America's next top model

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

estrella19
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 5. 2006
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a estrella19 » 12. Okt. 2007 23:13

no, še vedno ni 4. dela... :(

sem pa malo gledala po youtubu, vidla tut fotke. novica glede preobrazbe (za tiste, ki ne želite prebrat, napisana z belo): bianco so postrigl čiist na kratko, naslov tega dela je celo The Girl Who Goes Bald.
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 12. Okt. 2007 23:36

Angel girl napisal/-a:Malo prej sem prebrala na netu, da naj bi bilo v tem delu kar nekaj golote (pač tako slikanje) in dokler ne bojo vseh teh delov ven zbrisal ne bomo mogli gledat. Baje da bo, ampak bo treba še mal počakat.
Koliko je pa v tem resnice pa ne vem. Sem pa vidla že fotke, je blo res nekaj golote vmes pa še vidla sem makeover slikce :D

Pa jezuskristus, no. Vse streljačine in mesarjenje so ok, sam bohpomagej, če ena malo jošk pokaže! Gorje nam.
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 13. Okt. 2007 8:35

epizoda 4 :!: končno :D
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a sinička » 13. Okt. 2007 11:15

juhuuuuu... sm že pogledala :D

nove frizurce so ful hude... pa sploh ni nobena jokala, ki se je mogla postrišt, se je celo en frizer pritoževal, da nč ne jokajo :D ok, pol je bianca par solz potočila, sam kaj je pa pričakovala, ko je pa prej tok mučla lase z barvo in friziranjem, valda da so pol lasje čist bogi. ebony je bla čist boga k je mela tiste lase dobesedno prilepljene na kožo :?

slikce so mi pa ble ful hude... dobro temo so se spomnl :D
po eni strani mi je škoda, da je victoria izpadla, ker je bila res nekaj posebnega, po drugi strani je pa le res malo preveč odgovarjala, pa videlo se je, da ji ni toliko do tega kot ostalim puncam
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 13. Okt. 2007 11:52

Komi čakam naslednič, ko bodo spet jokale in travmirale :D
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 13. Okt. 2007 14:46

ah, je kar prava izpadla. če je po treh delih rekla, da je komaj čakala, da sezuje čevlje z visoko peto, da zbriše s sebe make up, da ne bo nihče več šaril po njenih laseh, potem res ni prava za to. če bi bila antm, bi s tem mela še koliko posla. :roll:

drugače pa mi je ebony vedno boljša, je pa tudi res kar je tayra rekla oz. kako jo je oponašala. malo bolj samozavestna bi morala biti, ker ji super uspeva. o heather pa tak nimam besed. kaže pravi potencial.
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 13. Okt. 2007 23:02

Tud jst sem popoldne končno lahko pogledala ta težko pričakovani del :D

Tokratni fotošuting me je mal razočaru, nobena ni bla tako zelo ekstremno dobra. Daleč najboljšo fotko je za moje pojme mela Jenah. S tole nove čupco ga čist zažiga. Sarah se mi zdi tud ful posrečena, pa ful je zadovoljna z novim lookom.
Moram pa rečt, da sem vedno pri teh make-overjih šokirana nad temi lasuljami, ki so dobesedno všite v lase. Pa kok mora to bolet hudiča. Ni mi jasno kako ima to tam vsaka črnka, neverjetno. Pa tko sploh ne zgleda, če bi pa zraven stal po gledu v bučo pa vprašanje kako to zgleda. Pri nas poznamo praktično samo podaljše, kar je čist nekaj drugega kot to kar te punce nosijo. Se pa potem sploh ne čudim da so Bianco pošišal do konca, ker itak noben nč ne da na nego las. Sam ene kemikalije si gor namečejo pa je. Groza!
Chantal ima čist hudo frizurco, Salishi tud zelo paše, ubistvu so vse kar dobr poštimal.
Heather postaja vedno boljša, za njo jst pravm tiha voda bregove dere ;)

Glede izpadle-ma ja itak da je mogla ona letet. Sej ni blo nobene strasti v njej do tega biti manekenka. Mi pa ni ravno jasno kako se vsake tok najde ena taka k tja pride samo mal pokukat, medtem ko je v Ameriki na tisoče punc k bi ubijale za tisto mesto. Ampak dobr, vsaj šla je ven in se ni neki šlepala brezveze naprej da bi na konc rekla da odstopa. Plus to - Nigel je preklet dobr povedu, da je punca pametna, ni pa modra. To njeno obnašanje je čist mim.
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 13. Okt. 2007 23:44

Joj, men pa Saleisha zdej tok ni všeč. Se mi zdi, da bi bla dost bolša, če bi ji nardili mal bolj strogega paža, ne tok zaobljeno vse. :nein:

Aja, a se še keri zdi, da je Ambreal identična na vseh slikah? :?
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 14. Okt. 2007 10:46

Men je pa Saleisha toook huda zdej, pa tok fletno frizurco ma.
Joj pa kaj vse majo na glav črnke. Pa to ni samo v tej seznoni, ampak so se že v prejšnjih najdle kaksne k so mele lasulje, ki so jih po možnosti še zastonj dobile.

Ambreal je tut men dost ista. Sam k ma tak obraz, da sploh ne more bit kej raznolika.

Men je mela Heather spet najboljšo sliko. :)

Ne vem pa zakaj so Liso čist postrigl, ker mi je bla prej velik boljša.
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 8. 2004
Kraj: Za gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a Heilie » 14. Okt. 2007 12:10

Tiavanna napisal/-a:Joj, men pa Saleisha zdej tok ni všeč. Se mi zdi, da bi bla dost bolša, če bi ji nardili mal bolj strogega paža, ne tok zaobljeno vse. :nein:

Men ona s to čupico sploh ne potegne. Tok dol na oči lasje ji sploh ne pašejo. Je pa ona ful Rihanni podobna, bi ji bol pasal tko bolj strogo kot je mela ona ja ;)...sam pol bi mel dvojnico.

Drugače je pa meni zaenkrat na fotkah najbolj všeč Lisa. Se mi zdi, da je nekaj posebnega.
Uporabniški avatar
barby8
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a barby8 » 14. Okt. 2007 12:45

Končno sem tud js pogledala.:)
Od preobrazb mi je najbolj všeč Saleeshina, pa Chantal mi je tud zlo luštna pa Ebony. Kar se pa fotošutinga tiče... že od začetka mi je najbolj všeč Heather, Lisa (tale njen makeover mi sicer ni nč všeč), najbolj hudo fotko mi je pa mela Jenna.
Upam pa, da se bo Saleesha poboljšala, ker mi je ful luštna, simpatična, na fotkah je pa res čist brez življenja.
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2004
Kraj: heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a bubbles » 14. Okt. 2007 13:15

da še jst pristavim svoj piskrček :)
saleeshina čupca bi lahko bila huda, ampak vsaj zaenkrat je ona ne zna nosit, tko da ji (še) ne paše.
pr bianci je blo pa ful dobr, da je niso mogli poblondinit, ker je s tole kratko čupco ful huda (lasulja pa ji ne paše spljoh).
lisina nova čupca se mi tut ne dopade, res bi jo mogli zravnat, pa bi blo najbrž koj boljše.
ostale so pa v redu, sploh jenah in jenna (upam, da sem zadela imeni :D)

heather mi je še vedno zakon, izpadla je pa čist po pravici šla ven. se mi je sicer dopadla, ampak njeno obnašenje in ne.želja po manekenstvu sta jasno naredili svoje.

btw, kak je fotograf dobr govoru: bjutiful, bjutiful :D
...just breathe...
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 14. Okt. 2007 18:41

Waaa konco :)

Ta makeover ni bil cist nic posebnega, sem bla mal razocarana, ampak ok. So mi ble pa ful hude fotke, ko so ble rozice .. :)
Uporabniški avatar
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *SweetGirl* » 15. Okt. 2007 20:19

Heilie napisal/-a:
Tiavanna napisal/-a:Joj, men pa Saleisha zdej tok ni všeč. Se mi zdi, da bi bla dost bolša, če bi ji nardili mal bolj strogega paža, ne tok zaobljeno vse. :nein:

Men ona s to čupico sploh ne potegne. Tok dol na oči lasje ji sploh ne pašejo.

Podpis :D
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 16. Okt. 2007 7:39

ja, potem pa so jo skoraj izločili, ker ni pokazala več oči :roll: . saj bi si jih lahko malo vstran popravila, samo potem frizura ne bi bila več to kar je. meni ni nič posebnega.

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov