Allo Allo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
Sweet Princess napisal/-a:×××CarTiKa××× napisal/-a:Najbolj mi je všeč Michele. : I've should say this only once.
Ojej cartika - reče: "I shall say this only once!"
Mejčkn bo treba še tele čase pogledat, veš
Hvala. Se še nismo tega časa učil, tak da sem komaj čakala, da me kdo popravi.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Uuu, Allo allo .. zakon!
K sem bla mlajša (še nek na sredi OŠ), sem pregledala večino delov, ki so se predvajali na TV (z glasnostjo TVja na "minimumu", da starši ne bi ugotovili, da sem še pokonci, ker so se predvajali mal bl pozno).
Bi blo fajn spet mal pogledat tole.
K sem bla mlajša (še nek na sredi OŠ), sem pregledala večino delov, ki so se predvajali na TV (z glasnostjo TVja na "minimumu", da starši ne bi ugotovili, da sem še pokonci, ker so se predvajali mal bl pozno).
Bi blo fajn spet mal pogledat tole.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
Shannon - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
Oh, obožujem to serijo.
Najljubši mi je že od nekdaj Herr Flick. Pojma nimam zakaj, ampak se mi zdi blazno seksi. Vedno sem bla fovš Helgi, ko sta kaj izvajala
Mtka od Edith je pa tud svetovna, hehe. Al pa onadva britanska pilota, ki nič ne razumeta ... zakon serija.
Najljubši mi je že od nekdaj Herr Flick. Pojma nimam zakaj, ampak se mi zdi blazno seksi. Vedno sem bla fovš Helgi, ko sta kaj izvajala
Mtka od Edith je pa tud svetovna, hehe. Al pa onadva britanska pilota, ki nič ne razumeta ... zakon serija.
-
Nastja Krivec - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Rogoza
Allo Allo ga zmaga. Jaz sem oboževala to nanizanko. Zares škoda, da je ne vrtijo več
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov