America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- nikita..
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 11. 2005
Js zdele gledam v Spaniji na Sky tv.
Ne vem kater del ve gledate amapk tuki je samo se 5 punc not.
Dons gre ta peta vn in ostanejo 4.
Imena zmer pozabm ce bi pa rade vedle katere 4 bojo si bom pa dons zapoula pa lohk naslednic napisem
Ne vem kater del ve gledate amapk tuki je samo se 5 punc not.
Dons gre ta peta vn in ostanejo 4.
Imena zmer pozabm ce bi pa rade vedle katere 4 bojo si bom pa dons zapoula pa lohk naslednic napisem
~-~> Sticks and stones can break my bones,
but words will never hurt me <~-~
but words will never hurt me <~-~
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Gledam 9. sezono pa po 2. delu se nimam favoritke.
Lisa mi je sicer kar všeč. Se mi pa, zdej ne vem imena, (Heather (?)), no tista z avtizmom smili, ker se vse tko norčujejo iz nje. Pa na sliki je mela res lep obraz oz. barva kože + lasje.
Lisa mi je sicer kar všeč. Se mi pa, zdej ne vem imena, (Heather (?)), no tista z avtizmom smili, ker se vse tko norčujejo iz nje. Pa na sliki je mela res lep obraz oz. barva kože + lasje.
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Na netu v četrtek
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Šele v četrtek? Nja to vem, da bo na netu.
Ok, vseen hvala.
Ok, vseen hvala.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Glihkar pogledala novi del, za vse ostale jih prlepim tukaj, sicer je pa že ena dala link uporabnice, ki jih daje gor.
Še komentar: itak vse spet hudo v presežkih, da se ne ponavljamo vedno znova
Izpadla - raje bi vidla da bi šla ven una ta druga, ki mi gre btw tako ne nerve da konec. In samo upam da naslednjič ko bo make over dobi ona uno mašinco, k jo na konc pokažejo
Heather mi je vedno bolj všeč, tale punca bo daleč prišla. Njena fotka je bla sam
Že komaj čakam naslednji teden jeiii!
Še komentar: itak vse spet hudo v presežkih, da se ne ponavljamo vedno znova
Izpadla - raje bi vidla da bi šla ven una ta druga, ki mi gre btw tako ne nerve da konec. In samo upam da naslednjič ko bo make over dobi ona uno mašinco, k jo na konc pokažejo
Heather mi je vedno bolj všeč, tale punca bo daleč prišla. Njena fotka je bla sam
Že komaj čakam naslednji teden jeiii!
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Skoda res ker ni sla tadruga ven.
Kumi cakam nasledn tedn, pa upam da mi ne bo tok steku video, ker sem danes skor popizdila
Kumi cakam nasledn tedn, pa upam da mi ne bo tok steku video, ker sem danes skor popizdila
-
sinička - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2005
- Kraj: Ljubljana
men gre bianca toooooooooook na živce... 18 let je stara pa take otročarije zganja, pa še čist ponosna je na to... očino misli, da izpade nekakšna frajerka
hrather ma pa res ful dobre fotke... puncam je pokazala, da le ni tako nenevarna kot so mislile
hrather ma pa res ful dobre fotke... puncam je pokazala, da le ni tako nenevarna kot so mislile
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Ja no ta Bianca je men to butasta. Ful misl da je najboljša in sem kr skakala, ko sem vidla da je Salisha zmagala pri izzivu. Ampak smešno je pa to, da Bianca potem vse nekak v svoj prid obrne ko komentira njene poraze. Ni čist gladka. Skoz misli da je najboljša pa je bla spet v bottom 2 Predvidevam da bo naslednjič odletela k knof od gat
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Da se jst napisem svoj komentarcek ... itak je biu spet cist hud fotosuting ...
Heather je tut men dalec najboljsa, zato ker je pac neki posebnega ... Bianca gre pa tut men toooooook na zivce, jao baba zmesana, k misl kok je huda, na konc pa lih tok da not ostane ... Upam, da cim prej vn odleti, ker mi je s temi ogromnimi znabli in ogromnimi usesi cist out
Oh ja komi cakam nasledn del ... k bo koncno mejkouver
Heather je tut men dalec najboljsa, zato ker je pac neki posebnega ... Bianca gre pa tut men toooooook na zivce, jao baba zmesana, k misl kok je huda, na konc pa lih tok da not ostane ... Upam, da cim prej vn odleti, ker mi je s temi ogromnimi znabli in ogromnimi usesi cist out
Oh ja komi cakam nasledn del ... k bo koncno mejkouver
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov