A Shot at Love with Tila Tequila
A Shot at Love with Tila Tequila
Gleda katera? Jaz gledam na nemškem mtv-ju kjer še laufa zdaj prvi del v ameriki pa je že drugi zdaj. In kak se vam zdi ta tila tequila? Pa nasploh odaja..?
link kjer si lahko ogledate vse dele:
http://www.mtv.com/ontv/dyn/tila_tequila_1/videos-full-episodes.jhtml
link kjer si lahko ogledate vse dele:
http://www.mtv.com/ontv/dyn/tila_tequila_1/videos-full-episodes.jhtml
-
- Kofetarica
Jz sm prvo sezono pogledala par mescou nazaj tko nekak u enmu tednu,k mi je blo zlooooo dougčas
So pač smešni in zmešani, k se usi neki "zalublajo" in itak da je njena zveza z Bobbyjem propadla
in da se zdej snema drugi del, oz. se zdej predvaja..
Gledam ga pa na mtv.com lepo, so pa še bl zmešani k uni prej

So pač smešni in zmešani, k se usi neki "zalublajo" in itak da je njena zveza z Bobbyjem propadla
in da se zdej snema drugi del, oz. se zdej predvaja..
Gledam ga pa na mtv.com lepo, so pa še bl zmešani k uni prej

1,2,3,4 tell me that you love me more..
jst sm prvo sezono pogledala, jo je fant potegnu z neta... men je vse skup dost butasto, sploh zato, ker je mišljeno kot nek resničnostini šov, kjer naj bi se folk dejansko zaljublov, pol pa ugotoviš, da je ona podpisala pogodbo za novo sezono še preden se je stara sploh zaključla... pa tud full hinavsko je lagala glede tistga tipa k ga je izbrala, kao da sta bla neki cajta celo skuppa kok je ona nora na njega, pa da jo je on pol pustu itd... ubistvu so pa njega lepo skenslal, mu preprečil vse stike z njo... ona je pa lepo še drugo sezono pokasiarala...
trapasta ženska, ki poleg videza ne premore kaj dost velik
trapasta ženska, ki poleg videza ne premore kaj dost velik

Mah...jaz sem ene dvakrat ujel na mtvju to oddajo...taka oddaja kot vse ostale se mi zdi...edino da je ona biseksualka in se potem zanjo potegujejo tako ženske kot dečkoti...
Meni osebno ni všeč karakterno pa taka čudna mi je pač..saj je luštna...ampak kaj več kot en vikend paket si ne bi vzel časa za njo :angel:
Meni osebno ni všeč karakterno pa taka čudna mi je pač..saj je luštna...ampak kaj več kot en vikend paket si ne bi vzel časa za njo :angel:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE