America's next top model

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
Ashlee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashlee » 16. Okt. 2007 13:18

Meni tudi nova frizura od Saleishe ni všeč. Sploh. Mogla bi met čisto tako kot Kleopatra - ravnega paža :)

Katera je pa vaša favoritka? Jz mislim, da bo Heather ful daleč prišla, všeč so mi pa še Chantal, Jenah in Lisa.

Ebony, Ambreal in Sarah pa sploh ne :?

Joj, imena sem pa itak vsa narobe natipkala :D
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a sinička » 18. Okt. 2007 18:31

pogledala 5. epizodo :D

jao, ne morm verjet kok foušije je do enih punc, ki so mal napredovale in ble bolše... tale izziv je bil ful zanimiv, pa slikce tut :D
ta teden nism mela filinga kera bi lahko izpadla, ker so mele vse dobre fotke, pa ta k je izpadla se ful bolj trudila... velik je vadla hojo in poze...
Tyra
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tyra » 18. Okt. 2007 19:48

Joj, kako je men Sarah ANTI. Sploh ne zgleda dobro, nič na njenem obrazu ni takega, kar pritegne. Brezveze.

Pa kaj je bilo tole z Liso? Meni se je pa vedno zdela ful v redu, a so bile res tako ljubosumne? Skratka, navijam za Liso :)

Bianca mi je še zmeraj zoprna...ni taka "black bitch", kot so bile v prejšnih sezonah, ampak she is getting there..

Drugače mi je pa še Heather kar všeč...

Tyra ma to sezono lušne čupce :)
Uporabniški avatar
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *SweetGirl* » 18. Okt. 2007 23:06

Jaz navijam za Liso...kak mi je bila lušna na koncu, z ravnimi lasmi :hearts:
Samo so res nesramne s svojo ljubosumnostjo!!Tudi Chantal mi je luškana...Ebony mi je taka tiha voda, mora se sprostit pred "sodniki" pa bo :D Jenah mi je fantastična na slikah, res, samo v živo pa mi je čist mimo..Tak neurejeno deluje..

Heather mi je zoprna, ne morm si pomagat, prav tako Saleisha na trenutke...
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Uporabniški avatar
natašika
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a natašika » 19. Okt. 2007 14:25

hjo, s tem delom sploh nisem zadovolna.. :)

jenah mi je res grozna, ambreal pa še bolj.. heater mi gre tud vedno bolj na živce pa sarah tud.. bianca pa itak že od začetka anti..

všeč mi je lisa, pa chantal tud, čeprav me je v tem delu malo spominjala na anni iz GNTM.. pa ebony mi je tud dobra, samo kak se obnaša pred sodniki je no go.. :D pa salesha mi je tud taki srček.. hehe..

mah, bomo vidli kak bo dalje.. komaj čakam na nasledni del..

:lol:
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 19. Okt. 2007 14:36

a mi lahko da ena link od prvega dela sedme sezone prosim.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 19. Okt. 2007 16:52

Am, pa a ve ne gledate ANTP na TV 3 (7. sezona, včeraj bil prvi del)? Meni je aktualno to in ne nek del, ki ga po tv še sploh ne predvajajo... :)
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 19. Okt. 2007 17:08

jst nimam tv 3 in si lah sam dele na netu prvoščm. valda, da bom gledala ta najbol frišne :D

drgač sm pa za liso in saleisho. heather mi je ql sam res počas ratuje dolgočasna s profilom. ampak mi je med favoritkami tut zarad njenga sindroma. kaj čmo, pozitivna sikriminacija :D
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 19. Okt. 2007 17:19

Tamala_mrha napisal/-a:Am, pa a ve ne gledate ANTP na TV 3 (7. sezona, včeraj bil prvi del)? Meni je aktualno to in ne nek del, ki ga po tv še sploh ne predvajajo... :)

Mi smo to že pogledale :D
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 20. Okt. 2007 20:21

gemini napisal/-a:
Tamala_mrha napisal/-a:Am, pa a ve ne gledate ANTP na TV 3 (7. sezona, včeraj bil prvi del)? Meni je aktualno to in ne nek del, ki ga po tv še sploh ne predvajajo... :)

Mi smo to že pogledale :D

Nam je pa aktualno tisto, kar se trenutno resnicno dogaja v Ameriki in to je pac 9 sezona ... ne pa 7, ki je bla ze najmanj eno leto nazaj ... ampak ne sej to ni aktualno kar ni po tv! :D

Drgac pa ja Heather mi je huda, samo mora res pokazat se mal vec ... ne samo eno in isto faco.

Bianca mi je s to kratko cupco bolsa k prej, ampak se useen so mi njene ustnce cist prevelike.

Sarah sploh ne vem kaj kle dela ... men ni usec, cist navadna je, podpovprecna zame. :?

Chantal mi je vedno bolj usec, ceprou se bojim, da je tut prevec navadna ... Lisa pa hmm, kaj pa vem! Lusna ampak ne huda :D
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 24. Okt. 2007 9:42

Tamala_mrha napisal/-a:Am, pa a ve ne gledate ANTP na TV 3 (7. sezona, včeraj bil prvi del)?

jaz sem gledala ene tri dele. končno je šla ven monique (pojma nimam če sem prav napisala). ta je bla prava bi**h. je imela menstro in z umazanimi hlačkami eni potegnila po posteljnini :tot: . to moraš biti pa res omejen. in njena hudobija jo je spravila v posteljo.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 24. Okt. 2007 10:12

KONČNO se je Monique pobrala. Mislim, katastrofa od ženske+karakterja. To ne moreš verjet kako smotana je ta ženska bila. Pa to, da je brisaha hlačke po postelji Melrose+telefoniranje po ne vem koliko ur, pa da si je kar prilastila tujo posteljo...wtf? Jaz bi jo tako zabila, da bi ji slabo bilo.

Btw-danes bo valda zanimivo. Ker koliko sem videla v napovedniku bodo očitno opravljale Anchal...ona pa bo očitno vse slišala. Bad! :?
Uporabniški avatar
star7
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 6. 2007
Kraj: tam, kjer so zvezde

Neprebrana objavaNapisal/-a star7 » 24. Okt. 2007 12:44

Bulma napisal/-a:KONČNO se je Monique pobrala. Mislim, katastrofa od ženske+karakterja. To ne moreš verjet kako smotana je ta ženska bila. Pa to, da je brisaha hlačke po postelji Melrose+telefoniranje po ne vem koliko ur, pa da si je kar prilastila tujo posteljo...wtf? Jaz bi jo tako zabila, da bi ji slabo bilo.

Btw-danes bo valda zanimivo. Ker koliko sem videla v napovedniku bodo očitno opravljale Anchal...ona pa bo očitno vse slišala. Bad! :?

se popolnoma strinjam...zenska je bla nemogoca, js tui nebi niti sekundo z njo zdrzala..joj uapm da nebomnikol bla v blizini tako glupega cloveka!!!
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 24. Okt. 2007 17:53

še bolj glupo kot ona pa je blo to, da se ji niso uprle. kot da se nobena ni hotela izpostavljati in se postaviti proti njej. mislim, da bi jo z lahkoto "potolkle", če bi bile skupaj.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 24. Okt. 2007 18:25

Ja-definitivno! Mislim,ženska je nenormalno anti. Bljek!

Btw-katera je pa danes izpadla? Ker nisem mogla gledati :cry:

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov