America's next top model

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
BuCHa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a BuCHa » 11. Maj. 2007 12:14

Natasa po telefonu govori s svojim frocom in mu rece Baby?? u enem zacetnem delu... halo? a ne pozna njegovga imena slucajn?
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 11. Maj. 2007 12:20

Ja no, men se so se tut učeri čist zamerle, ker so se vse tko obrnile proti Nataši ... mislm kr neki res :? Prou smilla se mi je, ampak je useen ostala tko čist pozitivna in se ni totalno zjokala, čeprou ji je blo sigurno hudo.

Le zakaj bi mogla govort o svoji familiji tok podrobno kot ostale. Mislm res so ble obupne! Je mela Tvigi čist prou, točno vejo da jim je največja konkurenca, zato so jo pa tko izločle ... koze smotane.

Komi čakam naslednji del res :D
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 11. Maj. 2007 12:43

Končno sem še jst pogledala.
Ja pričakovano je zapustila oddaji "šleparka", bil je že čas. Pa kok mi je bla bedna tam kao jaaa jst ne bom plesala hell no. Ja madona, kaj si pa misnla, da boš delala vse kar boš ti hotla? :roll:

Jap, grdo so se obrnile proti Nataši. Jst verjamem, da je punca malo bolj posebna, pa mogoče tud mal čudna s svojimi forami, sam je pa taka nasmejana, pozitivka. Mogoče so res pretirano ljubosumne nanjo, da so jo tkole napadle. No sj je vseen, kmalu bo jasno kdo bo ANTM :D
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a sinička » 11. Maj. 2007 13:28

BuCHa napisal/-a:Natasa po telefonu govori s svojim frocom in mu rece Baby?? u enem zacetnem delu... halo? a ne pozna njegovga imena slucajn?

z možem se je pogovarjala, ne z otrokom :D
Uporabniški avatar
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *SweetGirl* » 11. Maj. 2007 17:56

tiasha napisal/-a:Ja no, men se so se tut učeri čist zamerle, ker so se vse tko obrnile proti Nataši ... mislm kr neki res :? Prou smilla se mi je, ampak je useen ostala tko čist pozitivna in se ni totalno zjokala, čeprou ji je blo sigurno hudo.

Joj kr meni je blo hudo, jaz bi se ziher jokala ali pa mela vsaj ful solzne oči :?

Drugače pa je res malo posebna s svojimi forami ampak kaj zdaj, se pač ne dela nekaj kar ni pa tut vsak ma neke svoje fore, ki se ostalim zdijo čudne..

Jaz sploh ne vem za katero bi navijala- miss cha cha mi je res ful luškana, predana, se trudi, ima dobre fotke, se razume z ostalimi.. pač vse bi podredila temu.... renee mi je sicer tut ful luštna in čisti top model look, ampak se mi zdi da vse dela samo zarad denarja in ko bo zaslužla par honorarjev, prodala to verižico z biserom je vse skupaj ne bo kaj preveč zanimalo, samo da bo lahko s familijo... natasha je skoraj popoln paket, samo v živo še ne zgleda čist model..
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Uporabniški avatar
Latte
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 11. 2005
Kraj: New York

Neprebrana objavaNapisal/-a Latte » 12. Maj. 2007 10:28

LOL, tale Dione jih pa seka :"I don't wanna do no damn dance. First of all, how the hell do you think I can dance while telling a story?" :rofl:

Drgač sm pa jst tut za Natasho, čeprav mi Renee tut ni toook slaba, je prasica ampak ni slaba.
How blind can you get and still have eyes?
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 12. Maj. 2007 12:27

Uh, sem pogledala, preden zgine.
Ni mi jasno, zakaj so se sploh obrnile proti Nataši, brezveze. Bolana je bla, one tri so šle ven in prišle do spoznanja, da jo ne marajo. Bedno mi je, da sta zdaj kao Dione pa Rene ful frendice, tam enkrat prej pa sta se skoraj steple :roll:
Dione mi je bla ful smešna ko je tam pred tisto "zgodbo", ki so jo morale povedat ful nekaj pi*dla da ne ve kakšno zgodbo naj pove pa kaj hočejo slišat :rofl: Ful sem se ji dostikrat nasmejala.

Jaz sem pričakovala te 3 v finalu in upam, da bo zmagala Natasha, ker Rene mi gre nenormalno na živce, prej je bla en posran golob, zdaj je pa kao glavna carica kr ma kolegice :roll: grow up! Jaslene me je tudi presenetla z to nesramnostjo do Nataše :?
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 13. Maj. 2007 3:30

Meni se ne zdi, da bi se zdaj kar naenkrat vse obrnile proti Natashi. Valda da, ce zivijo ze en cas skupaj, vidijo kaksa je in kakse fore ma.
Sploh pa mi ne potegne ta njen vedno pozitiven attitude in smeh do uses, ceprav ni time or the place.
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 13. Maj. 2007 20:45

Jaslene se mi zdi še najmanj evil, ona je tak dober človeček po duši se mi zdi. Medtem ko je Rene (or should I say Nene :roll: ) taka bitcy.
Upam da se Natasha zdej izkaže in zmaga. Čeprav priznam, da ima Rene zadnje čase preklet hude fotke in se kar dobro znajde, sam osebnost je pa bl :?
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 15. Maj. 2007 10:55

a ve to na netu gledate? ker na net tvju ocitno misljo da smo tupe glede na to da izmenicno dve sezone predvajajo... :roll:
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 15. Maj. 2007 11:03

:lol:
Ce bi se malo pozanimali, bi kmalu ugotovili, da gledamo 8. sezono ;) Po netu ja.
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Claudia82
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Claudia82 » 15. Maj. 2007 12:31

jst upam tud da bo natasha zmagala. :wink:
Some people come into our lives and quietly go. Others stay awile and leave footprints on our hearts. And we are never the same...
Uporabniški avatar
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a girlie » 15. Maj. 2007 17:06

Jst sem tud za Natashko. :cool:
Let the good times roll.
Uporabniški avatar
BuCHa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a BuCHa » 15. Maj. 2007 19:45

jst za Renee
lammy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a lammy » 15. Maj. 2007 20:06

js sm tut za Jaslene..ma ful dobre fotke, pa njene učke so mi tok cortkane. Natashe pa ne rpenesem , ne vem , ful mi je antipatična, pa njene ustnce so mi tut grozne..pač moje soebno mnenje.

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov