America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Ja no, men se so se tut učeri čist zamerle, ker so se vse tko obrnile proti Nataši ... mislm kr neki res Prou smilla se mi je, ampak je useen ostala tko čist pozitivna in se ni totalno zjokala, čeprou ji je blo sigurno hudo.
Le zakaj bi mogla govort o svoji familiji tok podrobno kot ostale. Mislm res so ble obupne! Je mela Tvigi čist prou, točno vejo da jim je največja konkurenca, zato so jo pa tko izločle ... koze smotane.
Komi čakam naslednji del res
Le zakaj bi mogla govort o svoji familiji tok podrobno kot ostale. Mislm res so ble obupne! Je mela Tvigi čist prou, točno vejo da jim je največja konkurenca, zato so jo pa tko izločle ... koze smotane.
Komi čakam naslednji del res
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Končno sem še jst pogledala.
Ja pričakovano je zapustila oddaji "šleparka", bil je že čas. Pa kok mi je bla bedna tam kao jaaa jst ne bom plesala hell no. Ja madona, kaj si pa misnla, da boš delala vse kar boš ti hotla?
Jap, grdo so se obrnile proti Nataši. Jst verjamem, da je punca malo bolj posebna, pa mogoče tud mal čudna s svojimi forami, sam je pa taka nasmejana, pozitivka. Mogoče so res pretirano ljubosumne nanjo, da so jo tkole napadle. No sj je vseen, kmalu bo jasno kdo bo ANTM
Ja pričakovano je zapustila oddaji "šleparka", bil je že čas. Pa kok mi je bla bedna tam kao jaaa jst ne bom plesala hell no. Ja madona, kaj si pa misnla, da boš delala vse kar boš ti hotla?
Jap, grdo so se obrnile proti Nataši. Jst verjamem, da je punca malo bolj posebna, pa mogoče tud mal čudna s svojimi forami, sam je pa taka nasmejana, pozitivka. Mogoče so res pretirano ljubosumne nanjo, da so jo tkole napadle. No sj je vseen, kmalu bo jasno kdo bo ANTM
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
tiasha napisal/-a:Ja no, men se so se tut učeri čist zamerle, ker so se vse tko obrnile proti Nataši ... mislm kr neki res Prou smilla se mi je, ampak je useen ostala tko čist pozitivna in se ni totalno zjokala, čeprou ji je blo sigurno hudo.
Joj kr meni je blo hudo, jaz bi se ziher jokala ali pa mela vsaj ful solzne oči
Drugače pa je res malo posebna s svojimi forami ampak kaj zdaj, se pač ne dela nekaj kar ni pa tut vsak ma neke svoje fore, ki se ostalim zdijo čudne..
Jaz sploh ne vem za katero bi navijala- miss cha cha mi je res ful luškana, predana, se trudi, ima dobre fotke, se razume z ostalimi.. pač vse bi podredila temu.... renee mi je sicer tut ful luštna in čisti top model look, ampak se mi zdi da vse dela samo zarad denarja in ko bo zaslužla par honorarjev, prodala to verižico z biserom je vse skupaj ne bo kaj preveč zanimalo, samo da bo lahko s familijo... natasha je skoraj popoln paket, samo v živo še ne zgleda čist model..
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
Latte - Debatorica
- Na forumu od: 29. 11. 2005
- Kraj: New York
LOL, tale Dione jih pa seka :"I don't wanna do no damn dance. First of all, how the hell do you think I can dance while telling a story?"
Drgač sm pa jst tut za Natasho, čeprav mi Renee tut ni toook slaba, je prasica ampak ni slaba.
Drgač sm pa jst tut za Natasho, čeprav mi Renee tut ni toook slaba, je prasica ampak ni slaba.
How blind can you get and still have eyes?
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Uh, sem pogledala, preden zgine.
Ni mi jasno, zakaj so se sploh obrnile proti Nataši, brezveze. Bolana je bla, one tri so šle ven in prišle do spoznanja, da jo ne marajo. Bedno mi je, da sta zdaj kao Dione pa Rene ful frendice, tam enkrat prej pa sta se skoraj steple
Dione mi je bla ful smešna ko je tam pred tisto "zgodbo", ki so jo morale povedat ful nekaj pi*dla da ne ve kakšno zgodbo naj pove pa kaj hočejo slišat Ful sem se ji dostikrat nasmejala.
Jaz sem pričakovala te 3 v finalu in upam, da bo zmagala Natasha, ker Rene mi gre nenormalno na živce, prej je bla en posran golob, zdaj je pa kao glavna carica kr ma kolegice grow up! Jaslene me je tudi presenetla z to nesramnostjo do Nataše
Ni mi jasno, zakaj so se sploh obrnile proti Nataši, brezveze. Bolana je bla, one tri so šle ven in prišle do spoznanja, da jo ne marajo. Bedno mi je, da sta zdaj kao Dione pa Rene ful frendice, tam enkrat prej pa sta se skoraj steple
Dione mi je bla ful smešna ko je tam pred tisto "zgodbo", ki so jo morale povedat ful nekaj pi*dla da ne ve kakšno zgodbo naj pove pa kaj hočejo slišat Ful sem se ji dostikrat nasmejala.
Jaz sem pričakovala te 3 v finalu in upam, da bo zmagala Natasha, ker Rene mi gre nenormalno na živce, prej je bla en posran golob, zdaj je pa kao glavna carica kr ma kolegice grow up! Jaslene me je tudi presenetla z to nesramnostjo do Nataše
I laugh at gilded butterflies.
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Meni se ne zdi, da bi se zdaj kar naenkrat vse obrnile proti Natashi. Valda da, ce zivijo ze en cas skupaj, vidijo kaksa je in kakse fore ma.
Sploh pa mi ne potegne ta njen vedno pozitiven attitude in smeh do uses, ceprav ni time or the place.
Sploh pa mi ne potegne ta njen vedno pozitiven attitude in smeh do uses, ceprav ni time or the place.
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Jaslene se mi zdi še najmanj evil, ona je tak dober človeček po duši se mi zdi. Medtem ko je Rene (or should I say Nene ) taka bitcy.
Upam da se Natasha zdej izkaže in zmaga. Čeprav priznam, da ima Rene zadnje čase preklet hude fotke in se kar dobro znajde, sam osebnost je pa bl
Upam da se Natasha zdej izkaže in zmaga. Čeprav priznam, da ima Rene zadnje čase preklet hude fotke in se kar dobro znajde, sam osebnost je pa bl
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov