot v grozlivki (Krog k je punčka iz Tv-ja lezla vn) uglavnm groza, Tyra jo je pa hvalila k da dela nevem kaj...mislm halo. pomoje bo ona zmagala, ker jo čist preveč hvaljo, pa še boga je, ima neko bolezen, itd. vse zmenen

Možno je, samo se mi zdi skrajno neumno, da bi zmagala ena, ki ne more snemati oglasov in nastopati v javnosti. Halo, če ma stage fright, njim se zdi pa perfect. Tudi če ima bolezen, ni fer do ostalih da ima take privilegije.
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 26. Nov. 2007 18:00

ja meni tudi ni ona, niti približno za manekenko, sej sm rekla slike ma lepe, tale zadnja za cover girl še posebi, sam ženska ne zna hodt, ne zna govorit, pojma nima uglavnm. sam sej če se prov spomnim je bila na začetku sezone ena afera ko je miss J, baje v javnosti reku, kera naj bi zmagala, pa sploh še ni bilo konec snemanj in je biu že takrat cel halo, da je vse zmenjeno. ma nevem, tak občutek imam, ker jo hvalijo, ko bi npr. nekatero drugo čisto skritizirali, če bi bila na njenem mestu. čudno je to. sej nekak mam občutek vse te sezone, da zmeraj zmagajo tiste, ki so nekaj posebne, npr. caridee je imela tudi neko bolezen, una črnka je imela bolno mamo za katero je skrbela, tale zadna je bila neka chacha diva, uglavnm druga nacionalnost, itd. vse so kao neke vzornice za ostale in kjemaš bolšo vzornico, kot punco z boleznijo, ki jo premaga in postane top model...
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 26. Nov. 2007 19:56

najboljši del tega dela je bil, ko je bianca razlagala, kako ne zaupa tujcem, ljudem, ki jih ne pozna, bla bla bla... potem pa ji je 'miss j.' rekel, da očitno ni na pravem mestu. in tisti začuden pogled :D . prav ji je povedal. mi gre ful na živce.

sem pa vesela za heather, čeprav menim, da ne bo zmagala. poleg nje mi je všeč še chantal, ne vem pa kaj je lepega na oni drugi blondinki (ne vem imena). mislim, kar naprej jo hvalijo, meni pa zgleda ful bolna. ne vem no... bomo videli.

izpadla pa si je po moje kar zaslužila nepovratno letalsko karto. v zadnjih delih se je videlo, kako se obremenjuje. ko je bila en teden prva poklicana na "izločanju", se je naslednji teden obremenjevala, kako mora biti najboljša... to ne gre. namesto, da bi se trudila biti dobra in nekam prilesti, se je delala najboljšo in žal šla domov. je bila tudi meni všeč v začetku.

no, poleg biance mi gre na živce še saleisha. :eek: mislim, ta pa misli, da bo z priliznjenim izgledom zmagala. sploh pa, ko ni hotela deliti postelje z heather :box:
Uporabniški avatar
moj_zlobni_jaz
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a moj_zlobni_jaz » 26. Nov. 2007 20:15

Ja no..tudi meni se zdi, da bo heather na koncu zmagala...res jo cel cas samo hvalijo...
ona druga blond pa se mi zdu, da je jena al kak ze...nevem :D mi pa tud sick zgleda s temi njenimi ocmi pa zobni :D

chantal mi je trenutno med najlepsimi...cupo ma cist zakon :D tudi lisa ni tak slaba, samo je pa fuuuuul velika :)

bomo vidli, kako se bo razpletlo..komaj cakam naslednji del :)

P.S.: najboljsi je itak benny ninja :D
Zadnjič spremenil moj_zlobni_jaz, dne 26. Nov. 2007 20:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Why be an angel when I can play god?!
Uporabniški avatar
natašika
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a natašika » 26. Nov. 2007 20:22

hjo ljudje.. :D men je heather tak grozna.. marš.. sploh ne vem kaj vidijo na njej.. slike so dobre, ampak v živo pa je čist mimo.. pa kak govori.. c.c.c.. :P men je saleisha najboljša.. ful je simpatična, samo nekaj bi mogli z njeno čupo naret.. wtf.. sej se pol obraza sploh ne vidi.. :/ :D

mah, da vidimo kaj bo toti tedn.. :D
Uporabniški avatar
moj_zlobni_jaz
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a moj_zlobni_jaz » 26. Nov. 2007 20:39

eh :D pardon
Why be an angel when I can play god?!
Medalja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Medalja » 29. Nov. 2007 10:18

Na Wikipedii lahko pod geslom ANTM že vidite, katera je naslednja k je šla ven! :cool:
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 29. Nov. 2007 11:18

ne morem verjet, [color=white]dobr da sm se zmotla, ker tale nikakor ni bila za top model[/color]
Uporabniški avatar
natašika
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a natašika » 29. Nov. 2007 15:35

waaa, končno.. :D to je bil najboljši de l do zdaj.. super shooting pa vse.. :D

go saleisha.. :oops:
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 29. Nov. 2007 17:24

A mi ktera na zs piše kje je gledala k jst ne najdem :(
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a sinička » 29. Nov. 2007 19:44

škoda, da je ta šla domov... sem navijala zanjo :(
od ostalih štirih mi je edino sam še jena všeč... ostale tri so mi preveč afnaste
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 29. Nov. 2007 20:32

joj sam to mi je res glupo, da kao ful gledajo na personality in to. pol so pa ok une ko so totalno afnaste pa skos neki cviljo in se prlizujejo... jao... pa tyra mi gre že ornk na živce z njenim spakovanjem- zmeri preskočm une dele, ko napoveduje njeno mega šponsko žirijo (wtf je z unim afrotom od miss j?!) in njene mega super duper nagrade... če so pa preveč glupi da bi štekal sarkazem pa bog jim pomagi... :D

drgač se mi je zdel pa fer, da je šla (naprej z belo) heather vn. sicer ma res super fotke, ampak zdej bojo itak delale ful na modnih brveh in komunikaciji in bi mogla dobit še mal več prakse na tem, da bi se lahko res izkazala, pač ravno zarad njenega sindroma. čeprov sm kr mal navijala za njo...

sam zdej pa res ne vem, keri bi prvoščla, da bi zmagala... upam sam, da bianca ne bo, k se mi zdi da je bla res skos mal hinavska... :twisted:
Uporabniški avatar
KittyKiss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KittyKiss » 29. Nov. 2007 21:01

Če je del že na youtube.. bi dala kera link prosim? :s
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004