America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Tisto, ko so notr Jennipher, Eva, Ann, Amanda, Cassie, Julie, Kelle, Leah, Magdalena, Nicole, Norelle, Toccara, Yaya je cycle 3
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
evo, jst sem pa zdej dala vse sezone čez, pa sem prezgodnja, ker še ni 9. all over favourits sta mi michelle pa amanda, ker kake fotke sta to deklce mele s praktično nično podlago znanja o modelingu, je skor neverjetno. drugač sem bla pa z zmagovalkami kar zadovoljna.
za 8 sezono pa lahko rečem, da niti slučajno nisem navdušena nad zmagovalko. mela je samo en look (tisti fierce), ki je sicer res bil kul, ampak to je blo pa tut vse. nežnih fotk enostavno ne zna posnet, en sam look je pa dolgočasen. pa full mi je smešno, ko so ven poslal renee, češ da izgleda prestaro, ko pa jaslene zgleda 100x starejše (prov srhljivo tko kot janice). za moje pojme bi v finalu mogle bit natasha, renee in britney, s tem, da bi pač ta zadnjo prej mal oklofutal, da se ne bi tok cmizdila
za 8 sezono pa lahko rečem, da niti slučajno nisem navdušena nad zmagovalko. mela je samo en look (tisti fierce), ki je sicer res bil kul, ampak to je blo pa tut vse. nežnih fotk enostavno ne zna posnet, en sam look je pa dolgočasen. pa full mi je smešno, ko so ven poslal renee, češ da izgleda prestaro, ko pa jaslene zgleda 100x starejše (prov srhljivo tko kot janice). za moje pojme bi v finalu mogle bit natasha, renee in britney, s tem, da bi pač ta zadnjo prej mal oklofutal, da se ne bi tok cmizdila
...just breathe...
- lammy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 9. 2006
- Kraj: Ljubljana
tut men sta bli ful všeč michelle pa amanda!tok dobre fotke sta delali!pa ena zadnjih fotk k so se v bazenu slikale ...ta je pa tok lepa!mate link do te slike!
http://www.celebrityweek.com/uploadimag ... Amanda2(CW).jpg
http://www.celebrityweek.com/uploadimag ... Amanda2(CW).jpg
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Prihaja nova 9. sezona ANTM. Tekmovalke so znane, lahko si jih ogledate TUKAJ.
Na prvi pogled ne izgledajo ne vem kaj, tako kot vedno. Komaj čakam da jih spoznamo malo bolj.
Vam je katera padla v oči?
Na prvi pogled ne izgledajo ne vem kaj, tako kot vedno. Komaj čakam da jih spoznamo malo bolj.
Vam je katera padla v oči?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov